Προσφορά NOVA

Πάντως εμένα παιδιά, που έκοψα τη Nova το Σεπτ. 2011 (πριν ένα χρόνο), όταν ζήτησα τη διακοπή με ρώτησαν 'γιατί?'
Τους είπα, έβλεπα Nova σε 3 τηλεοράσεις στο σπίτι, με 62 ευρώ.
Το να βλέπω με την ίδια τιμή σε μόνο μία τηλεόραση, ξεπερνάει το value for money που έχω θέσει....
Κανείς δεν έχει πάρει εδώ κι ένα χρόνο τηλέφωνο...

Πεστα ρε φιλε γιατι σε καποιους απο εδω μεσα τους περνουν μερα παρα μερα και τους κανουν προσφορες και κανουν και τους δυσκολους....

Σχετικά με την προσφορά της Real της Κυριακής αν έχω καταλάβει καλά:

1.Σε 50 τυχερούς δίνει δωρεάν full pack για ένα χρόνο μαζί με δωρεάν εγκατάσταση και εξοπλισμό.

2.Σε όλους δίνει 120 ευρώ/χρόνο έκπτωση για τις υπηρεσίες nova full pack ή sports pack και για νέους συνδρομητές όπως λέει.

Υπάρχουν τα παρακάτω σκοτεινά σημεία:

1. Έχει καταλάβει κάποιος αν η έκπτωση 120 ευρώ/χρόνο είναι για όλους που θα αγοράσουν την εφημερίδα ή μόνο για κάποιους που θα κερδίσουν?

2. Άραγε αν κάποιος έχει ας πούμε και Forthnet και έχει 20% έκπτωση και στη Forthnet και στη nova θα μπορεί
επιπλέον να έχει και την έκπτωση 10 ευρώ/μήνα ?

3. Επειδή λέει για νέους συνδρομητές,μήπως θα πρέπει να κάνει κάποιος νέα συνδρομή σε άλλο όνομα (και ενδεχομένως να σταματήσει την τρέχουσα συνδρομή που έχει) ?

Μήπως υπάρχει κάπου πιο αναλυτικά και "αποκρυπτογραφημένα" το τι δίνει τελικά Real?? Κι αυτό γιατί η εμπειρία μου λέει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι συνήθως "άνθρακες ο θησαυρός" και σκοπίμως αφήνονται αδιευκρίνηστα διάφορα σκοτεινά σημεία όπως αυτά που ανάφερα πιο πάνω,ώστε κάποιοι να τρέξουν...

Last edited:
Στο διαφημιστικό αναφέρεται ότι τους όρους της προσφοράς θα τους έχει η εφημερίδα την Κυριακή. Σύμφωνα με το διαφημιστικό τώρα:
1. Η προσφορά είναι για όλους τους νέους συνδρομητές σε full και sports pack.
2. Λογικά όχι.
3. Δε θα έλεγα "πρέπει" αλλά "μπορεί".
Όλες οι απορίες που θα γεννηθούν θα μπορούν να απαντηθούν 100% μόνο διαβάζοντας το φύλλο της κυριακάτικης "real" και επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών nova.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

αυτο πως μπορουμε να το μαθουμε σιγουρα;δηλαδη αν απω και παρω το πακετο sportpack me forthnet dp economy που εχει 54 ευρω,θα μπορω να χρισιμοποιησω και το κουπονι της real news και να δινω 44 ευρω;

Μήπως υπάρχει κάπου πιο αναλυτικά και "αποκρυπτογραφημένα" το τι δίνει τελικά Real?? Κι αυτό γιατί η εμπειρία μου λέει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι συνήθως "άνθρακες ο θησαυρός" και σκοπίμως αφήνονται αδιευκρίνηστα διάφορα σκοτεινά σημεία όπως αυτά που ανάφερα πιο πάνω,ώστε κάποιοι να τρέξουν...

Καλή ερώτηση. Κάποιος απ' τη Real που μας διαβάζει (και σίγουρα υπάρχει κάποις), ας απαντήσει.

Πήρα τη Real news σήμερα και στην τελευταία σελίδα έχει μια προσφορά για το cinema pack στα 29,90 ευρώ το μήνα για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τώρα δεν ξέρω αν σε υποχρεώνουν να αγοράσεις και τον εξοπλισμό και να κάνεις εγκατάσταση από τεχνικό. Αν μένεις στα 29,9 μπορεί και να συμφέρει. Η άλλη προσφορά για τα 120 ευρώ έκπτωση που λέει δε μου φαίνεται συμφέρουσα γιατί σε υποχρεώνει να πληρώσεις εξοπλισμό και εγκαταστάτη.
Πάντως όλο προσφορές είναι η γόβα τελευταία αλλά παρ όλα αυτά είναι ακριβή για τον περισσότερο κόσμο.

Μια ζωή αυτή η nova ανακοινώνει τις προσφορές για νέους συνδρομητές...
Δηλαδή αν σταματήσω τη συνδρομή που έχω τώρα και κάνω μια καινούργια στο όνομα της
μάνας μου ας πούμε, τότε θα μπορώ να έχω την προσφορά,ενώ τώρα δεν μπορώ...
Θα τους πάρω τηλ.να τους το θέσω έτσι το πράγμα,να δούμε τι θα μου απαντήσουν...

Αν κάποιος έχει και Forthnet λέτε να υπάρχει κάποιο κόλλημα στην παραπάνω προσφορά για το cinema pack ??

Last edited by a moderator:
Οι νέοι συνδρομητές και οι μη ενεργοί έχουν τα "προνόμια" .
2003 - 2004 έκανα το πρώτο μου (και τελευταίο) συμβόλαιο. Από τότε είμαι ενεργοποιημένος μόνο με προσφορά. Μια χρόνια μόνο δεν μου έκαναν προσφορά.
Εμάς και τους νέους συνδρομητές θέλει η Nova. Εσάς σας έχει ...

Πολύ σωστά τα λες φίλε Γιώργο! Πράγματι έτσι ακριβώς είναι! Οπότε κι εγώ τους το λέω
στεγνά: Δεν μου δίνεται την προσφορά?? Παρακαλώ προχωράμε σε άμεση διακοπή...

Last edited by a moderator:
Συμφωνώ. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, αν δεν είσαι μέσα στη λίστα τους, προσφορά δε σου δίνουν. Αυτό πιστεύω.
Γνωστός μου, ενώ έχει κόψει την συνδρομή του, όσες φορές κι αν τους κάλεσε για να του δώσουν προσφορά, προσφορά δεν πήρε.

Εγώ είμαι συνδρομητής forthnet+Nova με την προσφορά 53,90 το μήνα, κ σήμερα μου έστειλαν sms στο κινητό αν θέλω το cinema pack με +5ευρώ/μήνα έως 31/12. Καλά είναι νομίζω με 37,50 ευρώ/μήνα να έχω full pack. Υπόψιν ότι είμαι συνδρομητής τους κάνα εξάμηνο το πολύ.

Η βλακεια με αυτο ειναι οτι δεν σου ανοιγουν το 3d. Παρτε και κανετε παραπονα.

το 3d ανοίγει με το full pack. από τη στιγμή που θα γίνει συνδρομητής fullpack θα ανοίξει κι αυτό!