μετα απο 14 χρονια τελος η nova για μενα τα λεμε σε 2 χρονια αν σπασουν παλι τα τηλεοπτικα. το μεγαλο φαουλ για μενα ειναι ο eon smart πολυ αργος δεκτης καμια σχεση με τον 5001 που ηταν αερας
Εγω έχω Nova 50άρα ταχύτητα στα 26,72 το μήνα με απεριοριστα αστικα υπεραστικα.
Μου δινει ανα διαστήματα και full tv με τα αθλητικα της Cosmote συν 18 ευρώ, συνολο 44,72.
Ειναι καλά? πως το βλεπετε? Λεω τελος Αυγουστου να την πάρω.
Το ζήτημα είναι το τι θα πληρώνεις μετά την λήξη της επιδότησης.Εμένα με πήραν και μου πρότειναν 300mpbs οπτική ίνα με voucher και fullpack 41.99 από 37.99 που δίνω τώρα. Με ψήνει ένα 4ευρω διάφορα... Τι λέτε?
Δίκιο έχεις, για δύο χρόνια ισχύει μετά κανείς δεν ξέρει. Θα ζητήσω να ανανεώσω στο υπάρχον πακέτο που έχω αν είναι δυνατόν, μόνο αν δεν γίνεται θα κάνω το voucher.Το ζήτημα είναι το τι θα πληρώνεις μετά την λήξη της επιδότησης.
Στο myaccount πρέπει να έχεις προσφορά fiber
fiber 1Giga eon+ στα 63,22€.Στο myaccount πρέπει να έχεις προσφορά.
2 χρόνια χωρίς voucher.Πόσο καιρό έχεις το 1 Giga και το έβαλες με voucher?
Όχι τόσο μεγάλη πάντως, 12 δεύτεραΤο ασχημο της Eon μεσω internet ειναι η καθυστερηση που εχει στους αγωνες σε σχεση με το δορυφορικο.
Μιας και βλέπω ΠΑΟΚ τώρα, για την ιστορία η διαφορά είναι 7sec
Eon μεσω δορυφορου σε συγκριση με Eon OTT ειναι 12 δευτερόλεπτα
Στην πράξη είναι καλό να ξέρουμε, πχ Digea με Cosmote OTT είναι 9 δεύτερα αργότερα η Cosmote OTTΓράψαμε παιδιά, το ζήτημα δεν είναι εμπειρικό, δε χρειάζεται να κάνεις κάποιο check.
Αρκεί να πιστεύεις στη φυσική και στη λογική...
Σε εμένα πάντως μου βγάζει στο app αυτή την προσφορά. Βέβαια δεν έχω eon αλλά ίντερνετ μόνο 300αρα, δεν ξέρω αν το γεγονός αυτός επηρεάζει την τιμή που προσφέρεται.Καλησπέρα , προσφορά για ανανέωση 500 fiber και eon + και μου κάνουν αντικατάσταση του ρουτερ με καινούργιο wi fi 6 στα 49, 23 . Τόσα πλήρωνα χωρίς voucher. Ακούω γνώμες.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.