Προσφορά NOVA

Εμένα συνέχεια με παίρνουν για ανανέωση και τους λέω δεν υπάρχει νόημα να το κάνω από την στιγμή που και τώρα δίνω τα ίδια. Δώστε μου 500 αντί 100 και ευχαρίστως κάνω αναννεωσει, φυσικά δεν υποστηρίζουν την 500 μόνο την 200 αλλά ήθελαν 50 ευρώ για αυτήν.Κανω μια παρένθεση η ΔΕΗ έχει ήδη περάσει οπτικό καλώδιο και σήμερα πέρασαν και έβαλαν κουτί μέσα στην πολυκατοικία. Είπαν οπτική ίνα οι τεχνικοί και το έχουν βάλει κοντά στην σκάλα. Το κουτί γράφει όμως cosmote και η ένωση δεν είναι στην κολώνα αλλά καταλήγει στο έδαφος. Δεν έχω καταλάβει ποιανού είναι,είναι τις cosmote είτε τις ΔΕΗ,γιατί έλειπα.Πρωτα θα δώσουν Internet η ΔΕΗ, ακούγεται στην χονδρική θα πουλήσει και μετά το επόμενο βήμα είναι η αντικατάσταση των μετρητών.

Last edited:
Είπαν οπτική ίνα οι τεχνικοί και το έχουν βάλει κοντά στην σκάλα. Το κουτί γράφει όμως cosmote και η ένωση δεν είναι στην κολώνα αλλά καταλήγει στο έδαφος. Δεν έχω καταλάβει ποιανού είναι,είναι τις cosmote είτε τις ΔΕΗ,γιατί έλειπα.Πρωτα θα δώσουν Internet η ΔΕΗ, ακούγεται στην χονδρική θα πουλήσει και μετά το επόμενο βήμα είναι η αντικατάσταση των μετρητών.

Αν το floorbox είναι Cosmote, τότε αυτή είναι που ήρθε μέσα στην πολυκατοικία σου. Ο ΔΕΔΔΗΕ-ΔΕΗ ή όπως λέγεται η νέα θυγαρτρική που έκανε, ούτε κατά διάνοια δεν μπαίνει ακόμη σε σπίτια, δεν έχει ακόμη υπηρεσίες άρα δεν έχει δικαίωμα.

Sorry για το off topic αλλά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει με ΔΕΗ και ίντερνετ; Γιατί κάνουν και στην περιοχή μου εργασίες...

Αν το floorbox είναι Cosmote, τότε αυτή είναι που ήρθε μέσα στην πολυκατοικία σου. Ο ΔΕΔΔΗΕ-ΔΕΗ ή όπως λέγεται η νέα θυγαρτρική που έκανε, ούτε κατά διάνοια δεν μπαίνει ακόμη σε σπίτια, δεν έχει ακόμη υπηρεσίες άρα δεν έχει δικαίωμα.
Το floorbox γράφει Cosmote και στην σελίδα πλέον αναφέρεται 100% οπτική ίνα είναι διαθέσιμη και στη δική σου περιοχή (μέσω υποδομής Fiber To The Home). Επίλεξε την ταχύτητα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου,max COSMOTE Fiber 1 Gbps διαθέσιμο στην περιοχή σου μέσω υποδομής Fiber To The Home. Να δω η NOVA τι θα κάνει γιατί με έχουν πάρει αρκετά τηλέφωνα να κάνω ανανέωση με τα ίδια δηλαδή με 100vdsl αλλά δεν τρελάθηκα ενώ τρέχουν γύρω μου όλα με τρελές ταχύτητες εγώ να κρατήσω ομπρέλα για ακόμα 2χρόνια όπως ήθελαν με τα ίδια με πρόσχημα ότι μπορεί να αυξηθούν οι τιμές.

Το floorbox γράφει Cosmote και στην σελίδα πλέον αναφέρεται 100% οπτική ίνα είναι διαθέσιμη και στη δική σου περιοχή (μέσω υποδομής Fiber To The Home). Επίλεξε την ταχύτητα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου,max COSMOTE Fiber 1 Gbps διαθέσιμο στην περιοχή σου μέσω υποδομής Fiber To The Home. Να δω η NOVA τι θα κάνει γιατί με έχουν πάρει αρκετά τηλέφωνα να κάνω ανανέωση με τα ίδια δηλαδή με 100vdsl αλλά δεν τρελάθηκα ενώ τρέχουν γύρω μου όλα με τρελές ταχύτητες εγώ να κρατήσω ομπρέλα για ακόμα 2χρόνια όπως ήθελαν με τα ίδια με πρόσχημα ότι μπορεί να αυξηθούν οι τιμές.
Μέχρι 200mbps δίνει η nova σε καμπίνα άλλου παρόχου. Εγώ έχω σε καμπίνα Cosmote οπτική ίνα nova μέχρι 200 δίνει

Μέχρι 200mbps δίνει η nova σε καμπίνα άλλου παρόχου. Εγώ έχω σε καμπίνα Cosmote οπτική ίνα nova μέχρι 200 δίνει
Δεν δίνει σε όλες τις περιοχές,σε κάποιες αρνείται να "νοικιάσει" οπτική από την εταιρία που έφτιαξε την υποδομή.

Δεν δίνει σε όλες τις περιοχές,σε κάποιες αρνείται να "νοικιάσει" οπτική από την εταιρία που έφτιαξε την υποδομή.
Δεν το γνώριζα το συγκεκριμένο.. αν ισχύει είναι απαράδεκτο και κουτό γιατί δεν συμφέρει ούτε την ίδια την εταιρεία

Και σε μένα με χουν πρίξει να ανανεωσω διετές με ίδια τιμή, πακέτο και ταχύτητα. Από την στιγμή που έχω ακριβώς τα ίδια σαν ελεύθερος δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος!

Και σε μένα με χουν πρίξει να ανανεωσω διετές με ίδια τιμή, πακέτο και ταχύτητα. Από την στιγμή που έχω ακριβώς τα ίδια σαν ελεύθερος δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος!
Και εμένα με κυνηγάνε να ανανεώσω, εδώ και τρία χρόνια, απειλώντας ότι θα αυξηθεί η τιμή.
Χθες, όμως, έγιναν πιο συγκεκριμένοι.
Μου είπαν ότι το πακέτο μου (δορυφορικό triple play, 50άρα γραμμή) από 39,63€ θα πάει πολύ σύντομα στα 46€
(το τηλεφώνημα έγινε από "συνεργάτες Nova").

Και εμένα με κυνηγάνε να ανανεώσω, εδώ και τρία χρόνια, απειλώντας ότι θα αυξηθεί η τιμή.
Χθες, όμως, έγιναν πιο συγκεκριμένοι.
Μου είπαν ότι το πακέτο μου (δορυφορικό triple play, 50άρα γραμμή) από 39,63€ θα πάει πολύ σύντομα στα 46€
(το τηλεφώνημα έγινε από "συνεργάτες Nova").
Παραμυθακι.Κι εμενα με εχουν φαει στα τηλεφωνα με το ιδιο ...τροπαριο,να δεσμευτω για δυο χρονια στα ιδια κι οταν τους λεω "πολυ ευχαριστως,ποια ειναι η προσφορα σας?",χανουν τα αβγα και τα πασχαλια.Χωρις προσφορα,κανενα νεο συμβολαιο.
Αλλαγη τιμης,αλλαγη παροχου ετσι απλα...

Παραμυθακι.Κι εμενα με εχουν φαει στα τηλεφωνα με το ιδιο ...τροπαριο,να δεσμευτω για δυο χρονια στα ιδια κι οταν τους λεω "πολυ ευχαριστως,ποια ειναι η προσφορα σας?",χανουν τα αβγα και τα πασχαλια.Χωρις προσφορα,κανενα νεο συμβολαιο.
Αλλαγη τιμης,αλλαγη παροχου ετσι απλα...
Καταρχάς τίποτα δεν τους δεσμεύειε από το να αυξήσουν τις τιμές σε όσους είναι εκτός συμβολαίου. Και επίσης η πιλοτική της νέας εταιρίας είναι ενιαίες τιμές και όχι ατομικές προσφορές. Οπότε εδώ ισχύει το ότι κάνεις ό,τι σε βολεύει στην τελική. Απλά πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αλλάξεις εταιρεία κιόλας.

Καταρχάς τίποτα δεν τους δεσμεύειε από το να αυξήσουν τις τιμές σε όσους είναι εκτός συμβολαίου
Δεν νομίζω, οι τιμές μετά το 24μηνο είναι υπογεγραμμένες και δεν μπορούν με το έτσι θέλω να τις ανεβάσουν. Δεν ξέρω για τη Nova αλλά η Cosmote στα συμβόλαια έχει πολύ μεγαλύτερες μετά το 24μηνο (πχ σε μένα αντί για περίπου 55€ full TV+100 VDSL τους πρώτους 24 μήνες πάει στα 75€) όποτε εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να μείνω στο αορίστου όμως αν θέλω δεν μπορούν να με πάνε πάνω από τα 75€

Το αφεντικό το είδαμε πάντως πρώτη μούρη στον τελικό του Βερολίνου! Και στο τέλος με όλη την ομάδα της nova. Σαν αποχαιρετιστήριο μου φάνηκε..

Το αφεντικό το είδαμε πάντως πρώτη μούρη στον τελικό του Βερολίνου! Και στο τέλος με όλη την ομάδα της nova. Σαν αποχαιρετιστήριο μου φάνηκε..
Μακάρι, δεν θα λείψει σε κανέναν η eon.

Μπορείτε λιγάκι να το εξηγήσετε αυτό? Είμαι κι εγώ ομοίως παθών.

2η ερώτηση: του χρόνου θα έχει Ευρωλίγκα η νόβα?

Μπορείτε λιγάκι να το εξηγήσετε αυτό? Είμαι κι εγώ ομοίως παθών.

2η ερώτηση: του χρόνου θα έχει Ευρωλίγκα η νόβα?
Στην δεύτερη ερώτηση θα την έχει του χρόνου συν 4 χρόνια στο σύνολο είναι 6 απλά πέρασε ο φετινός αρα 5 χρόνια

Καλησπέρα, καθώς σύντομα τελειώνει το συμβόλαιο μου με την Nova, θα ήθελα να ρωτήσω αν διατηρούνται αυτή την στιγμή ίδιες οι τιμές και σε πελάτες αορίστου διάρκειας;

Καλησπέρα, καθώς σύντομα τελειώνει το συμβόλαιο μου με την Nova, θα ήθελα να ρωτήσω αν διατηρούνται αυτή την στιγμή ίδιες οι τιμές και σε πελάτες αορίστου διάρκειας;
Οι τιμές παραμένουν ίδιες, μόνο αν έχεις υπογράψει κάτι διαφορετικό π.χ να έχεις καλύτερη τιμή από αυτήν του καταλόγου.
Ειδικά αν π.χ πληρώνεις 39 ευρώ λογικά θα μπεις στο 46 ευρώ, θα το αναφέρει και το συμβόλαιο, τώρα αν δίνεις 46 θα μείνεις σε αυτήν την
τιμή γιατί είναι και σε αυτήν ο κατάλογος.

• Love
Reactions: fotis246