Προσφορά NOVA

Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Ξέρεις η πλειοψηφία δεν τρεφει και πολύ ιδιαίτερα συναισθηματα για τη συγκεκριμενη εταιρεια, οποτε αν και οποιος γραφει κανα καλο λογο, τον παιρνει η μπαλα κι αυτον....
Φιλικά...
:ernaehrung004:
Από που κι ως που προκύπτει αυτό; Επειδή ορισμένοι φωνάζουν σαν απατημένοι σύζυγοι, σημαίνει πως είναι και η πλειοψηφία; Έχουμε βαρεθεί πια, όποιος διαφωνεί με τις άναρθρες κραυγές είναι ή πληρωμένος υπάλληλος ή χαζός. Έλεος πια.

Εμένα με ψήνει το γεγονός ότι δεν υπάρχει δωδεκάμηνη δέσμευση επομένως τουλάχιστον μπορώ να το δοκιμάσω. Ερώτηση: όταν λήξει μπορείς απλά να το ανανεώσεις? Η τιμή παραμένει η ίδια?

Οταν προπληρωνεις κατι δεν ειναι δεσμευση; πως λεγεται ;
Βασικά, το καλό του πακέτου κατ' εμέ είναι ότι επιλέγεις διαφορετικά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με το περιεχόμενο που θες. Δεν το βλέπω δέσμευση προσωπικά.

Αυτό για την ανανέωση κι εγώ το σκεφτόμουν. Πως ανανεώνεις μετά; Ξέρει κανείς;

Γεια χαρα.
Νέος στο φόρουμ. Θεωρώ γενικά ότι έιναι βλακεία να πλακωνόμαστε μεταξύ μας αν κάποιος γουστάρει κάτι και κάποιος δε το γουστάρει. Είναι σαν αν προσπαθεί ένας Ολυμπιακός να πείσει ένα Παναθηναικό να αλλάξει ομάδα. Δε θα το πετύχει ποτε!!!
Στο θέμα μας τώρα. Εμενα πάντως με κεντρίζει η ιδέα του να πάρω κάτι δοκιμαστηκά και να ανάλογα με το πακέτο να έχω και χρονικό διάστημα ενεργοποίησης. Ακόμα και μαρκετινίστικα αν το δεις, είναι καλό. Αν με πείσει το περιεχόμενο και η ποιότητα θα το πάρω το πακέτο αφού θα έχω και τον εξοπλισμό (δεδομένου ότι δεν έχω ιδέα ποιος έιναι καλός και ποιος κακός. για μένα καλός έινια αυτός που δείχνει χωρίς να θέλει πολύ ΚΛΙΚ ΚΛΙΚ, που λέει και η διαφήμιση). Δεν μπορείς να κατηγορήσεις μια εταιρεία επειδή ψάχνει τρόπους να προωθήσει το προιόν της.
Αυτά.

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Φίλε πάρε το in a box, είναι πραγματικά ευκαιρία. 400.000 συνδρομητές δεν έχουν παράπονα εκτός από μια μικρή μειοψηφία (καμια 20ριά μυστήριους εδω μέσα) που για τον Α η Β δικό τους λόγο βρίζουν αυτούς που απολαμβάνουν... καταλαβαίνεις.

Καλα! Ολοι αυτοι δεν ειναι αποκλειστικα Nova. Απο τις προσφορες και μονο μεσω 4νετ τουλαχιστον 80Κ συνδρομητες εχουν την προσφορα που επαιζε πριν λιγο στο συνδυαστικο.

Από που κι ως που προκύπτει αυτό; Επειδή ορισμένοι φωνάζουν σαν απατημένοι σύζυγοι, σημαίνει πως είναι και η πλειοψηφία; Έχουμε βαρεθεί πια, όποιος διαφωνεί με τις άναρθρες κραυγές είναι ή πληρωμένος υπάλληλος ή χαζός. Έλεος πια.
Θες να κανουμε ενα γκαλοπ να δουμε; Τα αποτελέσματα που θα βγουν θα ναι σοκαριστικά....

αν και off topic, εγώ όσους γνωστούς έχω που έχουν NOVA και είναι πάνω από 10 όλοι μα όλοι δυσανασχετούν με τις πολιτικές της εταιρίας.

Τυχαίο;

Α και δεν είναι κανείς μέλος του forum μας...

Εξηγούμεθα: δεν έχω πρόβλημα με τα κανάλια ή το τηλεοπτικό προϊόν ως μεταδόσεις ή ταινίες που προσφέρει, για την Ελλάδα μία χαρά τα πάει. Ούτε αγχώνομαι πια με τις 30λεπτες τηλεφωνικές αναμονές, άλλωστε δύσκολες εποχές διανύουμε, που καιρός για καμιά πρόσληψη! Το πρόβλημα μου είναι ο δέκτης και μόνο αυτό. Θα ήμουν ευτυχισμένος συνδρομητής που θα ανανέωνε τον Απρίλιο, αν μπορούσα να βγάλω την κάρτα μου και να την χώσω σε άλλο δέκτη του εμπορίου που στο κάτω-κάτω μπορεί και μου προσφέρει Astra, Hellassat και καμιά 1100 ελεύθερα του Hotbird κι όχι 389, τριάντα κλειδωμένα, είκοσι εκτός λειτουργίας και 250 αραβόφωνα (επειδή η ιδιοκτήτρια τυγχάνει αραβικής προελεύσεως) και για να ολοκληρώσω το σκεπτικό: δεν είναι εφικτό να τραβάω δέκα καλώδια από την ταράτσα μου, επειδή η Nova μερίμνησε μόνο για την δική της οικονομική ωφέλεια και δεν φρόντισε να προσφέρει έναν μέτριο προς καλό δέκτη, που καλύπτει σίγουρα μόνο όσους θα θέλουν να δουν τα τέσσερα HD κανάλια που προσφέρει. Ε δεν είμαστε όλοι τόσο κολλημένοι με την υψηλή ευκρίνεια και στην χειρότερη σας λέω και το άλλο. Αφού έκανε τόσες πολλές πωλήσεις το 2010 με τον HD, πως και προϊόν της χρονιάς -ηλεκτρονικά- ανακηρύχθηκε η καφετιέρα Tassimo και γιατί ο PACE δεν είναι ούτε καν' στην πρώτη δεκάδα? (το έχω ψάξει - θέση 36!).

Που ξέρεις.....μπορεί σε λίγο καιρό να μπορέσεις να βάλεις την κάρτα και σε άλλο δέκτη.....

αν και off topic, εγώ όσους γνωστούς έχω που έχουν NOVA και είναι πάνω από 10 όλοι μα όλοι δυσανασχετούν με τις πολιτικές της εταιρίας.

Τυχαίο;

Α και δεν είναι κανείς μέλος του forum μας...
Δυσανασχετούν γιατί πληρώνουν πολυ λίγα, ενώ η εταιρεία τους προσφέρει τόσα πολλά..

Δυσανασχετούν γιατί πληρώνουν πολυ λίγα, ενώ η εταιρεία τους προσφέρει τόσα πολλά..

να σταματησουν να πληρωνουν-δεν ειναι υποχρεωμενοι να παραμεινουν συνδρομητες εαν το περιεχομενο δεν τους ικανοποιει.
ενα τηλεφωνο στα κεντρικα της εταιριας,δηλωνεις διακοπη συνδρομης και καθαρισες...:ears:

Παιδιά εμένα όσοι γνωστοί μου έχουν μια χαρά ευχαριστημένοι είναι και ειδικά τώρα που έχουν HD. Τόσο καιρό όλο πήγαινα αλλού να δώ μπαλίτσα αλλά τώρα με το in a box λέω μήπως το δοκιμάσω και μετά βλέπουμε!

να σταματησουν να πληρωνουν-δεν ειναι υποχρεωμενοι να παραμεινουν συνδρομητες εαν το περιεχομενο δεν τους ικανοποιει.
ενα τηλεφωνο στα κεντρικα της εταιριας,δηλωνεις διακοπη συνδρομης και καθαρισες...:ears:
Να κάνουν διακοπή συνδρομής και να πάρουν...τι; Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν οτι υπάρχουν εναλλακτικές, πόσο μάλλον για πακέτα τύπου sky. Θυμάμαι οταν είχα πρωτοβάλει πιάτο με μοτερ στο μπαλκόνι πριν κάτι χρόνια είχε μαζευτεί στα μπαλκόνια η μισή γειτονιά και κοιτούσαν σα χάνοι λες και θα βάζαμε καμια βόμβα. Απορώ αν εστω οι μισοί κατάλαβαν οτι αυτό λέγεται ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ. Αφού είμαστε απολίτιστοι σα λαος, τι να συζητάμε τώρα. Τα χω τονίσει και σε παλιο ποστ σε άλλο thread, το τί συζητάμε εμείς εδώ μεσα δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τον έξω κόσμο. Είμαστε ούτε το 20% του πληθυσμού, και ο πληθυσμός δε ξέρει τι του γίνεται. Παιδεία μηδεν, γνώσεις μηδεν και οτι του σερβιρουν το τρωει. Σε οσους π.χ εχω πει οτι αλβανικό πακετο εχει το ελληνικο πρωταθλημα δεν ειχαν ιδεα. Νοβα σου λεει ο αλλος θα βαλω νοβα και θα βλεπω μπαλα. Το οτι η νοβα ειναι συνδρομητικη δορυφορικη τηλεοραση αναμεσα σε ΠΟΛΛΕΣ συνδρομητικες δορυφορικες τηλεορασεις, κοβω οτι πολυ λιγοι ξερουν.
Εδω το προβλημα μας δεν ειναι το τι θα κανει ο λαος ο οποιος ειναι αδαης, αλλα η εταιρεια η οποια δουλευει ψιλο γαζι αυτον το λαο..

Να κάνουν διακοπή συνδρομής και να πάρουν...τι;

ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ...
πολυτελεια ειναι και οποιος μπορει και θελει βαζει.
διαφορετικα επιλεγεις καποιο πακετο του εξωτερικου που νομιζεις οτι σε καλυπτει καλυτερα θεματικα και οικονομικα.
ουτε σε εμενα αρεσει η οικονομικη πολιτικη της εταιριας,αλλα δεν ειμαι υποχρεωμενος να την ακολουθησω εφοσον δεν μου αρεσει.
δεν γινεται να εχουμε οτι μας αρεσει στην τιμη που εμεις θελουμε...:2thumb22sup:

ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ...
πολυτελεια ειναι και οποιος μπορει και θελει βαζει.
διαφορετικα επιλεγεις καποιο πακετο του εξωτερικου που νομιζεις οτι σε καλυπτει καλυτερα θεματικα και οικονομικα.
Δεν μιλάω για μενα φιλε μου αλλά για το μεσο έλληνα που δεν ξερει τι του γινεται. Αν παρατηρησεις θα δεις οτι μπαινουν πλεον στο site ολο και περισσοτεροι που ρωτανε "να βαλω αυτο, να βαλω εκεινο;".. Ζηταει να μαθει ο κοσμος, ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ και εκει παταει η κυρα νοβα...