Προσφορά NOVA

Επειδή τα αθλητικά είναι το ακριβό προϊον κι όχι οι ταινίες, υποψιάζομαι ότι δε θα χει διαφορά στην τιμή ή τελοσπάντων δεν θα αξίζει τον κόπο...

• Like
Reactions: stonecityboys
Επειδη τελειωνει τον απριλιο το συμβολαιο μου στην nova 3 play full ξερει καποιος τι προσφορα μπορω να παρω για ανανεωση και αλλαγη ταχυτητας απο 50 σε 100? Ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά,
Με έχει κουράσει το Internet της Nova με τις συνεχείς διακοπές και την χαμηλή ταχύτητα. Έχω το παλιό δορυφορικό φουλ πακέτο με 24αρα γραμμή. Το συμβόλαιο μου τελειώνει Σεπτέμβριο του 23. Ξέρετε από πότε μπορώ να διαπραγματευτώ καινούργιο συμβόλαιο ή να φύγω χωρίς αποζημίωση;

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Αυτό λογικά θα το γράφει το συμβόλαιο σου. Αλλιώς μια επικοινωνία με τη ΝΟΒΑ λογικά θα σου λύσει όλες τις απορίες.

Καλησπέρα παιδιά,
Με έχει κουράσει το Internet της Nova με τις συνεχείς διακοπές και την χαμηλή ταχύτητα. Έχω το παλιό δορυφορικό φουλ πακέτο με 24αρα γραμμή. Το συμβόλαιο μου τελειώνει Σεπτέμβριο του 23. Ξέρετε από πότε μπορώ να διαπραγματευτώ καινούργιο συμβόλαιο ή να φύγω χωρίς αποζημίωση;

Sent from my HD1903 using Tapatalk
Αν ισχυει οτι και στην cosmote που ξερω, ενα μηνα πριν τη ληξη διαπραγματευση και οταν ληξει το συμβολαιο φευγειϛ χωριϛ αποζημιωση, το δευτερο ισχυει για ολεϛ τιϛ εταιριεϛ, οπωϛ γνωριζω απο την παλια wind που εχω στη δευτερευουσα κατοικια μου. Γενικα παντωϛ με ενα τηλεφωνο θα μαθειϛ και το ποσο για την προωρη αποδεσμευση.

Δε χρειάζεται διαπραγμάτευση, παίρνεις τις τιμές που βλέπεις στο site οποιαδήποτε στιγμή και απλά ανανεώνεται εκ νέου η διάρκεια της σύμβασης σου για 24 μήνες. Αν επιθυμείς διακοπή αζημίως, θα πρέπει να περιμένεις να λήξει η τρέχουσα δέσμευση

Τα προγράμματα με 50 vdsl καταργήθηκαν και αρχίζουν από τη τιμολογιακή βαση των 26 ευρώ ?
Απ όσο βλέπω το φθηνότερο είναι αυτό

Attachments

• Στιγμιότυπο 2023-02-16, 12.44.29 μμ.png
    Στιγμιότυπο 2023-02-16, 12.44.29 μμ.png
    59.1 KB · Views: 66
Ναι, πήγανε σε τιμολόγηση WIND. Εγώ είχα βάλει 100αρα με 26 (τότε είχανε και την 50αρα ίδια τιμή, οπότε δεν είχε κανένα νόημα υπάρξης)

• Like
Reactions: petronik
Τα προγράμματα με 50 vdsl καταργήθηκαν και αρχίζουν από τη τιμολογιακή βαση των 26 ευρώ ?
Απ όσο βλέπω το φθηνότερο είναι αυτό
Υπάρχει με 23€ απεριόριστα σταθερά 120’ κινητά.

• Like
Reactions: petronik
Δηλαδή εμείς κλείσαμε Οκτώβριο 200 FTTH EON+ με 45,5 το μήνα και τώρα που έχει 1GB EON+ με 41€ μπορούμε απλά να ξαναανανεώσουμε σε αυτή την τιμή?

η διαφήμιση είναι λάθος, μπορεί να γράφει eon+ αλλα ειναι το απλο και φαινεται απο τον αριθμο των καναλιων που γραφει κι αντιστοιχουν στο απλό και φυσικά από την τιμή.

Δηλαδή εμείς κλείσαμε Οκτώβριο 200 FTTH EON+ με 45,5 το μήνα και τώρα που έχει 1GB EON+ με 41€ μπορούμε απλά να ξαναανανεώσουμε σε αυτή την τιμή?
Με EON+ παίρνεις τα 500mbps με 45€ και τα 1Gbps με 52€, όταν είσαι σε δίκτυο οπτικών ινών Nova.
Αν δεν είσαι, τότε μπορείς μόνο 100VDSL με 45 ή 200 FTTH με 52

Με EON+ παίρνεις τα 500mbps με 45€ και τα 1Gbps με 52€, όταν είσαι σε δίκτυο οπτικών ινών Nova.
Αν δεν είσαι, τότε μπορείς μόνο 100VDSL με 45 ή 200 FTTH με 52
FTTH και να μην είσαι στο δίκτυο οπτικών περίεργο μου φαίνεται...

Ούτως ή άλλως το δίκτυό της είναι πολύ μικρό. 60.000 συνδρομητές σε FTTH έχει αν θυμάμαι καλά. Άρα έχει μέλλον ακόμα.

Το δίκτυο μπορεί να είναι Nova, ΟΤΕ ή Vodafone. Τα 500/1000mbps τα δινει μόνο σε δίκτυο Nova

• Like
Reactions: group131
Στο app της Nova δίνει ενεργοποίηση του adult pack δωρεάν. για το δορυφορικό..
Το βλέπει και άλλος αυτό;

Attachments

• Screenshot_2023-03-22-23-47-37-287.jpg
    Screenshot_2023-03-22-23-47-37-287.jpg
    284.5 KB · Views: 91
Οι αντί προσφορές της Nova /wind έχουν τελειώσει;
Φίλος έκανε αίτημα για φύγει προς ΟΤΕ χθες και σήμερα του έκοψαν το ίντερνετ αλλά όχι τηλέφωνο και τηλεόραση!
Ευτυχώς αύριο του στέλνει το ρούτερ ο ΟΤΕ.
Καινούργια καψόνια είναι αυτά;