Προσφορά NOVA

Καλησπερα παιδια,

Οσοι εχετε βαλει VDSL γραμμη 50αρα σε ηδη πακετο ,εχετε πληρωσει τέλος ενεργοποίησης της VDSL γραμμης στα 20 ευρω περιπου?

Εγώ έχω vdsl και πιάνω περίπου στα 21. Αν ενεργοποιησουν τις καμπίνες και κάνω αίτηση να συνδεθώ από καμπίνες μου ζητάνε επιπλέον 20 .

Όλοι εδώ μέσα έχουμε πληρώσει το τέλος ενεργοποίησης 21 ευρώ.

Θυσιάζεις να δώσεις όμως 21 ευρώ και να έχεις γρήγορο internet παρά να είσαι όπως πριν
με τις χαμηλές ταχύτητες και τα κολλήματα.
Επίσης αν περιμένεις το πότε θα δώσουν δωρεάν την ενεργοποίηση που μπορεί και ποτέ η αναμονή είναι υπέρ τους γιατί
πληρώνεις για 24 και σου δίνουν το έως 24.
Τόσα χρόνια πληρώναμε το μέχρι 24 που στην γραμμή μου ήταν 7-8, τώρα στην γραμμή μου με +5 ευρώ πληρώνω
την πραγματικότητα που είναι Actual Rate(Up/Down) 4996/49999 kbps.

Last edited:
Χαλάλι τα 20 αρκεί να με συνδεσουν από καμπίνα. Απλά θα πρέπει να περιμένω εγώ ποτέ θα ενεργοποιηθεί η καμπίνα για να κάνω αίτηση να κατασκευασουν εκ νέου βροχο στην καμπίνα για εμένα. Τώρα παίρνω από αστικό κέντρο και συχρονιζω στα 21. Αναμονή λοιπόν για ενεργοποίηση των καμπινων.

Φίλε dalas είτε δίνεις 20 ευρώ και ποια θα πληρώνεις την πραγματικότητα είτε
μένεις με το έως 50 που στην δική σου περίπτωση είναι το 20.
Η διαφορά του έως με την πραγματικότητα είναι 20 ευρώ η επιλογή είναι δική σου.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα επιλέξαμε την πραγματικότητα να δίνουμε παρά το έως που δίναμε μέχρι τώρα.
Για αυτό δεν κάναμε παζάρια ούτε σκεφτήκαμε τα τέλη ενεργοποίησης.
Είδαμε ότι έχουμε επιλογή και μας είπαν ότι θα μας δώσουν από καμπίνα και χωρίς σκέψη κάναμε την αλλαγή.

καλησπέρα,
με πηρανε απο την νοβα τηλεφωνο και μου ειπαν μια νεα προσφορα που ξεκινησε χτες και ισως τελειωσει αυριο(εκτος εαν ειναι κολπο να πω γρηγορα το ναι).
3 play family pack 32 +εγκατασταση μονο χρεωση 10 ευρω
3 play cinema pack 37 +εγκατασταση μονο χρεωση 10 ευρω +VDSL 50 δωρο +20 ευρω τα τελη του VDSL
3 play sport pack 42 +εγκατασταση μονο χρεωση 10 ευρω +VDSL 50 δωρο +20 ευρω τα τελη του VDSL
3 play full pack 49 +εγκατασταση μονο χρεωση 10 ευρω +VDSL 50 δωρο +20 ευρω τα τελη του VDSL
πανω απο τα 34 ευρω όπως μου ειπε δινει δωρο το VDSL 50 που κανονικα το χρεωνει 5 ευρω εξτρα καθε μηνα

Φίλε dalas είτε δίνεις 20 ευρώ και ποια θα πληρώνεις την πραγματικότητα είτε
μένεις με το έως 50 που στην δική σου περίπτωση είναι το 20.
Η διαφορά του έως με την πραγματικότητα είναι 20 ευρώ η επιλογή είναι δική σου.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα επιλέξαμε την πραγματικότητα να δίνουμε παρά το έως που δίναμε μέχρι τώρα.
Για αυτό δεν κάναμε παζάρια ούτε σκεφτήκαμε τα τέλη ενεργοποίησης.
Είδαμε ότι έχουμε επιλογή και μας είπαν ότι θα μας δώσουν από καμπίνα και χωρίς σκέψη κάναμε την αλλαγή.

φιλε αν μου διναν 50αρα θα εδινα και 50 ευρω αλλα δεν εχουν ενεργοποιησει τις καμπινες γιαυτο ειμαι προς το παρον με 21 αναγκαστικα.αν μεχρι δεκεμβριο δεν ενεργοποιησουν τις καμπινες ως οφειλουν θα κανω υποβαθμιση σε adsl που συχρονιζω στα 15.

Σου κόβουν τα κινητά, σου δίνουν το vdsl - δεν βλέπω κανένα δώρο. Η εγκατάσταση παλαιότερα ήταν δωρεάν. Άντε τα 20 του vdsl "τρώγονται", μην ξεχνάς υπάρχουν παιδιά εδώ που έχουν 3play full + 12 ώρες κινητά με 43,50 άντε + 5 ευρώ vdsl = 48,50. Nα το 49 που σου έλεγε με το full pack αλλά σε αυτή την περίπτωση έχει και 12 ώρες κινητά.

Δες ποστ 7217 του romeos21 για άλλη πρόσφατη προσφορά που βγαίνει ίδια με σένα!, μάλιστα στο ποστ 7219 λέει ότι πήρε και Multiview στα 43,49

Last edited:
κυνήγησε στα 49 οπωσδήποτε τα κινητά + vdsl και αν μπορείς και το multiview αφού το έχουν δώσει και αλλού, (όπως στον φίλο romeos) αρκεί να έχεις δύο 831 και όχι 3001.

δεν εχω δυνατοτητα να εχω 2ο καλωδιο εξωτερικα και εσωτερικα - θα μιλησω το απογευμα και εαν ειναι θα γραψω ξανα τις τιμες και τα λεπτα σε κινητα

πηρα τηλεφωνο , δεν εχει τα κινητα μεσα αλλα δεν με πειραζει , στον ΟΤΕ που ειμαι εδω και 2 χρονια παλι 30 λεπτα ειχα και ημουν μια χαρα.
Ο ΟΤΕ τελικα δεν μου κανει καλυτερη τιμη και θελει να παω στα 49 ευρω απο 44 , οποτε θα παω στην νοβα με το cinema 30 λεπτα κινητα το ondemand και vdsl 50mb ....
λεω να παω και σε ενα καταστημα μηπως κερδισω κατι ακομα ..ερωτηση υπαρχει καποιος δεκτης που να ειναι καλυτερος απο τον άλλο ? καποτε ειχα τον 831 ... να ζητησω αυτον παλι η τον 3001? εχουν καποια διαφορα που να αξιζει ? το ondemand εχει κατι που να αξιζει ? εχει επιλογες σε παιδικα μεταγλωτισμενα για τα παιδακια μου?

Ό 831 δεν νομίζω να υπάρχει ακόμη
Εγώ με τον 3001 δεν έχω θέματα ούτε στο on demand. Τον 831 τον έχω για το εξοχικό Και εκεί δεν έχει ίντερνετ για να δω πως παίζει το on demand

Ανανεωσε καποιος που εχει το πακετο των φιλαθλων και με ποσα χρηματα;

μαλλον θα ανανεώσω εγώ μαλλον στο τέλος του Οκτωβρίου με το ίδιο ποσό αν και ζήτησα καλύτερη τιμή και με αίτημα μέσω του support από το forum εδώ και μόνος λίγο αργότερα και η απαντηση ειναι ότι αυτό που έχω ειναι το φτηνότερο και με ένα μήνα δώρο αυτό όντως ειναι αλήθεια