Προσφορά NOVA

Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

40 και 45 ευρώ με υποβαθμισμένο προϊόν φέτος είναι ληστεία.
30 το full και 25 το sport είναι τα μέγιστα ποσά για εμένα που και αυτά δύσκολα τα αξίζει.
Τίμιο θα ήταν στα 20 ευρώ τα αθλητικά και στα 25 το full με τα hd στην τιμή αυτή.

"έκλεισα" το φουλ στα 45... πιστεύεις ότι η premier league αξίζει περί τα 20 ευρώ? Διότι μόνο αυτήν έχασε από πέρυσι και αντιστοίχως πήρε την Α1 μπάσκετ.

Δεδομένου ότι η Forthnet χρεώνει το απλό 2play με 24,90 και το 3play + novasports + novacinema με 64,80 ,αυτό σημαίνει ότι προσφέρει το full πακέτο σε συνδρομητές Forthnet σχεδόν 40 ευρώ.Στον φίλο του το πρόσφεραν με 45,άρα η τιμή αυτή είναι πολύ καλή,αν λάβουμε υπόψη ότι δεν είναι συνδρομητής Forthnet.Δεν είπα ότι η τιμή του full πακέτου δεν είναι ακριβή,αλλά εδώ σχολιάζουμε την προσφορά που έκανα στο φίλο.Κι αν λάβουμε υπόψη τα δεδομένα που παραθέτω,η προσφορά τελικά είναι καλή.

Last edited by a moderator:
Εγώ θα έλεγα ότι τα 45 για το πλήρες πακέτο της νόβα είναι καλή τιμή. 16 ευρώ παραπάνω από ανταγωνιστικό πακέτο που υστερεί σε λειτουργικότητα (δεν έχει pvr), σε ταινίες (εκτός και αν καταβάλεις +3 ανά ταινία), σε ποιότητα κωδικοποίησης HD, και αθλητικά που δεν περιλαμβάνουν ελληνικό πρωτάθλημα και champions league.

Δεδομένου ότι η Forthnet χρεώνει το απλό 2play με 24,90 και το 3play + novasports + novacinema με 64,80 ,αυτό σημαίνει ότι προσφέρει το full πακέτο σε συνδρομητές Forthnet σχεδόν 40 ευρώ.Στον φίλο του το πρόσφεραν με 45,άρα η τιμή αυτή είναι πολύ καλή,αν λάβουμε υπόψη ότι δεν είναι συνδρομητής Forthnet.Δεν είπα ότι η τιμή του full πακέτου δεν είναι ακριβή,αλλά εδώ σχολιάζουμε την προσφορά που έκανα στο φίλο.Κι αν λάβουμε υπόψη τα δεδομένα που παραθέτω,η προσφορά τελικά είναι καλή.

σε συνδρομητες forthnet,βγαινει 35 ευρω το fullpack.
ειναι 29,90 το 3play με-ουσιαστικα-δωρο το startpack,
και 35 ευρω τα 2 επιπλεον πακετα(novacinema&novasports).

Όχι,δεν είναι έτσι.Πρέπει να υπολογιστεί η διαφορά της NOVA με τη σκέτη τηλεφωνία + internet που κοστίζει 24,90 ευρώ.Το 3play έχει 29,90 ευρώ αλλά έχει μέσα και το start pack,αυτή είναι η διαφορά με το 2play,η χρέωση δηλαδή με 5 ευρώ για το start pack.Η διαφορά σκέτης τηλεφωνίας + internet με το πακέτο τηλεφωνία + internet + (Novasports+Novacinema,δηλαδή Full pack) είναι 39,90 ευρώ.Τόσα δηλαδή χρεώνει η Forthnet κάποιον συνδρομητή της για να προσθέσει στις υπηρεσίες του το full pack της Nova.

ενταξει τωρα μπαινουμε σε μαρκετινιστικα κολπα και εαν προσθαφαιρουμε υπηρεσιες θα χασουμε το τοπι.
ετσι κι`αλλιως το 3play ειναι πολυ συμφερον πακετο(μοιαζει δωρο το δορυφορικο σε σχεση με τον ανταγωνισμο) και τους τελευταιους μηνες,απεκτησε πολλους συνδρομητες.
οποτε για εναν που εχει ηδη το 3play του ερχεται 35 ευρω παραπανω το fullpack.
με την δικια σου λογικη ερχεται 40 ευρω.
οπως βολευει τον καθενα το υπολογιζει.
και παλι ομως 40 ευρω το fullpack,εχει-σχετικα-νορμαλ τιμη.
ειναι περιπου 30% κατω,απ`οτι ηταν πριν λιγους μηνες.

Φίλε μου δεν το κάνω επειδή έτσι με βολεύει,τόσο είναι το κόστος.Άλλο είναι το 2play και άλλο το 3play.Αυτός που έχει 3play έχει ακριβώς τις ίδιες παροχές με αυτόν που έχει 2play.Η μόνη διαφορά είναι ότι πληρώνει +5 ευρώ για το start pack.Και άλλα 34,90 για να προσθέσει όλα τα υπόλοιπα κανάλια πόσα μας κάνουν?39,90 σύνολο.Αυτό είναι το κόστος που προσφέρει η Forthnet το πλήρες πακέτο της NOVA στους συνδρομητές Forthnet.Δεν είναι δικιά μου λογική.Τόσο βγαίνει.Με αυτό το δεδομένο λοιπόν είπα ότι η προσφορά που πήρε ο φίλος,χωρίς να είναι συνδρομητής Forthnet,είναι καλή για τα 45 ευρώ που του την πρόσφεραν.Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το 3play της Forthnet είναι πολύ συμφέρον πακέτο.Για να μην πούμε για το καλοκαιρινό 3play που αντικειμενικά δε συναγωνίζεται με κανέναν και με τίποτα.

Μου έγινε σήμερα μετα απο τηλεφώνημα που έκανα η εξής προσφορα...
Είμαι ήδη κάτοχος double play economy 24.99 ευρώ αστικά υπεραστικά απεριόριστα 24 mb και κάποια λεπτά προς κινητα(δεν θυμάμαι πόσο)
Λοιπόν η προσφορα ειναι : αστικά υπεραστικά απεριόριστα 12 ώρες το μήνα κινητά και sports pack με hd δωρεαν για δυο μηνες με 39.90 το μήνα .η προσφορα θα συνεχίσει να ισχύει και μετα το πέρας του 1 χρόνου αν θέλω...
Αποκωδικοποιητης 831 με 49 ευρώ ή 865 με 149 ευρω
Τι λέτε ?

Με κλειστά μάτια θα έλεγα ΝΑΙ. Μόνο και μόνο που έχει και 12 ώρες κινητά αξίζει με τα 1000.

Είμαι ήδη κάτοχος double play economy 24.99 ευρώ αστικά υπεραστικά απεριόριστα 24 mb και κάποια λεπτά προς κινητα(δεν θυμάμαι πόσο)
Λοιπόν η προσφορα ειναι : αστικά υπεραστικά απεριόριστα 12 ώρες το μήνα κινητά και sports pack με hd δωρεαν για δυο μηνες με 39.90 το μήνα .η προσφορα θα συνεχίσει να ισχύει και μετα το πέρας του 1 χρόνου αν θέλω...
Τι λέτε ?
αυτο εχω και εγω αλλα με cinema οχι sport - το εκανα το καλοκαιρι οπως και πολα αλλα παιδια απο εδω - ειναι αρκετα καλη η τιμη μια που δεν εχεις αλλα εξτρα να σε χρεωνουν , εαν οικονομικα μπορεις κανε το

Τι λέτε ?

Μπορείς είτε μέσω pm είτε δημόσια να μου δώσεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες, όπως πού πήρες τι και πώς το ζήτησες και τί εναλακτικές σου έδωσαν;

Πήρα τηλ στο 11831 και είπα ότι εχει λήξει το συμβόλαιο μου και θέλω να μου κάνετε μια άλλη προσφορα...μου είπε η κοπέλα την κλασική προσφορα που παίζει .της ανέφερα ότι αυτή η προσφορα δεν με ενδιαφέρει ότι είμαι 5 χρόνια συνδρομητής και θα ήθελα κάτι καλύτερο...με ενημέρωσε ότι θα με καλούσε σε 4εργασιμες κάποιος υπεύθυνος για τις προσφορές .με κάλεσε σήμερα και μου έκανε αυτήν την προσφορα...του είπα θα το σκεφτώ και θα με καλέσει την Δευτέρα να του απαντήσω...

Αρχικα θελω να ρωτησω αν πραγματι εχει ληξει το συμβολαιο σου ή τους το ειπες ετσι; Παιζει ρολο, διοτι αυτο μπορει να σημαινει οτι ειναι πιθανον να κανουν και σε αλλους την ιδια προσφορα εφοσον τους πουν τα ιδια. Ενω αν ειδαν απο την εταιρεια οτι μπορεις να φυγεις απο αυτους χωρις να πληρωσεις ρητρα, βιαστηκαν για να μην σε χασουν...

Την προσφορα που σου καναν θα σου τη στειλουν και εγγραφως ή θα την αποδεχθεις τηλεφωνικα και θα σε ηχογραφησουν; Σε πηραν απο αποκρυψη;

Και κατι τελευταιο... λες σε ενα προηγουμενο post οτι σου δωσαν 2 μηνες τα hd. Δεν ξερω αν το γνωριζεις, αλλα αν διαλεξεις τροπο πληρωμης την πιστωτικη καρτα, σου τα δινουν για εναν χρονο.

Το συμβόλαιο έληξε τον Ιούνιο .δεν πήραν με απόκρυψη ...αλλά απο
2119500 ....μου το είπε για πιστωτική αλλά δεν χρησιμοποιώ ....μάλλον με ηχογράφηση για να τελειώνουμε πιο γρήγορα ...

Ααα, μαλιστα το τηλεφωνο που αναφερεις ειναι απο Forthnet και οχι απο καποια διαφημιστικη και πρεπει να προκειται για τα γραφεια που βρισκονται στον Ταυρο(Αττικης)...

Αρχικα θελω να ρωτησω αν πραγματι εχει ληξει το συμβολαιο σου ή τους το ειπες ετσι; Παιζει ρολο
Οι προσφορές γίνονται φίλε μου λίγες μέρες πριν λήξει το συμβόλαιο! Και βλέπουν πότε λήγει αμεσως δεν μπορείς να τους κοροιδέψεις! τι <<παίζει ρόλο>> λες;!

Τι λέτε ?
Μου είπε ότι την εγκατάσταση θα πρέπει να την κανει δικός τους για να έχω εγγύηση ενός έτους αλλά εγώ έχω ήδη εγκατεστημένο πιάτο...σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται ?

Όταν θα έρθει ο τεχνικός θα του πεις ότι έχεις εγκατάσταση, μπορεί αν θέλεις να την ελέγξει, θα αφήσει τον εξοπλισμό, θα συνδέσει το δέκτη, θα τον ενεργοποιήσει και θα φύγει.