Προσφορά NOVA

δεν νομιζω οτι ο διπλασιασμος ισχυει για νεα συμβολαια σαν το δικο σου
αλλα μπορει να κανω και λαθος

δεν νομιζω οτι ο διπλασιασμος ισχυει για νεα συμβολαια σαν το δικο σου
αλλα μπορει να κανω και λαθος
Για όλους τους συνδρομητές της cosmote ισχυει δεν υπάρχει διαχωρισμός σε παλαιούς και νέους.

Για όλους τους συνδρομητές της cosmote ισχυει δεν υπάρχει διαχωρισμός σε παλαιούς και νέους.
Υπάρχει. Αν δε κάνω λάθος το ανέφερε και η ανακοίνωση στο κάτω μέρος με αστερίσκο. Τώρα αν παρόλο αυτό το κάνουν και σε νέους δε γνωρίζω..

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: incisiv
Ο διπλασιασμός υπάρχει για πελάτες σε περιοχές που δεν έχει φτάσει το ftth και έχει δυνατότητα να αναβαθμιστεί η γράμμη. Ισχύει για τα υπάρχοντα προγράμματα (οχι τα νέα με τους χρόνους ομιλίας προς κινητά 500 λεπτά και απεριόριστα) και μόνο σε πελάτες που ανήκουν στην συγκεκριμένη καμπάνια και δεν έχουν ήδη την μέγιστη γραμμή στην περιοχή τους. Δλδ για τον φίλο που ανέφερε ότι περιμένει διπλασιασμό με το πακέτο των 49.90 με το full pack της cosmote και εάν σε όλα τα παραπάνω εισαι οκ τότε ναι περιμένει διπλασιασμό αλλιώς δεν θα γίνει κάτι.

• Like
Reactions: Rm.Geko
Μπορεις να διαπραγματευτεις ανανεωση (full pack δορυφορικο) μικροτερης ομως χρονικης διαρκειας;
Δεν θελω διετη δεσμευση, μονο για Ευρωλιγκα την κραταω και το μεταξυ του συμβολαιο τους ειναι για ενα χρονο ακομα.

Μπορεις να διαπραγματευτεις ανανεωση (full pack δορυφορικο) μικροτερης ομως χρονικης διαρκειας;
Δεν θελω διετη δεσμευση, μονο για Ευρωλιγκα την κραταω και το μεταξυ του συμβολαιο τους ειναι για ενα χρονο ακομα.
Ίσως να σε συμφέρει πιο καλά να το γυρίσεις σε EON, που χει μικρότερη ρήτρα αποχώρησης... Σε κάθε περίπτωση μίλα μαζί τους να σου πουν σίγουρα.

Ίσως να σε συμφέρει πιο καλά να το γυρίσεις σε EON, που χει μικρότερη ρήτρα αποχώρησης... Σε κάθε περίπτωση μίλα μαζί τους να σου πουν σίγουρα.
Το σκεφτηκα αλλα διαβαζω αρνητικα για την ποιοτητα εικονας του

προφανως θα μπορεις αλλα οχι στην ιδια τιμη,
δηλαδη στα 23 το μηνα με διετη δεσμευση, στα 35-40 για αοριστου,
μικροτερης δεσμευσης δεν νομιζω να υπαρχει,
παντως κι εγω σε 1,5χρονο που τελειωνουν τα 2 χρονακια βλεπω να το κοβω,
αυτα που βλεπω ειναι στην cosmote (ή θα ειναι),
μονο για αγγλια δεν αξιζει (τα υπολοιπα ευρωπαικα αδιαφορα) και
οι αποχωρησεις προβλεπω να ειναι μαζικες, να δω ποιος θα την σωσει παλι..

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
προφανως θα μπορεις αλλα οχι στην ιδια τιμη,
δηλαδη στα 23 το μηνα με διετη δεσμευση, στα 35-40 για αοριστου,
μικροτερης δεσμευσης δεν νομιζω να υπαρχει,
παντως κι εγω σε 1,5χρονο που τελειωνουν τα 2 χρονακια βλεπω να το κοβω,
αυτα που βλεπω ειναι στην cosmote (ή θα ειναι),
μονο για αγγλια δεν αξιζει (τα υπολοιπα ευρωπαικα αδιαφορα) και
οι αποχωρησεις προβλεπω να ειναι μαζικες, να δω ποιος θα την σωσει παλι..
Tωρα μιλαω στο τσατ με νοβα, ΜΟΝΟ διετη συμβολαια λενε...

Τι προσφορές παίζουν στην νοβα πέρα από το 23αρι που παίζει για το φουλ με ενδιαφέρει μόνο σκέτη νοβα

Τι προσφορές παίζουν στην νοβα πέρα από το 23αρι που παίζει για το φουλ με ενδιαφέρει μόνο σκέτη νοβα
Πόσο πιο κάτω το θες; Μια χαρά είναι οι τιμές...

• Like
Reactions: vagmouk
Καλημέρα σε όλους! Δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα ή αν η ερώτηση άπτεται του forum, αλλά υπάρχει κάποια fix τιμή για το Sports Pack της Nova?
Ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για το sports pack, χωρίς να έχω σύνδεση internet στην εταιρεία ή κινητό ή κάτι άλλο...Μόνο τηλεόραση το συγκεκριμένο πακέτο.

Σας ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για το off topic εαν δεν είναι το κατάλληλο νήμα.

Καλημέρα σε όλους! Δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα ή αν η ερώτηση άπτεται του forum, αλλά υπάρχει κάποια fix τιμή για το Sports Pack της Nova?
Ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για το sports pack, χωρίς να έχω σύνδεση internet στην εταιρεία ή κινητό ή κάτι άλλο...Μόνο τηλεόραση το συγκεκριμένο πακέτο.

Σας ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για το off topic εαν δεν είναι το κατάλληλο νήμα.
Δεν υπάρχει δυστυχώς τέτοιο πακέτο. Πρέπει να πας στο full pack και η τιμή είναι μια και συγκεκριμένη. Θα σου έλεγα να τρέξεις πριν αυξηθεί όμως.

• Like
Reactions: Opposite
Καλό μήνα. Μετά τη λήξη του συμβολαίου μου (δορυφορικό) προφανώς αν δεν ανανεώσω θα μετατραπεί σε αορίστου. Η τιμή τι γίνεται; Μένει όσο πλήρωνα;