Προσφορά NOVA

Καλησπέρα.

Έχω 2 play nova με vdsl50 και απεριόριστα σε σταθερά και κινητά με λογαριασμό στα 28 και κάτι.

Σκέφτομαι να πάω σε 3 play με nova sports. Υπάρχει κάποια προσφορά; Πόσο περίπου θα μου βγει. Τα απεριόριστα σε κινητά δε με ενδιαφέρουν.

To πακέτο με τα αθλητικά κανάλια; Πολύ καλή προσφορά.

Καλησπέρα, ακούστε να γελάσετε.έχω το απλό ίντερνετ στα 18,κάτι το μήνα.μόνο ίντερνετ 24αρι.Ο ΟΤΕ έχει βάλει καμπίνες για να δίνει vdsl και δίνει πλέον το έχω εξακριβώσει.μπαίνω στο σάιτ της Νόβα να δω εάν μπορώ να βάλω vdsl.Εάν βάλω τα στοιχεία μου ως νέος συνδρομητής βγάζει διασημότητα, ως υφιστάμενος δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.παίρνω τηλέφωνο στη εξυπηρέτηση, δεν μπορούν να απαντήσουν με σιγουριά.Τους λέω, είμαι πελάτης σας από το 2014 δεν έχω κανένα θέμα με τη γραμμή μου τόσα χρόνια και δεν θέλω να αλλάξω πάροχο, δείτε καλύτερα.Η απάντηση της κοπέλας ήταν να αλλάξω εταιρεία αν θέλω ή να βάλω πρόγραμμα για απλό 24 αρι αντί του αορίστου που είμαι τώρα.τι τους κάνεις τώρα;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Σου τηλεφώνησαν εκείνοι ή επικοινωνησες εσύ μαζί τους ζητώντας πρόωρη ανανέωση?
Ευχαριστώ

Εστειλα mail στο [email protected] με το αιτημα μου και αυτοι σε 4 μερες μου τηλεφωνησαν και σε 5 λεπτα τακτοποιησαμε το θεμα. Ευγενικα και ωραια .

Η κανονική τιμή είναι 43,27 η οποία αν το διαιρέσεις δια του 12 βγαίνει το 39,66 το μήνα, δηλαδή ο τελευταίο μήνας του χρόνου είναι δώρο με την πάγια εντολή σε εξόφληση κάρτας. Αλλιώς από το 43,27 αφαιρείς 4% αν η πάγια είναι με εξόφληση λογαριασμού. Στο 43,27 ανάλογα τις ανάγκες σου αρπάζεις και κανένα δώρο π.χ vdsl, απεριόριστα κινητά κ.τ.λ

Για το vdsl 100 που η τιμή είναι στα 20 ευρώ ελπίζω να πέσει η τιμή γιατί να δίνεις +20 για να πάρεις μόνο +50 παραπάνω νομίζω ότι είναι ακριβό. Αν είναι να δώσεις 20 δίνεις άλλα 20 και παίρνεις το 3play Novaplus με vdsl50 που αυτήν την περίοδο τρέχει.

Αν είμαστε καλά όλοι που μοιραζόμαστε πληροφορίες.

Σε μένα πάντως δεν μου τη δίνουν την προσφορά με το vdsl50, στα 39,64.Μου ζητάνε για vdsl50 5 ευρώ επιπλέον στα 39,64 και τέλος ενεργοποίησης 21 ευρώ και αγορά του ρουτερ αλλά 20 ευρώ. Θα παραμείνω μάλλον στο υπάρχον πακέτο που έχω με adsl αλλά με μειωμένη τιμή στα 39,64,απι τα 48 που δίνω τώρα. Δεν βλέπω άλλη λύση.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η γνώμη μου είναι αν είσαι ικανοποιημένος από τις προσφερόμενες υπηρεσίες να συνεχίσεις με την μειωμένη τιμή
που σου έδωσαν κάνοντας μια τελευταία προσπάθεια μετά απο 15 νθημερο μήπως και...
Άλλωστε μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί σου κάποια στιγμή προσφέροντας τουλάχιστον δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης
και την παροχή του μοντεμ

Πήγα κι εγώ σήμερα σε κατάστημα Nova μου δώσανε την προσφορά με vdsl50, απεριόριστα σταθερά υπεραστικά, full nova tv στα 44 . Μου χρεώνουν τα 5 του vdsl αλλιώς θα ήταν στα 39 μου είπε. Δεν έχω κάποιο τέλος ενεργοποίησης. Ήδη έχω nova vdsl50, απεριόριστα σταθερά υπεραστικά. Αν μου κάνανε δώρο το vdsl θα ήταν ιδανικό.

Αυτό που είπε ο φίλος με πάγια εντολή τι παίζει; Ισχύει ότι ο τελευταίος μήνας είναι δωρεάν; Δεν το είδα να το λένε κάπου.

Να ρωτήσω, όσοι βάλατε vdsl πόσο χρόνο ενεργοποίησης σας είπαν; Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες που μοιράζεστε!

Πήγα κι εγώ σήμερα σε κατάστημα Nova μου δώσανε την προσφορά με vdsl50, απεριόριστα σταθερά υπεραστικά, full nova tv στα 44 . Μου χρεώνουν τα 5 του vdsl αλλιώς θα ήταν στα 39 μου είπε. Δεν έχω κάποιο τέλος ενεργοποίησης. Ήδη έχω nova vdsl50, απεριόριστα σταθερά υπεραστικά. Αν μου κάνανε δώρο το vdsl θα ήταν ιδανικό.

Αυτό που είπε ο φίλος με πάγια εντολή τι παίζει; Ισχύει ότι ο τελευταίος μήνας είναι δωρεάν; Δεν το είδα να το λένε κάπου.
Είχε τελειώσει το συμβόλαιο σου ;η απλά έκανες καινούριο με tv ;

Είχε τελειώσει το συμβόλαιο σου ;η απλά έκανες καινούριο με tv ;

Όχι δεν τελείωσε το συμβόλαιο. Έχω αρκετό καιρό ακόμη. Απλά είπα να πάω από 2play σε 3play.

Σε αυτήν την προσφορά δίνουν ακόμα τον 3001 με 5 ευρώ αν τονίσουμε το θέμα με τα star - Alpha ;

Σε αυτήν την προσφορά δίνουν ακόμα τον 3001 με 5 ευρώ αν τονίσουμε το θέμα με τα star - Alpha ;

Εμένα μου είπαν ο εξοπλισμός είναι δωρεάν. Βέβαια δε ρώτησα ποιον αποκωδικοποιητή δίνουν. Να μη δίνουν τον 3001?

Επίσης που στέλνουμε να μας πάρει η nova για προσφορά; Σκέφτομαι πριν πάω στο κατάστημα για το 3play, να δω τι προσφορά θα πάρω και από το τηλέφωνο.

Εφόσον δεν είχες τηλεόραση θεωρώ αυτονόητο ότι θα σου δώσουν τον 3001. Στη θέση σου θα διεκδικούσα να πάρω τον 5001

Γενικά, θεωρώ πως οι χρεώσεις είναι πλέον πολύ λογικές Εκτός από το multiview, όπου τα 10.90 είναι πραγματικά υπερβολή!

Καλησπέρα!

Είμαι συνδρομητής ΟΤΕ αρκετά χρόνια...σε λίγες μέρες τελειώνει το συμβόλαιο μου και σκέφτομαι να αποχωρήσω (μάλλον άργησα...). Ενδιαφέρομαι εκτός από τηλέφωνο/ίντερνετ και για το sport pack (Euroleague etc), οπότε άρχισα να κοιτάω προς ΝΟΒΑ...Πήγα απο κατάστημα, μίλησα και τηλεφωνικά σχετικά με προσφορές...και μου ειπαν... για το ADSL + Sport pack --> 37,50, για το 100 + Sport pack ---> 54,90.....από ότι ανέφεραν, πλέον δε δίνουν το 50...! οποτε ADSL ή 100.....δεν είναι λίγο περίεργο αυτό....???

Ευχαριστώ

Καλημέρα.
Πρόσθεσα σήμερα με +10 στο πάγιο το internet 100 .

με 49,64 τελική τιμή έχω:

Απεριόριστα σταθερά/κινητά Ελλάδος,VDSL 100/10MBPS,FULLPACK TV.

Θεωρώ ότι είναι τέλεια προσφορά αφού πρίν ένα χρόνο έδινα 48,50 για το vdsl 50/5.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλημέρα.
Πρόσθεσα σήμερα με +10 στο πάγιο το internet 100 .

με 49,64 τελική τιμή έχω:

Απεριόριστα σταθερά/κινητά Ελλάδος,VDSL 100/10MBPS,FULLPACK TV.

Θεωρώ ότι είναι τέλεια προσφορά αφού πρίν ένα χρόνο έδινα 48,50 για το vdsl 50/5.

Και να σκεφτείς ότι εμένα προσπάθησαν να με πείσουν να ανανεώσω ADSL 24 και όλα τα άλλα ίδια με 48.5 και για το πενηνταρι vdsl ήθελαν άλλα 5.25 . Ευτυχώς που γράφονται εδώ οι προσφορές. Ευχαριστω φίλε