Προσφορά NOVA

Έιμαι συνδρομητής στο d/p economy μαζί με nova sports pack με 53,90/μήνα. Είχα ενεργοποιησει με 5 ευρώ τα σίνεμα κανάλια που έληξε στις 31/12/2012. Αυτά λοιπόν πλέον σταμάτησα να τα βλέπω. Σήμερα στο mynova παρατήρησα ότι στις υπηρεσίες, έχει επιλογή :Cinema Pack HD (5E) και δίπλα κουμπί 'ενεργοποίηση'. Τι είναι αυτό τώρα, λέτε να συνεχίζει να ισχύει η προσφορά? Το έχει δει/ενεργοποιήσει κανένας?

Το είδα κι εγώ.
Σε εμένα έχει: Cinema Pack (5E) χωρίς HD.
Επίσης έχει: Κανάλια ενηλίκων (Προσφορά 1 )
Θα προσπαθήσω να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Το είδα κι εγώ.
Σε εμένα έχει: Cinema Pack (5E) χωρίς HD.
Επίσης έχει: Κανάλια ενηλίκων (Προσφορά 1 )
Θα προσπαθήσω να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.
εγω πατησα αλλα μετα λεεισφαλμα ενεργοπιησησ

Πάτησα κ εγώ και βγάζει 'σφάλμα ενεργοποίησης' . Λέτε να το δώσουν αργότερα?

Στο κινητο μου Vodafone Cu εχει τα καναλια Novasports 1,2,3 μεχρι τις 7/2 δωρεαν μεσω 3g χωρις να καταναλωνουν mb.Μετα τις 7/2 η χρεωση ειναι 6 ευρω τον μηνα για οποιον ενδιαφερεται.Επισης εχει σκεφτει η Nova να βγαλει ενα πακετο που να περιλαμβανει μονο τα καναλια HD?Αυτη την στιγμη ο Οτε εχει Full Pack με 19.90 και εχει και 17 hd καναλια.Ενα πακετο Full Hd pack με τιμη στα 15-20 ευρω δεν θα ηταν μια καλη προσφορα;Hd SPorts με 10,Ηd Cinema-documentaty με 10 η κατι παρομοιο.Σκεψεις κανω τωρα...:Banane0:

Εγω λεω στην επομενη προσφορα τους να μας δινουν και χρηματα, ενα 20αρικο το μηνα δεν θα με χαλαγε για να γινω συνδρομητης τους...

Εγώ έχω 2Play με Nova 41,24 Και από τον ερχόμενο μήνα τους έχω ενημερώσει να μεταβώ σε 2Play Economy στα 24,9 με διακοπή της Nova.
Βλέπω τώρα στο mynova ότι μου έχουν ετοιμάσει τον εξής λογαριασμό με λήξη πληρωμής 01/02/2013...

21/12/2012 Πληρωμή, σας ευχαριστούμε -13,71

11/01/2013 31/01/2013 Διόρθωση Συνδρομής Start Pack -9,60
11/01/2013 31/01/2013 Συνδρομή Start Pack με προνόμιο 20% 11,51
01/02/2013 28/02/2013 Συνδρομή Start Pack με προνόμιο 20% 16,45
Συνολικό ποσό 18,36

Μάλλον δεν έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα ότι δεν θα συνεχιστεί τον επόμενο μήνα, σωστά?

Νεα προσφορα νοβα. ΔEITE TA KANAΛIA ENHΛIKΩN NOVA ΓIA 15 HMEPEΣ, MONO ME 1 EΠIΠΛEON ΣTH ΣYNΔPOMH ΣAΣ. ΣTEIΛTE TΩPA, NOVA X1 (APIΘMOΣ SMARTCARD) ΣTO 54546 (0.25 +ΦΠA).

Μολις μου ηρθε στο κινητο τηλεφωνο η φοβερη προσφορα της νοβα. ,χα,χα,χα

Το χασανε αυτοι
Αν θελουν αν μη το κλεισουν 15ε το μηνα για ολα και πολυ ειναι

Η τρέχουσα τηλεφωνική προσφορά πάντως (για παλιούς που έχουν διακόψει) είναι 45 E το Full Pack + 5 E τα HD, με 12μηνη δέσμευση...

Η τρέχουσα τηλεφωνική προσφορά πάντως (για παλιούς που έχουν διακόψει) είναι 45 E το Full Pack + 5 E τα HD, με 12μηνη δέσμευση...

με πηραν προχθες και μου ειπαν 45 φουλ,40 σπορτς.
για hd δεν μιλησαμε.
εννοηται πως τους ειπα ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!

έχω το πακέτο Double-play-ecAonomy και sports pack με 53,90 εδω και 6 μηνες,το συμβολαιο ειναι για 18 μηνες.αν κανω τωρα διακοπη θα πληρωσω προστιμο?τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

Νεα προσφορα νοβα. ΔEITE TA KANAΛIA ENHΛIKΩN NOVA ΓIA 15 HMEPEΣ, MONO ME 1 EΠIΠΛEON ΣTH ΣYNΔPOMH ΣAΣ. ΣTEIΛTE TΩPA, NOVA X1 (APIΘMOΣ SMARTCARD) ΣTO 54546 (0.25 +ΦΠA).

Μολις μου ηρθε στο κινητο τηλεφωνο η φοβερη προσφορα της νοβα. ,χα,χα,χα

+1 και σε εμενα..