Προσφορά NOVA

Ωραία οπότε δεν φαίνεται να είναι απάτη.Εγω είμαι στο δίλημμα να βάλω τα νοβασπορτς μέσω κεραίας η Vodafone tv.

Στάλθηκε από το VFD 710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέσω κεραίας να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι αυτό που πληρώνεις θα το βλέπεις .

Sent from my iPad using Tapatalk

Συμφωνώ, θυμάμαι όταν έπαιζε ΠΑΟΚ Ολυμπιακός έπεσε το σύστημα η ο σέρβερ μάλλον και αυτοί που είχαν Vodafone δεν μπόρεσαν να το δουν.Βεβαια αποζημιώθηκαν με δωρεάν πάγιο αλλά όσο και να πεις έχασαν έναν σημαντικό αγώνα.

Βέβαια θα έχω ένα θέμα με την κεραία γιατί κοιτάει ανάποδα και θα την βαλω στο δωμάτιο.Για να δείχνω το σήμα και στο σαλόνι τι ακριβώς χρειάζομαι ; Ευχαριστώ πολύ

Ωραία οπότε δεν φαίνεται να είναι απάτη.Εγω είμαι στο δίλημμα να βάλω τα νοβασπορτς μέσω κεραίας η Vodafone tv.

Τσεκαρε και την wind vision μου φαίνεται πιο αξιόπιστη από την Vodafone tv

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Τάκα τάκα εξυπηρέτηση από φόρουμ και την νοβα
Ανανέωσα σε δύο λεπτά το συμβόλαιο τβ Φούλ πακ που εληγε
τέλος Νοεμβρίου με το γνωστό 25αρι
Νοβα είσαι αξεπέραστη!

είχα πάρει την προσφόρα vdsl 50 και φουλ tv στα 43,57 .ο 1ο λογαριασμός που ήρθε στα 46,44 . προσπαθώ να δω το γιατί αλλα δεν βγάζω άκρη .

Νομίζω ότι ο πρώτος λογαριασμός που έρχεται αναφέρει την αλλαγή από το ένα πρόγραμμα στο άλλο και επίσης έχει τον διπλασιασμό του τρέχων προγράμματος.

Σωστή ενημέρωση έχουμε από τον δεύτερο λογαριασμό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα,
γνωρίζουμε αν ισχύει ακόμη το 39,6 για το συγκεκριμένο πακέτο (Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά & όλα τα κανάλια Nova Sports & όλα τα κανάλια Novacinema +vdsl 50)?
αν ναι, μέσω ποιάς "οδού" τους το ζητάμε (τηλ, email, site forthnet)?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα,
γνωρίζουμε αν ισχύει ακόμη το 39,6 για το συγκεκριμένο πακέτο (Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά & όλα τα κανάλια Nova Sports & όλα τα κανάλια Novacinema +vdsl 50)?
αν ναι, μέσω ποιάς "οδού" τους το ζητάμε (τηλ, email, site forthnet)?
Εγώ το πήρα πριν 2 βδομάδες με email στην εταιρία...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Δεν ισχύει για νέους συνδρομητές,μόνο για ανανεώσεις αν είσαι τυχερος

εγω που ειμαι στον ΟΤΕ και το ζητησα δεν μπορεσα να το παρω , το καλυτερο ηταν στα 49.Χ με δωρο την κεραια (φυσικα πληρες τβ, κινητα , σταθερα) που στο καταστημα μου την χρεωναν

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Ναι, είμαι αρκετά χρόνια στον συγκεκριμένο πάροχο. Τον παράγοντα τύχη δυσκολεύομαι να αποδεκτώ (στα θέματα συμβολαίων).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Έχεις 3play24αρι η μόνο νόβα τβ?