σε εμένα όλα καλά....μου έστειλαν συμβόλαιο, το είδα, υπέγραψα και αμέσως μετά έγινε εγκατάσταση....πήρα το full στα 25ευρώ.
Σε πήραν ή χρησιμοποίησες το σάιτ που αναφέρθηκε πιο πάνω?
https://www.3play.gr/nova-3play/nova3play-full
αμα αφησεις τη σελιδα ανοιχτη για λιγο (εγω βασικα την ανοιξα για να διαβασω, ηρθε κουριερ πηγα να παραλαβω-ξαναπιασα το κινητο και ειχε βγει το παραθυρακι ) πεταει ενα Καλυτερη Προσφορα, αφηνεις τηλ και σε παιρνουν σε κανα 5λεπτο (δε ξερω εργασιμες ωρες, εγω μεσημερι το εκανα)
Καλησπέρα,
Επιβεβαιώνω και εγώ με τη σειρά μου πως αν περιμένεις λίγο στη σελίδα εμφανίζεται ένα παράθυρο. Με πήραν εντός 5 λεπτών και μου είπαν για 43,90 3play full adsl, 48,90 3play full vdsl και 25 ευρώ nova full pack (tv only).
43,90 3play full adsl είναι με το nova full pack να φανταστώ έτσι; Τηλεφωνία δεν έχει καθόλου μέσα;
Όταν λέμε 3play,εννοείται και ητηλεφωνια.Πάντως μεγάλη διαφορά από το αντίστοιχο του ΟΤΕ,ειδικά αν είσαι παλιός πελάτης.
Εγώ μόλις ανανέωσα με ADSL, απεριόριστα σταθερά και κινητά, Nova Cinema, με 37 ευρώ τον μήνα.
Η προσφορά ισχύει μόνο για μεταφορά γραμμής στη nova.
Για ποια προσφορά απο ολες,?Το πρωί έστειλα τον αριθμό μου αλλά ως τώρα τίποτα.Αλλά και να πάρουν,δε λέει και τίποτα αφού το ζητημα ειναι να δωσουν το .25αρι.Σε ποσους ακομα,αγνωστο.
Όχι, με πήραν αυτοί. Ήταν λίγο πιεστικοί να ανανεώσω άμεσα παρότι το συμβόλαιο έληγε σε τρεις μήνες. Ουσιαστικά δίνω τα ίδια λεφτά με πριν, αλλά προσέθεσαν τα απεριόριστα κινητά. Και τον NovaGo, αλλά νομίζω (δεν το έχω ενεργοποιήσει) ότι έτσι κι αλλιώς το είχαν βάλει δορεάν σε όλους τους triple play.Ακολούθησες και εσύ την παραπάνω διαδικασία ή πήρες μόνος σου τηλέφωνο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.