Προσφορά NOVA

Το 43 ισχυει για πάντα...και το λαμβάνει άνετα και αν εχεις δεσμευση, όπως εγώ που είχα 14 μηνες ακόμα συμβόλαιο

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακριβως τα ιδια και σε μενα.

και εγω ειχα δεσμευση για 14 μηνες ακομα,απλα η προσφορα για μενα δεν ηταν για παντα.

Η προσφορά που δώθηκε σε εμένα και ήταν από τα κεντρικά (τηλ. κέντρο Nova) δεν είναι για πάντα. Ο χρόνος θα δείξει για τους υπόλοιπους που πήραν προσφορά για πάντα.

παιδια σε ολους την εδωσαν για οαντα κ σε αλους οχι.εγω ρωτησα κ στο online chat και τα παιδια εδω στο support και μουπαν οτι δεν ειναι για παντα κ σε 20 μηνες να εποκινωνησω μαζι τους

Καλησπέρα την προσφορά πήραν και ενεργοί συνδρομητές; Σε εμένα δεν την έδωσαν διότι δεν είχε λήξει το συμβόλαιο.

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα την προσφορά πήραν και ενεργοί συνδρομητές; Σε εμένα δεν την έδωσαν διότι δεν είχε λήξει το συμβόλαιο.

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακριβως και ενεργοι οπως εγω. Κατοπιν συμφωνιας και των δυο μας (εμου και του υπαλλήλου της νοβα) καταγραφουμε και οι δυο την συμφωνια και μου την δινει την υπηρεσια σε αυτην την τιμη για παντα

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

παιδια σε ολους την εδωσαν για οαντα κ σε αλους οχι.εγω ρωτησα κ στο online chat και τα παιδια εδω στο support και μουπαν οτι δεν ειναι για παντα κ σε 20 μηνες να εποκινωνησω μαζι τους
Εγω θυμαμαι στο τηλ να μου ειπε για παντα, στο support ομως μου γραφουν για 2 χρονια. Αντε να δουμε...

Ακριβως και ενεργοι οπως εγω. Κατοπιν συμφωνιας και των δυο μας (εμου και του υπαλλήλου της νοβα) καταγραφουμε και οι δυο την συμφωνια και μου την δινει την υπηρεσια σε αυτην την τιμη για παντα
Καλημέρα ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Την ώρα της ηχογράφησης του συμβολαίου ρώτησα και μου απάντησαν σαφώς ότι η προσφορά είναι με τιμή σταθερή για πάντα, με 24μηνη δέσμευση και πέναλτι 230 σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης. ( Full pack με τη τελευταία προσφορά ).

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα; Αλλο θεμα ειναι η δεσμευση , ειτε ειναι 12μηνη ειτε 24μηνη και αλλο θεμα ειναι η σταθερα ιδια τιμη για παντα.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα; Αλλο θεμα ειναι η δεσμευση , ειτε ειναι 12μηνη ειτε 24μηνη και αλλο θεμα ειναι η σταθερα ιδια τιμη για παντα.
σε αλους εδωσαν τη τιμη για παντα με 24μηνη δεσμευση , και σε αλλους εδωσαν την τιμη για 24 μηνες οσο και η δεσμευση και τους ειπαν σε 20 μηνες να παρουν τηλ. για νεα προσφορα.

Το ότι μπορεί να παρεις καλύτερη προσφορά πριν τους 24 μήνες, δε σημαίνει ότι δε θα έχεις και την ίδια τιμή που έχεις τώρα και μετά το 24μήνο. Έτσι δεν είναι;

Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα οχι
Βεβαια ειναι περισσοτερες οι πιθανοτητες να παρεις την ιδια τιμη

το μονο θεμα ειναι αν υπαρξουν νεοι φοροι, φπα κλπ.
κατα τα αλλα αμα κλεισεις μια τιμη και σου πουν για παντα ειναι για παντα.

Καλημερα παιδια θελω τη βοηθεια σας εχω nova sports pack με 50 το μηνα κ μου εκαναν πρπσφορα για το full pack με 54,90 κ πηρα σημερα στη nova να πω οτι δεχομαι την προσφορα κ μου λενε σας καλεσε εξωτερικος συνεργατης οχι εμεις. Δεν κρατησα το τηλεφωνο γιατι με πηραν πριν μια ενδομαδα πως μπορω να ξαναβρω την προσφορα με ποιον να εποικινωνησω;; Help ευχαριστω

Καλημερα παιδια θελω τη βοηθεια σας εχω nova sports pack με 50 το μηνα κ μου εκαναν πρπσφορα για το full pack με 54,90 κ πηρα σημερα στη nova να πω οτι δεχομαι την προσφορα κ μου λενε σας καλεσε εξωτερικος συνεργατης οχι εμεις. Δεν κρατησα το τηλεφωνο γιατι με πηραν πριν μια ενδομαδα πως μπορω να ξαναβρω την προσφορα με ποιον να εποικινωνησω;; Help ευχαριστω

Να μην επικοινωνήσεις με κανένα! Αυτή δεν είναι προσφορά, είναι η τιμή καταλόγου!
http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-3play-/nova3playfull/
Δηλαδή και την νοβα να πάρεις κατευθείαν σε αυτή την τιμή θα στο δώσει...