Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ισχυει κανονικα μια μικρη εκπτωση οταν πληρωνεις με παγια εντολη.

πρέπει να τους δηλώσω ότι θα πληρώνω με πάγια εντολή ή φαίνεται αυτόματα στην πληρωμή που λαμβάνουν και κάνουν την έκπτωση;

Μπήκα στο site της nova απο το κινητό και απο τον υπολογιστή και δεν μου έβγαλε κάποιο popup. Μετα μπήκα στο 3play.gr έβαλα εκει τα στοιχεία μου και με πήρανε τηλέφωνο δίνοντας την τιμη τον 37 .
Αν μπεις στο site της nova σου εμφανίζει το popup;

Θα πρέπει να μπεις στο 3play.gr Και εκεί να περιμένεις να εμφανιστεί το popup. Τότε δίνεις το τηλέφωνο σου σε άλλο queue το οποίο λέει την καραμέλα, διαφορετικά αν απλά δώσεις το τηλέφωνο σου μπαίνεις στο queue των τιμών του site 3play.gr.

Παιδιά τα φώτα σας γιατί πρέπει να είμαι πολύ γκαντέμης(ξανα). Από 23 /8 που έκλεισα τηλεφωνικά το παραπάνω πακέτο δεν έχω καμία κλήση από κούριερ.Μπήκα στο 3play.gr και έστειλα τον αριθμό μου να με πάρουν πίσω.Με πήραν αμέσως από αλλο νούμερο 2142148106 (mediatel μου ειπαν) και ουσιαστικά ειπαν οτι δε φαινομαι πουθενα στο συστημα,καμιά καταχώριση κι ότι με πήραν τυχαία για να μου δώσουν το Spors pack με 27.5 ευρώ!!!.Ότι προφανώς με πήραν από άλλη εταιρία.Πήρα ξανά στο 2182188989 από όπου με είχαν πάρει την περασμένη βδομάδα αλλά πάλι έλεγε ''ζητήστε να σας καλεσουμε'' αλλα δε με πηραν.Πείτε μου τι καταλαβαίνετε και τι να κάνω εγώ. Να περιμένω το κούριερ (δεν ξέρω καν ποια εταιρια)?Φαινεται πουθενά αυτο που συμφωνησαμε τηλεφωνικά?

Πήρα στο κούριερ και μου είπαν ότι καθυστέρησε και θα πάω εκεί,οπότε τζάμπα αγχωθηκα.Χθες πάντως pop-up παράθυρο δε βγήκε ,μόνο εκεί που λέει ζητείστε να σας καλέσουμε.

Μου έκαναν νέα προσφορά μετα απο αίτηση μου στα 37.52 με τους φόρους για Novasports , 24mb ,αστικές υπεραστικές και κινητά απεριόριστα .Παιζει κατι καλύτερο ?

Θα πρέπει να μπεις στο 3play.gr Και εκεί να περιμένεις να εμφανιστεί το popup. Τότε δίνεις το τηλέφωνο σου σε άλλο queue το οποίο λέει την καραμέλα, διαφορετικά αν απλά δώσεις το τηλέφωνο σου μπαίνεις στο queue των τιμών του site 3play.gr.

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Εγω έμπαινα στο site της nova και περίμενα να μου το βγάλει. Μόλις μπήκα στο 3play.gr μου το έβγαλε.
Να δούμε θα με καλέσουν...

Μου έκαναν νέα προσφορά μετα απο αίτηση μου στα 37.52 με τους φόρους για Novasports , 24mb ,αστικές υπεραστικές και κινητά απεριόριστα .Παιζει κατι καλύτερο ?

Με μεταφορά γραμμής (από άλλο πάροχο) σου έκαναν αυτή την προσφορά ή είσαι ήδη συνδρομητής;

Με μεταφορά γραμμής (από άλλο πάροχο) σου έκαναν αυτή την προσφορά ή είσαι ήδη συνδρομητής;

Οχι

Οχι

Last edited by a moderator:
Δυστυχώς έβαλα το τηλέφωνο μου στο popup. Με πήρανε τηλέφωνο και η προσφορά εχει τελειώσει...

Τα 20 ευρώ για sport pack και 25 για φουλ ισχύουν ακόμα πάντως.
Σήμερα τα πήρε άλλος ένας φίλος.

Μόνο για TV βέβαια , για τα συνδιαστικά με internet και τηλέφωνο δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι..

Τα 20 ευρώ για sport pack και 25 για φουλ ισχύουν ακόμα πάντως.
Σήμερα τα πήρε άλλος ένας φίλος.

Μόνο για TV βέβαια , για τα συνδιαστικά με internet και τηλέφωνο δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι..
Πάντως εγω εχω φάει 2-3 φορές άκυρο. Ο φίλος σου απο 3play την πήρε την προσφορά;

Πάντως εγω εχω φάει 2-3 φορές άκυρο. Ο φίλος σου απο 3play την πήρε την προσφορά;

Πάντα για τον ίδιο μεταπωλητή μιλάμε. Σήμερα το απόγευμα την πήρε την προσφορά απευθείας καλώντας το τηλέφωνο που έχουν στο site. Μιλάμε πάντα για σύνδεση που είναι κομμένη ή για νέα. Αν υπάρχει ήδη συμβόλαιο δεν ξέρω τι ισχύει.

Στο τηλ 2142148106 πάντως που ζήτησα να με πάρουν,είπαν ότι για νέους συνδρομητές μπορούσαν να δωσουν το sports pack με 27 και κατι και ότι είχαν κλείσει οι χαμηλότερης προσφορές. Ευτυχώς είχα κλείσει από το 2182188989 στις 23 του μήνα το 25αρι.Προφανώς την καλή πρσφορα την παίρνει όποιος τύχει (ο νέος συνδρομητής ),για λίγες μέρες ακόμα πιστεύω.

Τελικά μου την δώσανε την προσφορά με τα 25 . Μπήκα στο 3play, περίμενα να μου βγάλει το popup και δήλωσα άλλον αριθμό. Με πήρανε τηλέφωνο μετά απο 30 λεπτά και μου την δώσανε την προσφορά. Τώρα περιμένω να μου στείλουν το συμβόλαιο με email...

Τελικά μου την δώσανε την προσφορά με τα 25 . Μπήκα στο 3play, περίμενα να μου βγάλει το popup και δήλωσα άλλον αριθμό. Με πήρανε τηλέφωνο μετά απο 30 λεπτά και μου την δώσανε την προσφορά. Τώρα περιμένω να μου στείλουν το συμβόλαιο με email...

Φίλε μου εγώ ΜΟΝΟ για τον συγκεκριμένο μεταπωλητή έχω αναφερθει και όπως ειπα και χθες , την προσφορά την έδωσαν και σε φίλο μου.
Δεν αναφέρω επίτηδες το όνομα για να μη θεωρηθεί ότι γίνεται διαφήμιση...

Υπαρχει περιπτωση να παρω εκπτωση στο ηδη υπαρχον συμβολαιο?
Εχω για δευτερη διετια το 27.50 σπορτσπακ
Εστω 5%

Το 25αρι που συζητάμε είναι με τους φόρους ή χωρίς? Ας έρθει ο πρώτος λογαριασμός, γιατί αφορά νέους συνδρομητές, και να μας πούνε.

Το 25αρι που συζητάμε είναι με τους φόρους ή χωρίς? Ας έρθει ο πρώτος λογαριασμός, γιατί αφορά νέους συνδρομητές, και να μας πούνε.

Είναι τελική τιμή. Όταν μου κάνανε την προσφορά τους το ρώτησα πολλές φορές. Όταν έρθει ο πρώτος λογαριασμός και είναι παραπάνω από αυτά που συμφώνησες απλά το κόβεις...