Προσφορά NOVA

Λοιπόν έχω νεότερα , με τίποτα δεν μου δίνει φουλ πακ και vdsl με 43 ευρώ (και όλα τα υπόλοιπα εννοείτε ) μάλιστα μου ζήτησε το τηλ κάποιου που έχει το φουλ πακέτο με vdsl κινητά κλπ να δει το πρόγραμμα του διότι λέει δεν το έχουν κάνει πουθενά!
Παρακαλώ αν κάποιος έχει κάνει το φουλ όλα πακέτο και θέλει ας μου στείλει με πμ το τηλέφωνο η το όνομα του.
Ισχυρίζονται ότι δεν το έχουν δώσει πουθενά κι ότι αν τους πω κάποιον που το έχει κάνει θα μου το δώσουν!
Οπότε αναμένω κάποιον να μου δώσει χέρι βοηθείας να πάω κι εγώ σε αυτή την τιμή

Πάντως και εμένα μου φαίνεται περίεργο να έχει κάποιος vdsl+όλα τα άλλα στα 43 . Με vdsl 47 -48 το δίνει η vodafone.

Λοιπόν έχω νεότερα , με τίποτα δεν μου δίνει φουλ πακ και vdsl με 43 ευρώ (και όλα τα υπόλοιπα εννοείτε ) μάλιστα μου ζήτησε το τηλ κάποιου που έχει το φουλ πακέτο με vdsl κινητά κλπ να δει το πρόγραμμα του διότι λέει δεν το έχουν κάνει πουθενά!
Παρακαλώ αν κάποιος έχει κάνει το φουλ όλα πακέτο και θέλει ας μου στείλει με πμ το τηλέφωνο η το όνομα του.
Ισχυρίζονται ότι δεν το έχουν δώσει πουθενά κι ότι αν τους πω κάποιον που το έχει κάνει θα μου το δώσουν!

Η Τιμή για Full Pack με σταθερό, κινητά και VDSL 50αρα δίνεται στα 48 ευρώ, κανείς δεν έχει πάρει αυτό το πακέτο στα 44 ευρώ. Στα 44 ευρώ δίνουν το Full Pack με όλα τα παραπάνω όμως με ADSL 24mbps μήπως είδες αυτό η άκουσες αυτό και νόμιζες ότι ήταν VDSL ??

Χαχαχαχ νομίζω ότι κάποια ποστς πριν στο ίδιο νήμα, είχαν ειπωθεί τα ίδια. Πάντως jmar αν βγάλεις άκρη, πες μας και εμάς :D

Η Τιμή για Full Pack με σταθερό, κινητά και VDSL 50αρα δίνεται στα 48 ευρώ, κανείς δεν έχει πάρει αυτό το πακέτο στα 44 ευρώ. Στα 44 ευρώ δίνουν το Full Pack με όλα τα παραπάνω όμως με ADSL 24mbps μήπως είδες αυτό η άκουσες αυτό και νόμιζες ότι ήταν VDSL ??

Σύμφωνα με το ποστ https://avclub.gr/forum/showthread.php/52395-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-NOVA?p=1058189132&viewfull=1#post1058189132, η τιμή του ADSLατου 3play είναι 39,64. Άρα με VDSL κάπου στα 45...

Υπάρχει και το ποστ https://avclub.gr/forum/showthread.php/52395-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-NOVA?p=1058196173&highlight=#post1058196173 με όλα μέσα στα 43...

Ναι το είδα απλά λέω τι γίνεται με το μεγαλύτερο ποσοστό των προσφορών. Μακάρι να την πάρει αυτή την τιμή.

Αλλά να κάνω έκκληση γιατί έχει γίνει και στο παρελθόν και είχαμε γκρίνιες, αν κάποιος θέλει να δώσει στοιχεία να βοηθήσει καλώς αν δεν δίνει όμως κανείς μην πιέζουμε καταστάσεις γιατί θα υπάρξει πρόβλημα.

Ναι το είδα απλά λέω τι γίνεται με το μεγαλύτερο ποσοστό των προσφορών. Μακάρι να την πάρει αυτή την τιμή.

Αλλά να κάνω έκκληση γιατί έχει γίνει και στο παρελθόν και είχαμε γκρίνιες, αν κάποιος θέλει να δώσει στοιχεία να βοηθήσει καλώς αν δεν δίνει όμως κανείς μην πιέζουμε καταστάσεις γιατί θα υπάρξει πρόβλημα.
Δεν πίεσα κανέναν , είπα αν κάποιος το έχει παρει και θέλει να βοηθήσει ας στείλει.
Κι αυτό γιατί μου το είπαν από forthnet ότι δεν υπάρχει κι ότι αν τους πω κάποιον που το έχει κάνει θα μου το κάνουν κι εμένα

Σύμφωνα με το ποστ https://avclub.gr/forum/showthread.php/52395-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-NOVA?p=1058189132&viewfull=1#post1058189132, η τιμή του ADSLατου 3play είναι 39,64. Άρα με VDSL κάπου στα 45...

Υπάρχει και το ποστ https://avclub.gr/forum/showthread.php/52395-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-NOVA?p=1058196173&highlight=#post1058196173 με όλα μέσα στα 43...

Όντως δέχτηκα την προσφορά των 39,64 Ευρώ για 24 μήνες.

Μου είπαν ότι κατά τη διάρκεια των 24 μηνών μπορω να αναβαθμίσω τις υπηρεσίες αν επιθυμώ.

Συνεπώς, φαντάζομαι με 5,25 Ευρώ το μήνα μπορώ να προσθέσω vdsl, δηλαδή σύνολο γύρω στα 45,00 Ευρώ.

Όντως δέχτηκα την προσφορά των 39,64 Ευρώ για 24 μήνες.

Μου είπαν ότι κατά τη διάρκεια των 24 μηνών μπορω να αναβαθμίσω τις υπηρεσίες αν επιθυμώ.

Συνεπώς, φαντάζομαι με 5,25 Ευρώ το μήνα μπορώ να προσθέσω vdsl, δηλαδή σύνολο γύρω στα 45,00 Ευρώ.
Πληρώνεις με κάρτα ? Η τιμή είναι τελική η με φόρους πάει παραπάνω?
Το ρωτάω γιατί δεν υπάρχει σαν τιμή δλδ συνήθως οι τιμές που δίνουν είναι 37 κάτι και 43 κάτι ενώ με vdsl πάει 48 κάτι

Πληρώνεις με κάρτα ? Η τιμή είναι τελική η με φόρους πάει παραπάνω?
Το ρωτάω γιατί δεν υπάρχει σαν τιμή δλδ συνήθως οι τιμές που δίνουν είναι 37 κάτι και 43 κάτι ενώ με vdsl πάει 48 κάτι

Τελική τιμή. Δεν πληρώνω με κάρτα.

Είχα άλλο ένα χρόνο με 43,00 και μου πρόσφεραν 39,64 με ανανέωση για 24 μήνες.

Και εμένα τα ίδια ακριβώς.
Δεσμευτηκε πως αν της παρουσιάσω τέτοιο πρόγραμμα θα μου δώσει την ίδια τιμή. Έχω κρατήσει τα στοιχεία της ώστε να επικοινωνήσω ξανα μαζι της.

Δεν ξέρω αν είναι η τακτική τους, πιθανόν έχουν πολλές.ακυρωσεις

Δηλαδή σοβαρά πιστεύετε ότι θα σας δώσουν την ίδια τιμη μονο και μονο επειδη τους ειπατε ότι την έδωσαν σε κάποιον άλλο??Αυτοί επιλέγουν σε ποιους θα δώσουν όχι το αντίστροφο.Εκτος αν υπαρξει απειλή διακοπης,με το οποιο ρισκο βέβαια.

Δηλαδή σοβαρά πιστεύετε ότι θα σας δώσουν την ίδια τιμη μονο και μονο επειδη τους ειπατε ότι την έδωσαν σε κάποιον άλλο??Αυτοί επιλέγουν σε ποιους θα δώσουν όχι το αντίστροφο.Εκτος αν υπαρξει απειλή διακοπης,με το οποιο ρισκο βέβαια.
Τι Ρίσκο? 23,5 ευρώ μου δίνει η βονταφον το φουλ πακέτο με κινητά και novasports Τους το είπα ξεκάθαρα ότι θα φύγω

Τι Ρίσκο? 23,5 ευρώ μου δίνει η βονταφον το φουλ πακέτο με κινητά και novasports Τους το είπα ξεκάθαρα ότι θα φύγω

Πάσο.Νόμιζα ότι θες να μπλοφαρεις,όπως κάνω εγώ στον ΟΤΕ.Αν και εσύ θα έχεις τα Αθλητικά σε άλλη εταιρία με τόσο καλό πακέτο.

Καλησπέρα,

Τελικά την περασμένη Πέμπτη πήρα και εγώ την προσφορά των 48,52 ευρώ για 3play full pack VDSL με απεριόριστα κινητά μέσω του 3play.gr. Ζήτησα από την αρχή να δώσω κάρτα για πάγια εντολή και να πάρω τον Novabox+ (5001) στα 49 ευρώ και μου είπαν πως δεν γίνεται να το κάνουν, παρόλα αυτά μετά από επιμονή μου το προχώρησαν έτσι. Φορητότητα από Cosmote, σήμερα ήρθε ο τεχνικός της Nova και τοποθέτησε τον 5001 (είχα ήδη τον 865 οπότε απλά τον έβαλε και τον ενεργοποίησε). Το internet θα αλλάξει μεθαύριο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Nova on Demand παίζει κανονικότατα μέσω Cosmote VDSL που έχω αυτή τη στιγμή, πράγμα που σημαίνει πως η μη παροχή του εκτός του ιδιόκτητου δικτύου είναι καθαρά θέμα εμπορικής πολιτικής. Μία χαρά εμφανίζει τις ταινίες και τις παίζει χωρίς θέμα, ίσως τώρα που η Vodafone δίνει το δικό της πακέτο ανεξαρτήτως δικτύου αλλάξει και κάτι αντίστοιχο στη Nova.

Δεσμευτηκε πως αν της παρουσιάσω τέτοιο πρόγραμμα θα μου δώσει την ίδια τιμή.
Σοβαρα τωρα? Αυτοι δεν ξερουν σε ποιους εχουν δωσει αυτη την προσφορα? Απλα περιμενουν να βρεις εσυ ποιος εχει αυτη την προσφορα, να ντροπιαστουν και να στην δωσουν? :laugh: