Επειδή τα αθλητικά είναι το ακριβό προϊον κι όχι οι ταινίες, υποψιάζομαι ότι δε θα χει διαφορά στην τιμή ή τελοσπάντων δεν θα αξίζει τον κόπο...
Αν ισχυει οτι και στην cosmote που ξερω, ενα μηνα πριν τη ληξη διαπραγματευση και οταν ληξει το συμβολαιο φευγειϛ χωριϛ αποζημιωση, το δευτερο ισχυει για ολεϛ τιϛ εταιριεϛ, οπωϛ γνωριζω απο την παλια wind που εχω στη δευτερευουσα κατοικια μου. Γενικα παντωϛ με ενα τηλεφωνο θα μαθειϛ και το ποσο για την προωρη αποδεσμευση.Καλησπέρα παιδιά,
Με έχει κουράσει το Internet της Nova με τις συνεχείς διακοπές και την χαμηλή ταχύτητα. Έχω το παλιό δορυφορικό φουλ πακέτο με 24αρα γραμμή. Το συμβόλαιο μου τελειώνει Σεπτέμβριο του 23. Ξέρετε από πότε μπορώ να διαπραγματευτώ καινούργιο συμβόλαιο ή να φύγω χωρίς αποζημίωση;
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Υπάρχει με 23€ απεριόριστα σταθερά 120’ κινητά.Τα προγράμματα με 50 vdsl καταργήθηκαν και αρχίζουν από τη τιμολογιακή βαση των 26 ευρώ ?
Απ όσο βλέπω το φθηνότερο είναι αυτό
Με EON+ παίρνεις τα 500mbps με 45€ και τα 1Gbps με 52€, όταν είσαι σε δίκτυο οπτικών ινών Nova.Δηλαδή εμείς κλείσαμε Οκτώβριο 200 FTTH EON+ με 45,5 το μήνα και τώρα που έχει 1GB EON+ με 41€ μπορούμε απλά να ξαναανανεώσουμε σε αυτή την τιμή?
FTTH και να μην είσαι στο δίκτυο οπτικών περίεργο μου φαίνεται...Με EON+ παίρνεις τα 500mbps με 45€ και τα 1Gbps με 52€, όταν είσαι σε δίκτυο οπτικών ινών Nova.
Αν δεν είσαι, τότε μπορείς μόνο 100VDSL με 45 ή 200 FTTH με 52
Ούτως ή άλλως το δίκτυό της είναι πολύ μικρό. 60.000 συνδρομητές σε FTTH έχει αν θυμάμαι καλά. Άρα έχει μέλλον ακόμα.FTTH και να μην είσαι στο δίκτυο οπτικών περίεργο μου φαίνεται...
Το δίκτυο μπορεί να είναι Nova, ΟΤΕ ή Vodafone. Τα 500/1000mbps τα δινει μόνο σε δίκτυο NovaFTTH και να μην είσαι στο δίκτυο οπτικών περίεργο μου φαίνεται...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.