Προσφορά NOVA

Καλημέρα παιδιά να ρωτήσω παίζει αυτή την εποχή η προσφορά για το start pack στα 10 κάτι ευρώ όπως παλιά ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν εννοεις για επανασυνδεση σαν παλιος συνδρομητης που εχει διακοψει
δεν χανεις τιποτε να επικιονωνησεις μεσω του support και θα σου τηλεφωνησει
το αρμοδιο τμημα
Γραψε μας αν γινει δεκτο το αιτημα σου

Συζητούσα χθες το βράδυ με φίλο (χωρίς πρόσβαση στο forum) που έχει start pack θέλει να προσθέσει τουλάχιστον τα αθλητικά.

Ποιες προσφορές παίζουν αυτό τον καιρό;
Αξίζει να απευθυνθώ στο Support ή καλλίτερα σε εξωτερικό συνεργάτη (αν υπάρχει);

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Αξίζει να απευθυνθώ στο Support ή καλλίτερα σε εξωτερικό συνεργάτη (αν υπάρχει);

Σε κατάστημα. Είναι πιό προσωπική η επικοινωνία, και τα καταστήματα είναι οι επίσημοι αντιπρόσωποι της εταιρείας, αν θέλεις οτιδήποτε μετά, ξέρεις που να απευθυνθείς. Βρες ένα κοντά σου, θα υπάρχει σίγουρα!

Ευχαριστώ για την πληροφορία, με την παράλληλη (και ευχάριστη) έκπληξη ότι αυτή προέρχεται από νέα (?) συντονίστρια αυτής της κατηγορίας.

Ομολογώ ότι στα χρόνια συμμετοχής μου στο forum δεν είχα την τύχη (και χαρά) να συναντηθούμε (σε νήματα, εννοώ, φυσικά).

Σε κάθε περίπτωση, καλή δύναμη στο δύσκολο (και επίπονο) έργο του συντονιστή.

Εγω πιστεύω απο το τηλέφωνο παίρνεις καλύτερη προσφορά. Το καλο με το κατάστημα είναι οτι εχεις προσωπική επαφή

Συζητούσα χθες το βράδυ με φίλο (χωρίς πρόσβαση στο forum) που έχει start pack θέλει να προσθέσει τουλάχιστον τα αθλητικά.

Ποιες προσφορές παίζουν αυτό τον καιρό;

Αν έχει λήξει η δέσμευση επικοινωνήστε με το support και ζητήστε να επικοινωνήσουν μαζί σας. Τότε ζητήστε με την ίδια τιμή δώρο το novasports1 (κάτι είναι και αυτό!) σε άλλη περίπτωση... σε γνωστό μου του πρότειναν + 10 ευρώ αλλά επειδή δεν γούσταρε να ξεφύγει πολύ στην τιμή τελικά ανανέωσε για 18 μήνες με δώρο το novasports1 για πάντα!

Επικοινώνησα με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Nova για να πάρω προσφορά για μεταφορά γραμμής από Cosmote.

Οι τιμές που πήρα ήταν τιμές καταλόγου με μόνη παραχώρηση τα τέλη μεταφοράς κόστους 35 .

Επιχείρησα μέσω του support εδώ για κάτι καλύτερο. Τα παιδιά εξυπηρετικότατα, αλλά πάλι τιμές καταλόγου και χωρίς την έκπτωση από τα τέλη μεταφοράς.
Αφού ενημέρωσα ότι η εταιρία δίνει δώρο τα τέλη, ο εκπρόσωπος μου είπε ότι έχει και ο ίδιος αυτή τη δυνατότητα, γεγονός που με ξένισε.

Anyway, 65 Full Pack με VDSL, είναι ακριβότερο από τον OTE και δεν αξίζει ο κόπος. (35,50 δίνει η Cosmote το ADSL 50 + 28 το Cote Tv). Μόνο + τα κινητά που δεν ξέρω ποιος τα χρειάζεται τη σήμερον ημέρα από το σπίτι, εγώ πάντως όχι.

Και μένα στην αρχή αυτό το πακέτο μου πρόσφεραν, και ρώτησα για έξτρα σπορτς και vdsl.
το τηλ είναι 2111077400

προσοχή, αν έχετε σύμβαση ακόμα στον οτέ, τότε θα πρέπει να πέσει η καταγγελία της σύμβασης μέχρι την τρίτη!

Ο αριθμός που δίνεις δεν υπάρχει. Είτε καταργήθηκε, είτε έχεις κάνει λάθος

Ενημέρωση: Προσφορά από εξωτερικό συνεργάτη.

Nova Cinema Pack+ με VDSL 50 απεριόριστα σταθερά και κινητά + 6 μήνες δώρο το Full Pack στα 32,02 και μετά το πέρας των 6 μηνών +25 για το full pack, σύνολο 57,02 .

Δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά ελλείψει προσφορών αυτή την εποχή κάτι είναι και αυτό.

Καλημέρα παιδιά να ρωτήσω παίζει αυτή την εποχή η προσφορά για το start pack στα 10 κάτι ευρώ όπως παλιά ;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι 29/5/2017 μου το πρόσφεραν σε τηλεφωνική επικοινωνία.

Έχω το πακέτο triple play με τα αθλητικά και τις 12 ώρες κινητά στα 43 κάτι ευρώ. Με πήρανε τηλέφωνο από ΝΟΒΑ να μου δώσουνε και τα σίνεμα και απεριόριστα κινητά στα 48 κάτι. Τους είπα ότι στα 48 κάτι θέλω μέσα και το VDSL (η προσφορά που ακούγεται κι εδώ) και μου είπανε ότι δε μπορούν, οπότε και το αφήσαμε εκεί. Άσε να σφίξουνε οι ζέστες και το ξαναπιάνουμε...

Έχω το πακέτο triple play με τα αθλητικά και τις 12 ώρες κινητά στα 43 κάτι ευρώ. Με πήρανε τηλέφωνο από ΝΟΒΑ να μου δώσουνε και τα σίνεμα και απεριόριστα κινητά στα 48 κάτι. Τους είπα ότι στα 48 κάτι θέλω μέσα και το VDSL (η προσφορά που ακούγεται κι εδώ) και μου είπανε ότι δε μπορούν, οπότε και το αφήσαμε εκεί. Άσε να σφίξουνε οι ζέστες και το ξαναπιάνουμε...
Εγώ έχω το ίδιο στα 48 με VDSL αλλά με 12 ώρες κινητά και όχι απεριόριστα. Αν τους πιέσεις θα το πάρεις σίγουρα

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μα αυτό που λες εσύ τους ζήτησα. Κι εμένα οι 12 ώρες είναι υπεραρκετές. Αλλά (τουλάχιστον αυτή τη φορά) δε μου το έδωσαν...

Γεια χαρα στην πσρέα ,
Ενημερώθηκε κανείς για την προσφορά για αναβάθμιση γραμμής απο ΑDSL σε VDSL σε τιμή 5 ευρώ μηνιαίως αντί για 10 ???
Το είδα και σαν διαφήμιση στο Φατσαμπουκ...

2 χρόνια δέσμευση και 20 ευρώ τέλη ενεργοποίησης. 5 ευρώ είναι σούπερ τιμή

παντος θεωρω τα τελη ενεργοποιησης ,κοροιδια οσο και να κοστοιζουν ......μπορει να εχω λαθος αλλα ετσι το βλεπω...
.διλαδι τους πληρωνουμε για να γυνουμε πελατες τους....δεν το λεω μονο για την νοβα .....

2 χρόνια δέσμευση και 20 ευρώ τέλη ενεργοποίησης. 5 ευρώ είναι σούπερ τιμή

Καλή τιμή τα 5 ευρώ σίγουρα αλλά με τα χαρατσια που έχουν βάλει (τελη συνδρομ.tv - τέλη τηλεφωνίας) ανεβαίνει προς τα πάνω το συνολικό κόστος...