Προσφορά NOVA

Αυτό με τα πέναλτυ το άκουσα και εγώ σήμερα και τα ποσά είναι εξωπραγματικά και θεωρώ ότι δεν μπορούν να σταθούν νομικά[νομίζω] γιατί δεν υπάρχει η αναλογικότητα .Δηλαδή είτε διακόψεις τον 3ο μήνα, είτε τον 23ο μήνα πληρώνεις όλο το ποσό που αναφέρει ο φίλος παραπάνω δηλ κάπου στα 360 + ευρώ .

Αυτό με τα πέναλτυ το άκουσα και εγώ σήμερα και τα ποσά είναι εξωπραγματικά και θεωρώ ότι δεν μπορούν να σταθούν νομικά[νομίζω] γιατί δεν υπάρχει η αναλογικότητα .Δηλαδή είτε διακόψεις τον 3ο μήνα, είτε τον 23ο μήνα πληρώνεις όλο το ποσό που αναφέρει ο φίλος παραπάνω δηλ κάπου στα 360 + ευρώ .
Δεν ειναι επιδότηση/ εκπτωση πάγιου σαν τα κινητά για να γίνεται απόσβεση με την πάροδο του χρόνου . Υπάρχει όριο νομικά ; Πχ ότι το τέλος σύνδεσης να είναι τόσο , η νέα αριθμοδοτηση τόσο και το τέλος διακοπής τόσο το μέγιστο ; Δεν νομίζω .

Ανανέωσα και εγώ χτες και παρέμεινα forthnet μετα από αίτημα προς οτε που τελικά ακύρωσα. 39,64 με αστικά, υπεραστικά, κινητά και 2 ώρες προς εξωτερικό, vdsl 50 και nova full pack. Μου έδωσαν τα 2 πρώτα πάγια δώρο ( άρα πρέπει να βγαίνει περίπου 36 ευρώ / μήνα). Στο multiview δυστυχώς δεν μπόρεσα να πετύχω κάτι καλύτερο από περίπου 11 ευρώ / μήνα.

Εμένα πάντως αρχικά με έδωσαν προσφορά για ανανέωση 44 και κάτι (δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό) για full pack 3play με απεριοριστα σταθερα και κινητα και vdsl50. Τους είπα ότι είναι υψηλό το ποσό που προτείνουν. Στη συνέχεια σε νεώτερες επικοινωνίες μου δίνουν το πακέτο στα 50 !!!!! .... Σήμερα πληρώνω 53 ....... Πραγματικά τραγικοί.... Έλεγα ότι δεν θα αλλάξω αλλά ήδη κοιτάω προς τρίτες εταιρείες....... Νομίζω το customer service της εταιρείας για πελάτη τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια (από την εποχή του filmnet) είναι το λιγότερο απαράδεκτο. Αρχές Δεκεμβρίου λήγει το συμβόλαιο, αν δεν έχω κάποια καλή προσφορά τους κουνάω μαντήλι και μάλιστα με τις χειρότερες εντυπώσεις φεύγοντας.

Οι άνθρωποι είναι πραγματικά αστείοι. Τον προηγούμενο μήνα μου είπαν να ακυρώσω το αίτημα διακοπής και να περιμένω τον Νοέμβριο που υπήρχε πιθανότητα να μου δώσουν καλύτερη τιμή.
Έχουμε και λέμε :

1. Σεπτέμβριος , 43,27 για Triple Play Full με κινητά συν VDSL 50 και 100αρι συν 10 ευρώ.
2. Οκτώβριος , 43,27 για Triple Play Full με κινητά συν VDSL 50 αλλά το 100αρι μου το πήγαν συν 15 καθώς από Σεπτέμβρη μέχρι Οκτώβρη έγινε καινούργια τεχνολογία...
3. Σήμερα νέα επικοινωνία , 43,27 για Triple Play με VDSL 50 αλλά ΧΩΡΙΣ κινητά , δηλαδή με κινητά 48,27!!! Και το VDSL 100 συν 10 , δηλαδή 58,27!!!

Επειδή με κοροϊδεύουν στα ΜΟΥΤΡΑ μου παρότι έχω βοηθήσει αρκετό ΚΟΣΜΟ και εδώ στο forum να πάρει πέρυσι την προσφορά με το Νοβα full στα 25 , επειδή ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ στο τηλέφωνο την παρουσία τους εδώ στο site και πάνε να με βγάλουν τρελό , τους έστειλα γραπτώς αίτημα διακοπής.

Δεν έχω δει χειρότερη υποστήριξη τα τελευταία χρόνια , τι να πω...

Επειδή τα γραπτά μένουν στο χρόνο και τα λόγια τους γίνονται αέρας εγώ θα πω ότι αν δεν είμαστε όλοι εδώ μέσα να ανταλλάσσουμε πληροφορίες όλοι μας θα παίρναμε τις τιμές του τρέχοντος καταλόγου.
Για την μη παρουσία τους εδώ μέσα το θεωρώ μια αστοχία από την πλευρά τους που το αναφέρουν γιατί αυτό το λένε σε έναν ενώ εμείς αυτά που γράφουμε το διαβάζουν από ένας μέχρι χιλιάδες.

Τι να πω....πραγματικά ήθελα να μείνω γιατί δεν θέλω να μπω στην διαδικασία για την αλλαγή.... Αλλά ρε φίλε εδώ μιλάμε ότι μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε μ!#$!@$ες. Τους λέω στο τηλέφωνο ότι φιλικά μου πρόσωπα έχουν χαμηλότερες προσφορές και η απάντησή τους είναι ότι δεν υπάρχουν χαμηλότερες προσφορές !!!!! Σε λίγο θα μας μοιράζουν και καθρεφτάκια !!!! Αηδία σκέτη

Έκανα αίτημα διακοπής προχθές και σήμερα που με πήραν από το αντίστοιχο τμήμα για να καταχωρήσουν τη διακοπή μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.
48,27 για το πακέτο που δίνουν εδώ και μήνες με 39,66 και 58,27 με 100αρι ιντερνετ..

ΕΜΕΤΟΣ...

@looter

παρακολουθούσα τα τελευταία μηνυματα σου. περιειχαν χρησιμες πληροφοριες και η προσεγγιση σου ηταν ψυχραιμη
να σε ενημερωσω οτι παρομοιες προσφορες δοθηκαν σε πολλους (εμου συμπεριλαμβανομενου). εκτιμω οτι εφαρμοζουν γενικη οδηγια.
εχω δρομολογησει τη μεταφορα στην κοσμοτε όχι τοσο για τα παραπανω οσο για τη μειωση των μηνιαιων εξοδων και αποβλεποντας σε καλυτερες υπηρεσιες ιντερνετ

θεωρω οτι απο τη νεα χρονια με το νεο ιδιοκτησιακο καθεστως και τη συγχωνευση με vodafone (το επικοινωνουν πλεον και οι πωλητες) θα υπαρξει καλυτερη οργανωση και μακαρι καλυτερες προσφορες.

Εμένα πάντως αρχικά με έδωσαν προσφορά για ανανέωση 44 και κάτι (δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό) για full pack 3play με απεριοριστα σταθερα και κινητα και vdsl50. Τους είπα ότι είναι υψηλό το ποσό που προτείνουν. Στη συνέχεια σε νεώτερες επικοινωνίες μου δίνουν το πακέτο στα 50 !!!!! .... Σήμερα πληρώνω 53 ....... Πραγματικά τραγικοί.... Έλεγα ότι δεν θα αλλάξω αλλά ήδη κοιτάω προς τρίτες εταιρείες....... Νομίζω το customer service της εταιρείας για πελάτη τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια (από την εποχή του filmnet) είναι το λιγότερο απαράδεκτο. Αρχές Δεκεμβρίου λήγει το συμβόλαιο, αν δεν έχω κάποια καλή προσφορά τους κουνάω μαντήλι και μάλιστα με τις χειρότερες εντυπώσεις φεύγοντας.

Συμφωνω 100% αδερφε.Τα ιδια και σε εμενα εκαναν...Την λυση την ξερω με το που τελειωσει βαζω σπασμενο και τελος.Δεν ειμαι ανθρωπος που μου αρεσει να πηγαινω σε τετοιες λυσεις αλλα οι ανθρωποι δεν παιζονται.Ειμαι συνδρομητης πανω απο 14 χρονια...

Για νέους συνδρομητές από κόσμοτε σε νόβα υπάρχει καμία καλή προσφορά εκτός από τα 54 ευρώ ?

Καλησπέρα παιδιά, είμαι νιουφης στο forum αλλά σας παρακολουθώ και σας συμβουλεύομαι χρόνια.
Εγώ που έχω ακόμα 10 μήνες συμβόλαιο, υπάρχει περίπτωση να στείλω mail για πρόωρη ανανέωση και να μου δώσει η nova το 39,64 με αστικά, υπεραστικά, vdsl 50 και nova full pack? Τώρα τους δίνω 34,90 για sports και απεριόριστη τηλεφωνία με 24mbps που στην πραγματικοτητα ειναι 8.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα παιδιά, είμαι νιουφης στο forum αλλά σας παρακολουθώ και σας συμβουλεύομαι χρόνια.
Εγώ που έχω ακόμα 10 μήνες συμβόλαιο, υπάρχει περίπτωση να στείλω mail για πρόωρη ανανέωση και να μου δώσει η nova το 39,64 με αστικά, υπεραστικά, vdsl 50 και nova full pack? Τώρα τους δίνω 34,90 για sports και απεριόριστη τηλεφωνία με 24mbps που στην πραγματικοτητα ειναι 8.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Το τι προσφορές θα δώσουν είναι ένα κεφάλαιο άγνωστο που κανένας δεν μπορεί να προβλέψει κάθε φορά που μιλάει κάποιος μαζί τους. Το πακέτο που αναφέρεις το έδιναν είτε 43,27 είτε 39,60 ανάλογα τις ορέξεις.
Οπότε ο μόνος δρόμος είναι να τους στείλεις email ώστε να σε πάρουν και ανάλογα το τι θα σου πουν το αξιολογείς από την στιγμή που ξέρεις το τι έχουν δώσει.

Οι καλές τιμές οι περισσότεροι τις έχουμε πάρει χάρη στην επικοινωνία που έχουμε όλοι μας μεταξύ μας.

Αν πουν ότι δεν τους ενδιαφέρει το τι γράφονται μην ψαρώνετε υπάρχει και η επόμενη φορά αυτοί είναι ποια σε πλεονεκτική θέση και αυτό χάρη σε όλους μας εδώ μέσα.

Εγώ που έχω ακόμα 10 μήνες συμβόλαιο, υπάρχει περίπτωση να στείλω mail για πρόωρη ανανέωση και να μου δώσει η nova το 39,64 με αστικά, υπεραστικά, vdsl 50 και nova full pack?
Κανε την προσπαθεια, ισως στην δωσουν.

Καλησπέρα στο φόρουμ. Μετά από αντιπροσφορά σε προσφορά της cosmote έδωσαν στον μπατζανάκι μου το γνωστό πακέτο των 39,60 (από 49 που το είχε πριν και τα κινητά από 750 λεπτά σε απεριόριστα, vdsl 50 ,Nova full , απεριόριστα κινητά) με πρόσθετα 2 πάγια δώρο λόγο του ότι είχε πάει η γραμμή cosmote και θα πλήρωνε πέναλτι. Επιπλέον τον δέκτη 3001 στα 10 ευρώ κατά την παράδοση όπως και νέο vdsl modem δωρεάν . Όλα αυτά τέλη Αυγούστου. Από τότε δεν έχει παραδοθεί ούτε δέκτης ,ούτε μόντεμ. Κάθε εβδομάδα τηλέφωνο στην Nova και κάθε φορά το καταγράφουν και το γνωρίζουν ότι είναι σε εκκρεμότητα και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την άμεση αποστολή τους άλλα... Τίποτα
Έχει τύχει σε άλλον και αν ναι σε ποια ενέργεια έχει προβεί;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δες αν σου ταιριάζει κάτι από την περίπτωση μου - γιατί κάποια πράγματα εμένα κάτι μου θυμίζουν:
1. Αίτηση για μεταφορά στην Cosmote 28/6
2. Προώθηση της αίτησης μου 7/9 (μετά από τηλεφώνημα μου γιατί είχαν πει ότι σε μια εβδομάδα θα το συνέδεαν)
3. Αμέτρητα τηλέφωνα στην Cosmote το διάστημα 15/7 εως 30/8 για να μαθω γιατι δεν προχωράει η αίτηση μου, ακούγοντας διάφορες δικαιολογίες (ηλίθιες ως επι το πλείστον)και προτροπες να ακυρώσω την άιτηση - πραγμα το οποίο κατηγορηματικά αρνήθηκα πολλάκις.
4. Ακύρωση της αίτησης μου από την Cosmote στις 2/9 (με το έτσι θέλω...) Τηλέφωνο για να δω το λόγο - και δεν μπορούσε να μου απαντήσεις ΚΑΝΕΙΣ.
5. 3/9 πρωί πρωί με παίρνει η Nova και μου κανει αντιπροσφορά και συμφωνω μαζί τους. Μετα απο 1 ώρα μου έρχεται SMS απο τον ΟΤΕ οπου μου λέει ότι εγινε δεκτή η νέα αίτηση μου με νέο αριθμό αίτησης - την οποια ουδεποτε έκανα. Τηλέφωησα άμεσα ζητώντας εξηγήσεις για ποιο λόγο έριξαν απο μόνη τους καινούργια άιτηση. Οι απαντησεις ήταν το λιγότερο βλάκώδεις. Άμεση αίτηση ακύρωσης και τηλεφωνικά και με φαξ.
6. Πολλά τηλέφωνα απο την Cosmote να με πείσουν ότι έριξαν την άιτηση γιατι είχα εκφράσει παράπονα για την καθυστέρηση - παρότι ειχα αρνηθεί κατηγορηματικά την ακύρωση.
7. 5/9 sms για να παραλάβω εξοπλισμό. Τηλέφωνο - αρνηση παραλαβης και ζήτηση εξηγήσεων γιατι δεν εχει ακυρωθεί το αίτημα που μόνοι τους ξαναέκαναν.
8. 6/9 καταγγελία στην ΕΕΤΤ με όλο το περιστατικό για παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά. Μετα από λίγες μέρες η ΕΕΤΤ έδωσε περιθώριο έως τις 15/10 ν' απαντήσει η Cosmote.
9. 10/9 πρωί- πρωί χάνω τηλέφωνο και internet στο σπίτι. Τηλέφωνο στο κινητο από τον τεχνικο της Cosmote να με ρωτήσει αν είμαι σπίτι να έρθει να κάνει την εγκατάσταση γιατι μεταφέρθηκα στην Cosmote. Αφού τα ακουσε για τα καλά (με περιγραφή όλου του περιστατικού) του είπα ότι αν μεσα σε 2 ώρες δεν εχω πίσω τη γραμμή θα γινει 2η καταγγελία. Ευτυχώς το μεσημερι είχε επανέλθει.
10. 20/9 (αν θυμάμαι καλά...) 2η απόπειρα να με μεταφέρουν στο δίκτυο τους. Εδώ ευτυχώς ο Τεχνικός θυμόταν την περίπτωση και με πήρε τηλέφωνο, απορώντας και εκείνος γιατί δεν έχει γίνει ακόμα η ακύρωση...

Και αφού σας κούρασα ... Παρόλα τα τηλέφωνα... η αίτηση της Cosmote ακυρώθηκε αυτόματα στις 3/11 (είχε παρελθει το δίμηνο χωρίς κατασκεύη, οπότε αυτόματα βαση κανονισμού της ΕΕΤΤ ακυρώνεται).

Στις 4/9 επαναπροωθήθηκε το αίτημα της Nova, οπότε τώρα περιμένω την αναβάθμιση σε VDSL 50. Ααααα... στις 6/11 μου ήρθε μια απολογητική επιστολή απο την Cosmote ζητώντας συγνώμη για όλη την ταλαιπωρια που με υπέβαλαν...... αλλα παρ' ολα αυτά με κρατούσαν όμηρο 2 μήνες με το ετσι θέλω ( 5 αν βάλω και την αιτηση σε αυτούς )

Μετά απ' όλα αυτά (sorry για το μακροσκελές post) μήπως να δεις αν σου κρατάει τη γραμμή η Cosmote παρ' οτι εσυ έχεις στείλει αίτημα αντιστροφης φορητότητας; Αν ισχύει αυτο φίλε μου .... καλό κουράγιο

Δες τι σου ταιριάζει από την περίπτωση μου:
1. Αίτηση για μεταφορά στην Cosmote 28/6
2. Προώθηση της αίτησης μου 7/9 (μετά από τηλεφώνημα μου γιατί είχαν πει ότι σε μια εβδομάδα θα το συνέδεαν)
3. Αμέτρητα τηλέφωνα στην Cosmote το διάστημα 15/7 εως 30/8 για να μαθω γιατι δεν προχωράει η αίτηση μου, ακούγοντας διάφορες δικαιολογίες (ηλίθιες ως επι το πλείστον)και προτροπες να ακυρώσω την άιτηση - πραγμα το οποίο κατηγορηματικά αρνήθηκα πολλάκις.
4. Ακύρωση της αίτησης μου από την Cosmote στις 2/9 (με το έτσι θέλω...) Τηλέφωνο για να δω το λόγο - και δεν μπορούσε να μου απαντήσεις ΚΑΝΕΙΣ.
5. 3/9 πρωί πρωί με παίρνει η Nova και μου κανει αντιπροσφορά και συμφωνω μαζί τους. Μετα απο 1 ώρα μου έρχεται SMS απο τον ΟΤΕ οπου μου λέει ότι εγινε δεκτή η νέα αίτηση μου με νέο αριθμό αίτησης - την οποια ουδεποτε έκανα. Τηλέφωησα άμεσα ζητώντας εξηγήσεις για ποιο λόγο έριξαν απο μόνη τους καινούργια άιτηση. Οι απαντησεις ήταν το λιγότερο βλάκώδεις. Άμεση αίτηση ακύρωσης και τηλεφωνικά και με φαξ.
6. Πολλά τηλέφωνα απο την Cosmote να με πείσουν ότι έριξαν την άιτηση γιατι είχα εκφράσει παράπονα για την καθυστέρηση - παρότι ειχα αρνηθεί κατηγορηματικά την ακύρωση.
7. 5/9 sms για να παραλάβω εξοπλισμό. Τηλέφωνο - αρνηση παραλαβης και ζήτηση εξηγήσεων γιατι δεν εχει ακυρωθεί το αίτημα που μόνοι τους ξαναέκαναν.
8. 6/9 καταγγελία στην ΕΕΤΤ με όλο το περιστατικό για παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά. Μετα από λίγες μέρες η ΕΕΤΤ έδωσε περιθώριο έως τις 15/10 ν' απαντήσει η Cosmote.
9. 10/9 πρωί- πρωί χάνω τηλέφωνο και internet στο σπίτι. Τηλέφωνο στο κινητο από τον τεχνικο της Cosmote να με ρωτήσει αν είμαι σπίτι να έρθει να κάνει την εγκατάσταση γιατι μεταφέρθηκα στην Cosmote. Αφού τα ακουσε για τα καλά (με περιγραφή όλου του περιστατικού) του είπα ότι αν μεσα σε 2 ώρες δεν εχω πίσω τη γραμμή θα γινει 2η καταγγελία. Ευτυχώς το μεσημερι είχε επανέλθει.
10. 20/9 (αν θυμάμαι καλά...) 2η απόπειρα να με μεταφέρουν στο δίκτυο τους. Εδώ ευτυχώς ο Τεχνικός θυμόταν την περίπτωση και με πήρε τηλέφωνο, απορώντας και εκείνος γιατί δεν έχει γίνει ακόμα η ακύρωση...

Και αφού σας κούρασα ... Παρόλα τα τηλέφωνα... η αίτηση της Cosmote ακυρώθηκε αυτόματα στις 3/11 (είχε παρελθει το δίμηνο χωρίς κατασκεύη, οπότε αυτόματα βαση κανονισμού της ΕΕΤΤ ακυρώνεται).

Στις 4/9 επαναπροωθήθηκε το αίτημα της Nova, οπότε τώρα περιμένω την αναβάθμιση σε VDSL 50. Ααααα... στις 6/11 μου ήρθε μια απολογητική επιστολή απο την Cosmote ζητώντας συγνώμη για όλη την ταλαιπωρια που με υπέβαλαν...... αλλα παρ' ολα αυτά με κρατούσαν όμηρο 2 μήνες με το ετσι θέλω ( 5 αν βάλω και την αιτηση σε αυτούς )

Μετά απ' όλα αυτά (sorry για το μακροσκελές post) μήπως να δεις αν σου κρατάει τη γραμμή η Cosmote παρ' οτι εσυ έχεις στείλει αίτημα αντιστροφης φορητότητας; Αν ισχύει αυτο φίλε μου .... καλό κουράγιο
Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα γλιτώσαμε τα πολλά ,μόνο μια εβδομάδα κράτησε το πήγε έλα. Όλα καθαρά και χωρίς καταγγελία . Αλλά το θέμα προκύπτει από την Nova που δεν έχει στείλει ακόμα τον εξοπλισμό που υπόσχεθηκε. (Παλιός υπάρχει και γίνεται δουλειά).

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωχχχ... μη μου λες τέτοια και εχθές μπήκε το αίτημα μου σε φάση κατασκευής...... Ελπίζω να μην περιμένω και εκεί κανένα δίμηνο γιατί τους στέλνω e-mail απο την Παρασκευή για να με παρουν τηλέφωνο να τους δώσω μια αλλαγη διευθυνσης παραδοσης εξοπλισμού και κάνουν την παπια ( ενω πριν έπερναν μέσα σε 4 ώρες το πολύ )