συγνωμη για το ασχετο του θεματος...
Μπορει καποιος να γραψει επιγραμματικα τι κανει ΠΑΡΑΠΑΝΩ ο καθε αποκωδικοποιητής;
Ειδα οτι ο ενας είναι για να βλεπεις σε περισσοτερες τηλεορασεις διαφορετικο καναλι. Οι υπολοιποι;
Εχω τον πιο απλο μαλλον (10ετίας)
Θα κανω μεταφορα σε αλλο σπίτι (με ανανεωση αναγκαστικα) πολυ συντομα και ελεγα να δω αν "πρεπει" να αλλαξω αποκωδικοποιητη...
Ευχαριστω εκ των προτέρων
Ότι κάνει αυτός που έχεις κάνει και ο νεότερος, η διαφορά τους είναι ότι ο νεότερος είναι πιο γρήγορος από τον παλιό και δεν κολλάει.
καλησπέρα, ξέρετε τι παίζει αν είσαι μόνο νόβα σπορτ τηλεόραση κ με συμβόλαιο ενεργό, αν ζητήσω να βάλω και doupleplay με φορητότητα σε νόβα το σπορτ το πληρώνω 21.90
Οταν λες ενεργο συμβολαιο εννοεις να μην εχεις περασει ακομα σε αοριστου ε?
Σε αυτην την περιπτωση δεν ξερω. Σε μενα που ειναι πλεον αοριστου με 27,70 το full (δορυφορικο) και οποτε θελω το κοβω χωρις πεναλτυ, ζητησα και πηρα προσφορα για 3play (χωρις κινητα στην τηλεφωνια) με 50αρι vdsl στα 48,52 + 57 ευρα εξπδα συνολικα ειτε κρατησω το router της Voda ειτε οχι. Ολα αυτα φυσικα με φορητοτητα απο Voda.
Πως το εννοείς αυτό φίλε μου; δεν την ήξερα τη σελίδα.Στα 48,52 μπορείς να το πάρεις και με απεριόριστα κινητά (3Play Full Plus) VDSL 50 μέσω του 3play.gr (περιμένοντας να βγάλει μήνυμα για καλύτερη προσφορά). Έτσι το πήρα εγώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.