Προσφορά NOVA

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Έρχομαι να επιβεβαιώσω αυτή την πληροφορία.

Με κάλεσαν προσωπικά απο εξωτερικούς συνεργάτες της Nova (mediatel) επειδή έχω διακόψει να μου προτείνουν να έχω το παλιό συμβόλαιο ( full 3play ) απο 54 ευρώ το μήνα που πλήρωνα στα 44 τελική τιμή.

Αρνήθηκα ευγενικά και ανέφερα οτι θα με ενδιέφερε σκέτη Nova.

Μου αντιπρότεινε η sport pack 20 ευρώ η cinema pack 20 ευρώ η full pack 25 ευρώ για 24μηνη δέσμευση και με τιμή για πάντα σταθερή μετα το πέρας το συμβολαίου.

Φυσικά και δέχτηκα την προσφορά των 25. ευρώ το μήνα για το full pack.

Η φοβερή προσφορά των 25 για σκέτη Nova δόθηκε για πρώτη φορά τον ΙΟΥΛ του 2014 και φυσικά την πήρα (είχα διακόψει το full pack τον ΔΕΚ 2013 επειδή άλλαξα πάροχο ίντερνετ) και εξακολουθώ να έχω την ίδια τιμή από τότε, με τη διαφορά ότι προστέθηκε το τέλος 10% και ο ΦΠΑ στο σύνολο, και ανέβηκε στα 27,73 .
Αναλυτικά, ο λογαριασμός είναι:
Συνδρομή Nova 20,33
Τέλος 10% 2,03
Σύνολο προ ΦΠΑ 22,36
ΦΠΑ 24% 5,37
Σύνολο 27,73

Νομίζω ότι και η τρέχουσα προσφορά θα έχει τελικό σύνολο το 27,73

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Η φοβερή προσφορά των 25 για σκέτη Nova δόθηκε για πρώτη φορά τον ΙΟΥΛ του 2014

Για πολυ μικρο χρονικό διάστημα αν θυμάμαι καλά και απο τότε μέχρι σήμερα δεν ξανά δόθηκε ποτέ.

Το κερασάκι στην τούρτα ειναι να προσελκύσουν συνδρομητές που έφυγαν είτε με full 3 play είτε με σκέτη Nova.

Νομίζω οτι το 25 ευρώ ειναι τελική τιμή με το τελος συνδρομητών, πλέον εχει ενσωματωθεί στην τιμή όταν ειχες κανει συμβόλαιο εσυ δεν υπήρχε μπήκε αργότερα και για αυτό αναπροσαρμόστηκε η τιμή προς τα πάνω.

Η τιμή είναι τελική, οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες να υπολογίζουν και το φόρο στην τιμή.
Στην αρχή, όμως, το κρύβανε, λέγανε ψέματα ότι είναι και ο φόρος μέσα, ενώ δεν ήτανε...
Τα γνωστά που κάνουν όλοι στην αναμπουμπούλα.
Αυτή τη στιγμή δεν έχω ούτε nova, ούτε οτέ.
Λέω, θα βάλω αυτό, θα βάλω το άλλο, θα βάλω και τα δύο...
Στο τέλος δεν θα βάλω τίποτα.:earmuffs:

Και γωνία έφυγα ενώ ήμουν 3play πελάτης 6-7 χρόνια. Τους είπα να κρατήσω μόνο την Νόβα μου είπαν 32 το φουλ και 27.5 τα σπορ.. λέω κάτι καλύτερο ? Όχι μου είπαν... Περιμένω ίσως χτυπήσει το τηλέφωνο να τους ακούσω....

Καλά τι σόι προσφορά είναι τα 27 και τα 32 .

Εγώ πληρώνω 22 με τους φόρους το Cosmote Full πακέτο μέσω δορυφόρου.

Σκέφτομαι να το βάλω μόνο για να βλέπω την ομάδα μου αλλά οχι σε αυτες τις τιμές.
Το 20άρι για Sports pack που διάβασα ίσως να το σκεφτόμουν.

Σκέφτομαι να το βάλω μόνο για να βλέπω την ομάδα μου αλλά οχι σε αυτες τις τιμές.
Το 20άρι για Sports pack που διάβασα ίσως να το σκεφτόμουν.

και εγώ είμαι θετικός στο 20άρι άλλα το θέμα είναι με ποιά λογική παίρνουν τηλέφωνο......είναι κάποιος που πήρε τηλέφωνο (και που πήρε) και το ζήτησε;

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Έρχομαι να επιβεβαιώσω αυτή την πληροφορία.

Με κάλεσαν προσωπικά απο εξωτερικούς συνεργάτες της Nova (mediatel) επειδή έχω διακόψει να μου προτείνουν να έχω το παλιό συμβόλαιο ( full 3play ) απο 54 ευρώ το μήνα που πλήρωνα στα 44 τελική τιμή.

Αρνήθηκα ευγενικά και ανέφερα οτι θα με ενδιέφερε σκέτη Nova.

Μου αντιπρότεινε η sport pack 20 ευρώ η cinema pack 20 ευρώ η full pack 25 ευρώ για 24μηνη δέσμευση και με τιμή για πάντα σταθερή μετα το πέρας το συμβολαίου.

Φυσικά και δέχτηκα την προσφορά των 25. ευρώ το μήνα για το full pack.

Εμένα με κάλεσαν από το τμήμα προσφορών και διακοπών πριν λίγο μετά από δικό μου αίτημα για αναπροσαρμογή του ποσού που πληρώνω, 34,33 μέσω πιστωτικής για full pack και ούτε λίγο ούτε πολύ η κυρία που με κάλεσε, όταν της ανέφερα ότι υπάρχουν προσφορές στα 25 με δέσμευση 24μηνη, προσπάθησε να με πείσει ότι είτε δεν κατάλαβα καλά στο τι διάβασα, είτε ότι αυτός που το ανέφερε δεν κατάλαβε καλά στο τι του πρότειναν και συμφώνησε!
Πραγματικά πολύ λυπηρό. Έκανα κι εγώ αίτηση διακοπής και τέλος. Αφού προτιμούν να χάσουν πελάτη από το να τον κρατήσουν με λιγότερα χρήματα τότε όλα καλά. Εγώ ήμουν σαφής, 34,33 με μισό ελληνικο πρωτάθλημα και χωρίς ondemand μετά την αναβάθμιση, δεν μπορώ να συνεχίσω να πληρώνω. Στο κάτω κάτω δεν ζήτησα κάποια παράλογη μείωση, αλλά τιμή που επίσημα κυκλοφορεί ως προσφορά, και στην τελική ζήτησα έστω και στα 30 , αλλά τελική και όχι με επιπλέον τους φόρους όπως ήταν η δική της προσφορά.

και εγώ είμαι θετικός στο 20άρι άλλα το θέμα είναι με ποιά λογική παίρνουν τηλέφωνο......είναι κάποιος που πήρε τηλέφωνο (και που πήρε) και το ζήτησε;

Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν,καποιοι δεν καταλαβαινουν το απλο.Το ξαναλεω.Με πήραν και μου είπαν για 20 ευρώ.Δεν πήρα εγώ. Ήξεραν πάντως ότι δεν ήμουν ποτέ πελάτης Forthnet ή Nova.Τυχαία παίρνουν και δίνουν προσφορές,σε μένα έδωσαν αυτήν.Είμαι επίσης σίγουρος ότι και να πάρεις πίσω,δεν σου δίνουν το καλύτερο που μπορούν. Πήρα πίσω,για πλάκα και φυσικά βουιζε.Τώρα που το ξανασκέφτομαι,θα έπρεπε να ζητήσω το full pack στα 25.

Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν,καποιοι δεν καταλαβαινουν το απλο.Το ξαναλεω.Με πήραν και μου είπαν για 20 ευρώ.Δεν πήρα εγώ. Ήξεραν πάντως ότι δεν ήμουν ποτέ πελάτης Forthnet ή Nova.Τυχαία παίρνουν και δίνουν προσφορές,σε μένα έδωσαν αυτήν.Είμαι επίσης σίγουρος ότι και να πάρεις πίσω,δεν σου δίνουν το καλύτερο που μπορούν. Πήρα πίσω,για πλάκα και φυσικά βουιζε.Τώρα που το ξανασκέφτομαι,θα έπρεπε να ζητήσω το full pack στα 25.

Καλησπέρα οι τιμές που αναφέρεις και σου έδωσαν είναι τελικές με τον φόρο;

οντως τυχαία καλουν κάθε καλοκαίρι .

Δεν χρειάζεται να τους παρακαλάμε κιόλας για καλύτερη τιμή είπαμε.

Στο Site τους οι τιμές θεωρώ οτι είναι πολύ υψηλές. Εχει ως δήθεν προσφορά στα 27,39 το Sport pack . ..:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Εμένα με κάλεσαν από το τμήμα προσφορών και διακοπών πριν λίγο μετά από δικό μου αίτημα για αναπροσαρμογή του ποσού που πληρώνω, 34,33 μέσω πιστωτικής για full pack και ούτε λίγο ούτε πολύ η κυρία που με κάλεσε, όταν της ανέφερα ότι υπάρχουν προσφορές στα 25 με δέσμευση 24μηνη, προσπάθησε να με πείσει ότι είτε δεν κατάλαβα καλά στο τι διάβασα, είτε ότι αυτός που το ανέφερε δεν κατάλαβε καλά στο τι του πρότειναν και συμφώνησε!
Πραγματικά πολύ λυπηρό. Έκανα κι εγώ αίτηση διακοπής και τέλος. Αφού προτιμούν να χάσουν πελάτη από το να τον κρατήσουν με λιγότερα χρήματα τότε όλα καλά. Εγώ ήμουν σαφής, 34,33 με μισό ελληνικο πρωτάθλημα και χωρίς ondemand μετά την αναβάθμιση, δεν μπορώ να συνεχίσω να πληρώνω. Στο κάτω κάτω δεν ζήτησα κάποια παράλογη μείωση, αλλά τιμή που επίσημα κυκλοφορεί ως προσφορά, και στην τελική ζήτησα έστω και στα 30 , αλλά τελική και όχι με επιπλέον τους φόρους όπως ήταν η δική της προσφορά.

Θα σου πω και την δίκη μου ιστορία, όταν πριν πέντε μήνες διέκοψα την full 3play συνδρομή μου και έκανα μετάβαση στην COSMOTE ήθελα να κρατήσω την τηλεόραση μόνο και να μην τα διακόψω όλα. Όταν τους είπα λοιπόν οτι και εγώ σαν πελάτης ετών πολλών και καθώς πρέπει στις πληρωμές μου να μου δώσουν την full nova όχι στα 38 ευρώ που δίνουν τα καταστήματα αλλά στα 34 όπως δίνουν σε όσους έχουν σκέτη nova και λήγει το συμβόλαιο τους και τους αντιπροτείνουν αυτή την τιμή προκειμένου να παραμείνουν.

Ευτυχώς δεν μου την έδωσαν αυτή την τιμή και επέμεναν στα 38 ευρώ το μήνα και έτσι διέκοψα τα πάντα ευτυχώς γιατί ήρθε μετα πέντε μήνες η προσφορά των 25 ευρώ και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.

Το γνωρίζουμε αυτό.. Δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το αναφέρουμε για όσους δεν γνωρίζουν και να κάνουν τις επιλογές τους .

Προφανώς και πρέπει αλλά όσοι ασχολούμαστε εν δυνάμει στο forum και όχι μόνο με την συνδρομητική τηλεόραση όλοι λίγο πολυ ξέρουμε περίπου τι δίνει ο κάθε ένας απο τους παρόχους.

Εκτός αυτού εδώ ειναι νήμα προσφοράς για Nova. Για τις προσφορές της CosmoteTV υπάρχει αντίστοιχο ΕΔΩ.

Θεωρειται καλη την τιμη των 23 ευρω που δινουν τωρα για 2play ή να περιμενω μπας κ βγει κατι καλυτερο;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Θα σου πω και την δίκη μου ιστορία, όταν πριν πέντε μήνες διέκοψα την full 3play συνδρομή μου και έκανα μετάβαση στην COSMOTE ήθελα να κρατήσω την τηλεόραση μόνο και να μην τα διακόψω όλα. Όταν τους είπα λοιπόν οτι και εγώ σαν πελάτης ετών πολλών και καθώς πρέπει στις πληρωμές μου να μου δώσουν την full nova όχι στα 38 ευρώ που δίνουν τα καταστήματα αλλά στα 34 όπως δίνουν σε όσους έχουν σκέτη nova και λήγει το συμβόλαιο τους και τους αντιπροτείνουν αυτή την τιμή προκειμένου να παραμείνουν.

Ευτυχώς δεν μου την έδωσαν αυτή την τιμή και επέμεναν στα 38 ευρώ το μήνα και έτσι διέκοψα τα πάντα ευτυχώς γιατί ήρθε μετα πέντε μήνες η προσφορά των 25 ευρώ και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.
Δεν έχω πρόβλημα που διακόπτω, άλλωστε ισχύει απόλυτα αυτό που εννοείς στην δική σου περίπτωση, "κάθε εμπόδιο για καλό", απλά αυτό που με ενόχλησε πολύ είναι ότι πήγαν να με βγάλουν με το ζόρι, είτε ψεύτη, είτε χαζό!
Όπως και να έχει πιστεύω πως 35 για σκέτη τηλεόραση είναι πολλά, προσωπική μου άποψη πάντα.