Το 43 ισχυει για πάντα...και το λαμβάνει άνετα και αν εχεις δεσμευση, όπως εγώ που είχα 14 μηνες ακόμα συμβόλαιο
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβως τα ιδια και σε μενα.
Το 43 ισχυει για πάντα...και το λαμβάνει άνετα και αν εχεις δεσμευση, όπως εγώ που είχα 14 μηνες ακόμα συμβόλαιο
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα την προσφορά πήραν και ενεργοί συνδρομητές; Σε εμένα δεν την έδωσαν διότι δεν είχε λήξει το συμβόλαιο.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω θυμαμαι στο τηλ να μου ειπε για παντα, στο support ομως μου γραφουν για 2 χρονια. Αντε να δουμε...παιδια σε ολους την εδωσαν για οαντα κ σε αλους οχι.εγω ρωτησα κ στο online chat και τα παιδια εδω στο support και μουπαν οτι δεν ειναι για παντα κ σε 20 μηνες να εποκινωνησω μαζι τους
Καλημέρα ευχαριστώ για την ενημέρωση.Ακριβως και ενεργοι οπως εγω. Κατοπιν συμφωνιας και των δυο μας (εμου και του υπαλλήλου της νοβα) καταγραφουμε και οι δυο την συμφωνια και μου την δινει την υπηρεσια σε αυτην την τιμη για παντα
σε αλους εδωσαν τη τιμη για παντα με 24μηνη δεσμευση , και σε αλλους εδωσαν την τιμη για 24 μηνες οσο και η δεσμευση και τους ειπαν σε 20 μηνες να παρουν τηλ. για νεα προσφορα.Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα; Αλλο θεμα ειναι η δεσμευση , ειτε ειναι 12μηνη ειτε 24μηνη και αλλο θεμα ειναι η σταθερα ιδια τιμη για παντα.
Καλημερα παιδια θελω τη βοηθεια σας εχω nova sports pack με 50 το μηνα κ μου εκαναν πρπσφορα για το full pack με 54,90 κ πηρα σημερα στη nova να πω οτι δεχομαι την προσφορα κ μου λενε σας καλεσε εξωτερικος συνεργατης οχι εμεις. Δεν κρατησα το τηλεφωνο γιατι με πηραν πριν μια ενδομαδα πως μπορω να ξαναβρω την προσφορα με ποιον να εποικινωνησω;; Help ευχαριστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.