Προσφορά NOVA

Καλησπέρα Yiankap κ Χρόνια Πολλά!
Δεν ξέρω γενικά τι ισχύει, αλλά εμένα μόλις με πήραν για ανανέωση 24 μηνών στο ίδιο πρόγραμμα. Ζήτησα τον 3001 και είπε 29 ευρώ αντί για 70-80 (δεν συγκράτησα ακριβώς).

Οι καλύτερες προσφορές που είχα πάρει πριν κάνα δίμηνα ήταν 43 κάτι το 24αρι full pack 3play και 48 κάτι το αντίστοιχο σε VDSL50...

συγνωμη για το ασχετο του θεματος...
Μπορει καποιος να γραψει επιγραμματικα τι κανει ΠΑΡΑΠΑΝΩ ο καθε αποκωδικοποιητής;
Ειδα οτι ο ενας είναι για να βλεπεις σε περισσοτερες τηλεορασεις διαφορετικο καναλι. Οι υπολοιποι;
Εχω τον πιο απλο μαλλον (10ετίας)
Θα κανω μεταφορα σε αλλο σπίτι (με ανανεωση αναγκαστικα) πολυ συντομα και ελεγα να δω αν "πρεπει" να αλλαξω αποκωδικοποιητη...
Ευχαριστω εκ των προτέρων

συγνωμη για το ασχετο του θεματος...
Μπορει καποιος να γραψει επιγραμματικα τι κανει ΠΑΡΑΠΑΝΩ ο καθε αποκωδικοποιητής;
Ειδα οτι ο ενας είναι για να βλεπεις σε περισσοτερες τηλεορασεις διαφορετικο καναλι. Οι υπολοιποι;
Εχω τον πιο απλο μαλλον (10ετίας)
Θα κανω μεταφορα σε αλλο σπίτι (με ανανεωση αναγκαστικα) πολυ συντομα και ελεγα να δω αν "πρεπει" να αλλαξω αποκωδικοποιητη...
Ευχαριστω εκ των προτέρων

Ότι κάνει αυτός που έχεις κάνει και ο νεότερος, η διαφορά τους είναι ότι ο νεότερος είναι πιο γρήγορος από τον παλιό και δεν κολλάει.

Καλησπέρα.
Έχω το πακέτο Nova3play ( αστικά-υπεραστικά-κινητά 720'-adsl 24-nova full pack ) στα 43.15 με πάγια εντολή - κάρτα με έναν μήνα δώρο. Αποκωδικοποιητή έχω τον 831.
Κλείνω διετία σε έναν μήνα. Με πήραν τηλέφωνο για ανανέωση για άλλα 2 χρόνια με τους ίδιους όρους.
Θα ήθελα να ρωτήσω:
α. Αν δεν ανανεώσω τώρα τι γίνεται αφού λήξει το συμβόλαιο μου τον άλλον μήνα? Όταν έκανα το συμβόλαιο είχαν πει ότι η τιμή είναι για πάντα.
β. Μπορώ να διεκδικήσω-κερδίσω κάτι αν ανανεώσω για άλλα δύο χρόνια? Είτε σε καλύτερη τιμή - απεριόριστα κινητά - multiview - καλύτερο αποκωδικοποιητή?
Ευχαριστώ.

Αυτό το πακέτο προσπαθώ να πάρω και εγώ, για επιστροφή από cosmote, θεωρώ ότι δεν πάει πιο κάτω, μόνο αν πάρεις κινητά απεριόριστα. Χαμηλότερη τιμή δεν υπάρχει από ότι ξέρω από γνωστούς.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπέρα, ξέρετε τι παίζει αν είσαι μόνο νόβα σπορτ τηλεόραση κ με συμβόλαιο ενεργό, αν ζητήσω να βάλω και doupleplay με φορητότητα σε νόβα το σπορτ το πληρώνω 21.90

καλησπέρα, ξέρετε τι παίζει αν είσαι μόνο νόβα σπορτ τηλεόραση κ με συμβόλαιο ενεργό, αν ζητήσω να βάλω και doupleplay με φορητότητα σε νόβα το σπορτ το πληρώνω 21.90

Οταν λες ενεργο συμβολαιο εννοεις να μην εχεις περασει ακομα σε αοριστου ε?
Σε αυτην την περιπτωση δεν ξερω. Σε μενα που ειναι πλεον αοριστου με 27,70 το full (δορυφορικο) και οποτε θελω το κοβω χωρις πεναλτυ, ζητησα και πηρα προσφορα για 3play (χωρις κινητα στην τηλεφωνια) με 50αρι vdsl στα 48,52 + 57 ευρα εξπδα συνολικα ειτε κρατησω το router της Voda ειτε οχι. Ολα αυτα φυσικα με φορητοτητα απο Voda.

καλησπέρα,
ξέρει κανείς τι παίζει για το παρακάτω πακέτο?
Nova3play Full + 50 VDSL
στο site βγαίνει 59,52 ευρώ

ευχαριστώ

Οταν λες ενεργο συμβολαιο εννοεις να μην εχεις περασει ακομα σε αοριστου ε?
Σε αυτην την περιπτωση δεν ξερω. Σε μενα που ειναι πλεον αοριστου με 27,70 το full (δορυφορικο) και οποτε θελω το κοβω χωρις πεναλτυ, ζητησα και πηρα προσφορα για 3play (χωρις κινητα στην τηλεφωνια) με 50αρι vdsl στα 48,52 + 57 ευρα εξπδα συνολικα ειτε κρατησω το router της Voda ειτε οχι. Ολα αυτα φυσικα με φορητοτητα απο Voda.

Στα 48,52 μπορείς να το πάρεις και με απεριόριστα κινητά (3Play Full Plus) VDSL 50 μέσω του 3play.gr (περιμένοντας να βγάλει μήνυμα για καλύτερη προσφορά). Έτσι το πήρα εγώ.

Και συνδρομητής Νόβα να είσαι, στο δίνουνε στα 48 κάτι... (Το διαπραγματευόμουνα πριν κάνα δίμηνο). Απλά εγώ δεν έδινα πάνω από 43...

Στα 48,52 μπορείς να το πάρεις και με απεριόριστα κινητά (3Play Full Plus) VDSL 50 μέσω του 3play.gr (περιμένοντας να βγάλει μήνυμα για καλύτερη προσφορά). Έτσι το πήρα εγώ.
Πως το εννοείς αυτό φίλε μου; δεν την ήξερα τη σελίδα.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Εμενα ληγει το συμβόλαιο στις 25 θα πάω ΟΤΕ αν τους πω ότι θέλω σκέτη nova cinema pack χωρίς ίντερνετ θα μου το δώσουν με 20 ?

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με κάλεσαν σήμερα για να ανανέωση συμβολαίου. Έχω 3play full με 43,15. Μου έδιναν με τα τα ίδια χρήματα απεριόριστα κινητά και απάντησα αρνητικά. Μετά μου έδιναν το nova sports1 και το nova cinema1 με 32 και κάτι ψιλά. Μετά από αρκετά χρόνια χωρίζουν η δρόμοι μας πάω Vodafone.

Πέρα από την τιμή ένας παράγοντας είναι και τα ντοκιμαντέρ. Τόσα χρόνια ούτε μια προσθήκη καναλιού. Σταματάω γιατί είμαστε off topic.