Προσφορά NOVA

μια χαρα ειναι! τα 720 γενικα ειναι λιγο αδιαφορα και σε μενα. εγω εχω και διεθνεις που ειναι εντελως αχρηστες

εγω θα το κυνηγισω λιγο οταν θα δινουν vdsl στην περιοχη μου

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Πριν από λίγο ανανέωσα για 12 μήνες , 24 internet, απεριόριστα σταθερά, novacinema all+novasports all για πάντα (όπως είχα ήδη) + multiview δωρεάν για 12 μήνες με 43,5 τελική τιμή. Αν έβαζα και 720' σε κινητά με την ίδια τιμή θα έπρεπε να μείνω 24 μήνες ενώ το multiview για 12 μήνες και στους 12 μήνες θα το ανανέωναν ξανά δωρεάν για άλλους 12 μήνες (πράγμα που το φοβόμουν μήπως δεν γινόταν). Περιμένω τον τεχνικό για δωρεάν εγκατάσταση του multiview. Η προσφορά έγινε χωρίς φορητότητα αλλά μετά από προσφορά της cosmote. Α! τέλος διακοπής 130 ευρώ σε οποιοδήποτε στιγμή πρόωρης αποχώρησης.
Να υπενθυμίσω ότι τους είχα δηλώσει ότι θα μου έδινε φίλος έναν δεύτερο 831 και γι'αυτό μπόρεσα και πήρα την υπηρεσία.
Τι λέτε είναι καλή προσφορά ή την πάτησα; στην 2η περίπτωση τουλάχιστον είναι δέσμευση για 12 μήνες.
Τούμπανο προσφορά μην το πεις ούτε του παπά. Εμείς δίνουμε πολλά παραπάνω στον ΟΤΕ με λιγότερες υπηρεσίες.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Kαι ο OTE αν δεν είχε CL, EL, Aγγλία, Ισπανία, Iταλία, Γερμανία ΝΒΑ, κλπ 40 ευρώ θα ζητούσε για το 3play
Οσο για της υπηρεσίες ο ΟΤΕ δεν έχει το multiview (στο δορυφορικο) αλλα η nova δεν έχει το replay tv, κατά τα αλλα ίδιες υπηρεσίες έχουν

Kαι ο OTE αν δεν είχε CL, EL, Aγγλία, Ισπανία, Iταλία, Γερμανία ΝΒΑ, κλπ 40 ευρώ θα ζητούσε για το 3play
Οσο για της υπηρεσίες ο ΟΤΕ δεν έχει το multiview (στο δορυφορικο) αλλα η nova δεν έχει το replay tv, κατά τα αλλα ίδιες υπηρεσίες έχουν
Εγώ που δεν έχω sport pack γιατί δίνω 20 μόνο για το cinema? 60 δινω με cinema pack και 50αρα vdsl. Δεν τα λες και λίγα συγκριτικά πάντα με της forthnet τις τιμές.

Πολλά μπορώ να γράψω αλλα θα βγούμε τελείως εκτος θέματος
Ο φίλος η προσφορα που πήρε είναι με 24άρα ταχύτητα, εσύ έχεις 50άρα. Εγώ δινω 64 για foul pack k 50άρα vdsl, σε σύγκριση με πακέτα του εξωτερικού με όλα αυτά που έχει κυριος στα αθλητικά είναι καλή τιμή, k εσύ με 5-6 ευρώ ακόμα βάζεις τα αθλητικά και θα είσαι κερδισμενος
Να στο πω και λίγο λαϊκά..είναι όπως η προσφορες στην τηλεόραση, αγοράζεις ένα προϊόν το πληρώνεις δέκα αγοράζεις δυο τα πληρώνεις δεκαπέντε, οποτε εσύ που αγόρασες ένα με δέκα λες ότι είναι ακριβά

Πολλά μπορώ να γράψω αλλα θα βγούμε τελείως εκτος θέματος
Ο φίλος η προσφορα που πήρε είναι με 24άρα ταχύτητα, εσύ έχεις 50άρα. Εγώ δινω 64 για foul pack k 50άρα vdsl, σε σύγκριση με πακέτα του εξωτερικού με όλα αυτά που έχει κυριος στα αθλητικά είναι καλή τιμή, k εσύ με 5-6 ευρώ ακόμα βάζεις τα αθλητικά και θα είσαι κερδισμενος
Να στο πω και λίγο λαϊκά..είναι όπως η προσφορες στην τηλεόραση, αγοράζεις ένα προϊόν το πληρώνεις δέκα αγοράζεις δυο τα πληρώνεις δεκαπέντε, οποτε εσύ που αγόρασες ένα με δέκα λες ότι είναι ακριβά
Ίσως να έχεις και δίκιο σε αυτό. Απλά η νοβα πάντα θα είναι φθηνότερη. Σε ote με Full pack και vdsl θες 65 ευρώ σίγουρα. Σε νοβα θα πήγαινε 55 το ίδιο πακέτο και θα είχες και δώρο 12 ώρες κινητά και multiview. Απλά ο ΟΤΕ είναι μονοπώλιο σε μερικές περιοχές και μένουμε αναγκαστικά.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Ίσως να έχεις και δίκιο σε αυτό. Απλά η νοβα πάντα θα είναι φθηνότερη. Σε ote με Full pack και vdsl θες 65 ευρώ σίγουρα. Σε νοβα θα πήγαινε 55 το ίδιο πακέτο και θα είχες και δώρο 12 ώρες κινητά και multiview. Απλά ο ΟΤΕ είναι μονοπώλιο σε μερικές περιοχές και μένουμε αναγκαστικά.

Τι εννοείς μονοπώλιο; δεν έχει γραμμές δικές της;

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Τι εννοείς μονοπώλιο; δεν έχει γραμμές δικές της;

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι δεν έχει. Είχα forthnet πριν 2 χρόνια 24αρα συγχρονιζα στα 16mb και ο ΟΤΕ έδινε 4αρα γραμμή στη forthnet και έπιανα 4mb μόνο από τα 16 που έπρεπε. Αγανάκτησα τελικά και με λένε από τη forthnet θα σε βάλουμε δορυφορικο με 10 ευρώ το μήνα παραπάνω και 20gb όριο κατεβάσματος. Τελικά έφυγα χωρίς πέναλτι προφανώς πήγα οτε έβαλα vdsl και ησυχασα. Δίνω αρκετά παραπάνω αλλά το μονοπώλιο δούλεψε καλά όλοι οτε έχουμε στο χωριό(3000 άτομα είμαστε καμιά 800 σπίτια).

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Kαι ο OTE αν δεν είχε CL, EL, Aγγλία, Ισπανία, Iταλία, Γερμανία ΝΒΑ, κλπ 40 ευρώ θα ζητούσε για το 3play.....

Αυτή την προσφορά (περίπου 43 ευρώ) μου την έκανε και εμένα η Cosmote αλλά για 24 μήνες σταθερό+ιντερνετ+30 κινητά αλλά μόνο 12 μήνες cosmoteTV - αν έβαζα για 24 μήνες πήγαινε 47 ευρώ. Επίσης θα είχε τέλος ενεργοποίησης. Το μεγάλο μείον είναι ότι κάθε 24 μήνες θα παζαρεύεις και θα τρέχεις για τυχόν προσφορά με μείωση τιμής γιατί αλλιώς πάει "στο Θεό". Εδώ τουλάχιστον έχεις μια βάση σταθερότητας (το για πάντα) και μετά, αν θέλεις, βάζεις (ή βγάζεις) ανάλογα. Πιστεύω ότι από την στιγμή που με καλύπτει (ευρωπαικά ματς με ελληνικές ομάδες βλέπω με παρέα έξω για μπυρίτσα) δεν είναι καιρός να μπλέκεσαι με διαδικασίες να φεύγεις ή να κυνηγάς τιμές ανά 24 μήνες. Από την άλλη αν σε 12 μήνες δεν με καλύπτει πια η ΝΟΒΑ δεν έχω πρόβλημα να φύγω και φυσικά δεν ήθελα να δεσμευτώ για 24 μήνες για να πάρω τα 720' σε κινητά (μια που έχω έμμεσα τον χρόνο αυτό και μου φτάνει ήδη).

Πριν από λίγο ανανέωσα για 12 μήνες , 24 internet, απεριόριστα σταθερά, novacinema all+novasports all για πάντα (όπως είχα ήδη) + multiview δωρεάν για 12 μήνες με 43,5 τελική τιμή. Αν έβαζα και 720' σε κινητά με την ίδια τιμή θα έπρεπε να μείνω 24 μήνες ενώ το multiview για 12 μήνες και στους 12 μήνες θα το ανανέωναν ξανά δωρεάν για άλλους 12 μήνες (πράγμα που το φοβόμουν μήπως δεν γινόταν). Περιμένω τον τεχνικό για δωρεάν εγκατάσταση του multiview. Η προσφορά έγινε χωρίς φορητότητα αλλά μετά από προσφορά της cosmote. Α! τέλος διακοπής 130 ευρώ σε οποιοδήποτε στιγμή πρόωρης αποχώρησης.
Να υπενθυμίσω ότι τους είχα δηλώσει ότι θα μου έδινε φίλος έναν δεύτερο 831 και γι'αυτό μπόρεσα και πήρα την υπηρεσία.
Τι λέτε είναι καλή προσφορά ή την πάτησα; στην 2η περίπτωση τουλάχιστον είναι δέσμευση για 12 μήνες.
Τι προσφορά σου έγινε από την cosmote? Γιατί και σε εμένα έγινε προσφορά από cosmote, αλλά η Nova δεν μου έκανε τόσο καλή πρόταση

Πως πηρες την προσφορα αυτη?
Εκανες εσυ αιτηση?
Ζητησες προσφορα (πως?) Η εκανες αιτηση διακοπης?
Πηρες τηλ (σε ποιο?) ? η σε πηραν τηλ(απο ποιο?) Η πηγες σε καταστημα?

@pektis7
την προσφορά την γράφω ένα ποστ παραπάνω από το δικό σου + ότι μου δίναν δωρεάν VDSL router (παρόλο που η προσφορά ήταν για adsl, μάλλον για voip) όπως και χρόνος σε καρτοκινητή.

@stonecityboys
επικοινώνησα με τα παιδιά από το Support εδώ και με πήραν από τα κεντρικά.

Τελικά κατάλαβα ότι είναι πολύ σημαντικό να πληρώνεις με πιστωτική κάρτα.

@pektis7
την προσφορά την γράφω ένα ποστ παραπάνω από το δικό σου + ότι μου δίναν δωρεάν VDSL router (παρόλο που η προσφορά ήταν για adsl, μάλλον για voip) όπως και χρόνος σε καρτοκινητή.

@stonecityboys
επικοινώνησα με τα παιδιά από το Support εδώ και με πήραν από τα κεντρικά.

Τελικά κατάλαβα ότι είναι πολύ σημαντικό να πληρώνεις με πιστωτική κάρτα.
Κι εγώ με πιστωτική πληρώνω αλλά τέτοια προσφορά δεν μου έκαναν από τη Nova. Τώρα έχω 24αρι, 720 κινητά και sports pack στα 43 περίπου. Ζήτησα σε αυτή την τιμή να πάρω το full pack αλλά δεν συμφώνησαν, επειδή ήδη έχω καλό πακέτο

Εγώ δεν έχω τα 720 σε κινητά και ίσως για αυτό, παρόλο που μου τα δίνανε με 24 μήνες. Τα είχα θυσιάσει παλιότερα, είχα novacinema+720 κινητά και το μετέτρεψα σε novacinema all+novasports all τότε που γινόταν.

Εγώ δεν έχω τα 720 σε κινητά και ίσως για αυτό, παρόλο που μου τα δίνανε με 24 μήνες. Τα είχα θυσιάσει παλιότερα, είχα novacinema+720 κινητά και το μετέτρεψα σε novacinema all+novasports all τότε που γινόταν.
Τους είπα να μου βγάλουν τα κινητά και να μου δώσουν το full και δεν το δέχτηκαν. Ούτε καν μου πρότειναν αυτό για τους 24 μήνες. Τι να πω πολύ καλή προσφορά έχεις αλλά απορώ γιατί δεν την κάνουν για όλους. Θα ξαναπάρω ένα τηλέφωνο να δω μήπως άλλαξε κάτι

Πρέπει αυτήν την προσφορά να την δώσουν και σε άλλους χωρίς την καραμέλα μα έχετε την καλύτερη προσφορά.

Οι εποχές έχουν αλλάξει και οι περισσότεροι συνδρομητές μοιράζονται για τον πάροχο που είναι τα πάντα.

Μην τους πάρεις τηλέφωνο , στείλε email και γράψε για την προσφορά που έχουν δώσει ώστε να σου απαντήσουν γραπτώς.

Τα γραπτά μένουν και έχουν μεγαλύτερη αξία από την προφορική απάντηση.

Last edited: