Αξίζει να απευθυνθώ στο Support ή καλλίτερα σε εξωτερικό συνεργάτη (αν υπάρχει);
Συζητούσα χθες το βράδυ με φίλο (χωρίς πρόσβαση στο forum) που έχει start pack θέλει να προσθέσει τουλάχιστον τα αθλητικά.
Ποιες προσφορές παίζουν αυτό τον καιρό;
Αξίζει να απευθυνθώ στο Support ή καλλίτερα σε εξωτερικό συνεργάτη (αν υπάρχει);
Και μένα στην αρχή αυτό το πακέτο μου πρόσφεραν, και ρώτησα για έξτρα σπορτς και vdsl.
το τηλ είναι 2111077400
προσοχή, αν έχετε σύμβαση ακόμα στον οτέ, τότε θα πρέπει να πέσει η καταγγελία της σύμβασης μέχρι την τρίτη!
Ναι 29/5/2017 μου το πρόσφεραν σε τηλεφωνική επικοινωνία.Καλημέρα παιδιά να ρωτήσω παίζει αυτή την εποχή η προσφορά για το start pack στα 10 κάτι ευρώ όπως παλιά ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτο εδω http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-tileorasi/family-pack/Ναι 29/5/2017 μου το πρόσφεραν σε τηλεφωνική επικοινωνία.
Εγώ έχω το ίδιο στα 48 με VDSL αλλά με 12 ώρες κινητά και όχι απεριόριστα. Αν τους πιέσεις θα το πάρεις σίγουραΈχω το πακέτο triple play με τα αθλητικά και τις 12 ώρες κινητά στα 43 κάτι ευρώ. Με πήρανε τηλέφωνο από ΝΟΒΑ να μου δώσουνε και τα σίνεμα και απεριόριστα κινητά στα 48 κάτι. Τους είπα ότι στα 48 κάτι θέλω μέσα και το VDSL (η προσφορά που ακούγεται κι εδώ) και μου είπανε ότι δε μπορούν, οπότε και το αφήσαμε εκεί. Άσε να σφίξουνε οι ζέστες και το ξαναπιάνουμε...
2 χρόνια δέσμευση και 20 ευρώ τέλη ενεργοποίησης. 5 ευρώ είναι σούπερ τιμή
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.