Προσφορά NOVA

Θα στείλεις μήνυμα στο support εδώ και θα σε πάρουν τηλέφωνο. Θα πάρεις καλύτερη τιμή.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστω για την απαντηση επειδη ειμαι λιγος ασχετος εννοεις να στειλω προσωπικο μηνυμα σε εναν απο τους Nova.Rep1 2 3 4 5 6

Μπες στο σάιτ line4you πάτα το συμβόλαιο που θες και ζητά να σε καλέσουν
Αλλά χλωμό το βλέπω για καλύτερη τιμη

Είμαι κάτοχος full pack triple play VDSL 50 (με όλες τις παροχές, δωρεάν κινητά κλπ) με 39,60 το μήνα . Με πήραν χτες να μου πουν ότι αναβαθμίστηκαν οι γραμμές στις περιοχή μου και πλέον μπορώ να έχω 100αρα γραμμή με +10 ευρώ. Τους είπα ότι είναι πολλά και θα το σκεφτόμουν με +5, αλλά η κοπέλα μου ανέφερε πως δεν μπορεί .
Βέβαια έχει λήξει το συμβόλαιο μου απ τον Ιούλιο οπότε ίσως αν το πιεσω το καταφέρω . Απλά και με την 50αρα είμαι υπερευχαριστημενος καθότι κλειδώνει και μου δίνει τις μέγιστες ταχύτητες .

Είμαι κάτοχος full pack triple play VDSL 50 (με όλες τις παροχές, δωρεάν κινητά κλπ) με 39,60 το μήνα . Με πήραν χτες να μου πουν ότι αναβαθμίστηκαν οι γραμμές στις περιοχή μου και πλέον μπορώ να έχω 100αρα γραμμή με +10 ευρώ. Τους είπα ότι είναι πολλά και θα το σκεφτόμουν με +5, αλλά η κοπέλα μου ανέφερε πως δεν μπορεί .
Βέβαια έχει λήξει το συμβόλαιο μου απ τον Ιούλιο οπότε ίσως αν το πιεσω το καταφέρω . Απλά και με την 50αρα είμαι υπερευχαριστημενος καθότι κλειδώνει και μου δίνει τις μέγιστες ταχύτητες .

Μείνε όπως είσαι.

+1 μην ξυνεσαι!!!
Αφού είσαι ευχαριστημένος (όπως εγώ) από την 50αρα μείνε εκεί. Έχουν ακουστεί για προβλήματα μετά από αναβάθμιση 50αρας σε 100αρα.

Μείνε ως έχει.
Αν θες 100αρα καλύτερα να συνεργαστείς με τον πάροχο που την δίνει κατευθείαν παρά με την nova που θα την ενοικιάσει από αυτόν.

Στάλθηκε από τον πλανήτη Nibiru χρησιμοποιώντας πένα..!

Πως μπορούμε να μάθουμε από ποιον πάροχο παίρνει γραμμή η Nova;
Κάνε μια απλή αναζήτηση στο Google για παρόχους fiber και θα σου βγάλει και χάρτη.

Μείνε όπως είσαι.
+1 μην ξυνεσαι!!!
Αφού είσαι ευχαριστημένος (όπως εγώ) από την 50αρα μείνε εκεί. Έχουν ακουστεί για προβλήματα μετά από αναβάθμιση 50αρας σε 100αρα.
Μείνε ως έχει.
Αν θες 100αρα καλύτερα να συνεργαστείς με τον πάροχο που την δίνει κατευθείαν παρά με την nova που θα την ενοικιάσει από αυτόν.

Ναι έχετε δίκιο , εφόσον η γραμμή μου δουλεύει άψογα δεν υπάρχει λόγος να προβώ σε αλλαγή . Άλλωστε είμαι υπερκαλυμμενος με VDSL αλλά και με την τιμή του πακέτου μου

Καλησπέρα σε όλους! Αυτή τη στιγμή έχω nova 2 plus με ιντερνετ 24 και απεριόριστα σταθερά και κινητά. Ενδιαφέρομαι για αναβάθμιση της γραμμής σε 50 ή 100 και για το πλήρες πακέτο της τηλεόρασης. Ποια είναι η καλύτερη τιμή που μπορώ να βρω αυτό το πακέτο;

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα σε όλους! Αυτή τη στιγμή έχω nova 2 plus με ιντερνετ 24 και απεριόριστα σταθερά και κινητά. Ενδιαφέρομαι για αναβάθμιση της γραμμής σε 50 ή 100 και για το πλήρες πακέτο της τηλεόρασης. Ποια είναι η καλύτερη τιμή που μπορώ να βρω αυτό το πακέτο;

Για 50 είτε 43,64 είτε 39,64 το καλύτερο +10 ευρώ η 100.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα! Εμένα σε επικοινωνία που είχα με Forthnet δεν μου δίνουν κάτι διαφορετικό από τιμές τιμοκαταλόγου (έστειλα αίτημα από το site τους και ζήτησα ενημέρωση), δηλαδή 54,90 για triple play full pack, 100 internet mbps και 52 ευρώ για triple play full pack, 50 internet mbps. Υπάρχει άλλος δρόμος;

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Να είσαι NOVA δηλαδή και να θες να φύγεις. Αν είσαι COSMOTE π.χ. δεν στις δίνουν, αυτό έχω καταλάβει και με βλέπω με Euroleague TV και Netflix και φέτος :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα! Εμένα σε επικοινωνία που είχα με Forthnet δεν μου δίνουν κάτι διαφορετικό από τιμές τιμοκαταλόγου (έστειλα αίτημα από το site τους και ζήτησα ενημέρωση), δηλαδή 54,90 για triple play full pack, 100 internet mbps και 52 ευρώ για triple play full pack, 50 internet mbps. Υπάρχει άλλος δρόμος;
Κάνε μία ερώτηση να επικοινωνήσουν μαζί σου μέσα από εδώ από τα παιδιά της υποστήριξης

Στάλθηκε από τον ZX SPECTRUM+ μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Πάντως για νέο συνδρομητή μια χαρά είναι τα 54.90 για κατοσταρα