Προσφορά NOVA

Καλημέρα..

καταρχήν να ενημερώσω ότι έχω διακόψει από τον Ιανουάριο κι έχω βάλει Ote tv.

Με πήραν χθες από τη Nova και μου είπαν αν ενδιαφέρομαι για το full πακέτο και πάλι, μου κάνουν δώρο τον αποκωδικοποιητή, το κόστος επανασύνδεσης και έναν χρόνο δωρεάν τα HD. Μόλις τους είπα ότι θεωρώ το κόστος της μηνιαίας συνδρομής πολύ υψηλό πλέον, η κοπέλα μου λέει "Ξέρετε αν ακόμα σας ενδιαφέρει το πακέτο, υπάρχει και μια ακόμα προσφορά για εσάς, στα 45 το μήνα".. Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω, τον Φεβρουάριο μου κάνατε προσφορά στη μισή τιμή το full πακέτο και τώρα μου λέτε για παραπάνω..

Όταν θα ρίξετε τις τιμές στα επίπεδα του Ote, θα τα ξαναπούμε.. :)
Ακριβώς με την ίδια προσφορα με ζαλιζουν και μένα συνέχεια.Ας χτυπούν τον κωλο τους κάτω,δεν ξανασυνδεομαι με τέτοια συνδρομή.Ειδικα μετά τα όσα έκαναν με την άθλια πολιτική τους για συγκεκριμένη μερίδα συνδρομητών.Νοβα μπανάνα...

Aποκλείεται να είναι το ίδιο περιεχόμενο.
Ήδη με μία πρώτη ματιά βλέπω ότι δεν έχει champions league, πιθανότατα europa league και euroligua.
Το ότι η nova είναι ακριβή και πρέπει να φθηνύνει είναι πασιφανές.
Έχω την έκπτωση 20% με forthnet και πάλι ακριβή τη βρίσκω.

Όντως από όσο ξέρω δεν έχει το ίδιο περιεχόμενο με νόβα Ελλάδος. Όσο για τις τιμές τελευταία έχει κάνει θετικά βήματα με προσφορές και ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

45 το μήνα δεν είναι χαμηλή τιμή αλλά είναι κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση.

Παντως οι προσφορές για την επίγεια είναι να 'χαμε να λέγαμε. Τα σημαντικότερα αθλητικά τουλάχιστον τα δείχνει το novasports2. Με πρώτο και καλύτερο παράδειγμα τον επαναληπτικό του Παναθηναικού με τη Μάλαγα. Απορώ ποιός είναι αυτός που δείνει 34,90 (cinema + sports) για να μη βλέπει τον αγώνα της μοναδικής ελληνικής ομάδας που αγωνίζεται εκείνη την ημέρα στην κορυφαία διασυλλογική οργάνωση.

Κοροϊδία μεγάλη νομίζω. Μπας και το κάνουν για να σε αναγκάσουν να πάρεις το δορυφορικό?
Και επίσης για κάποιον που υποστηρίζει και θέλει να βλέπει Παναθηναϊκό την πάτησε. Το Σαββατοκύριακο πρωτάθλημα το δείχνει το SP2 και CL την Τρίτη το ίδιο.

Μπορεί να έχει 33 Ευρώ η Nova Κύπρου αλλά δεν έχει ποδοσφαιρικούς αγώνες, τα επίγεια κυπριακά κανάλια, ενώ οι ταινίες και σειρές στα κανάλια NovaCinema προβάλλονται με μεγαλύτερη συχνότητα σε επανάληψη, καθώς μερικές παραγωγές που παίζουν στην Ελλάδα, δεν προβάλλονται στην Κύπρο -λόγω δικαιωμάτων.

Οι τιμές στην Κύπρο δεν έχουν σχέση με τα ελληνικά δεδομένα, καθώς τα πράγματα στο νησί για τους ποδοσφαιρόφιλους είναι ακόμα πιο τραγικά.

Η τιμή της Nova Κύπρου στα 33 Ευρώ για όσα προσφέρει είναι αμιγώς απαράδεκτη. Το πακέτο πριν είχε 21 Ευρώ και μάλιστα υπήρχε σχετική διαφήμιση "Με 21 Ευρώ για πάντα". Η Σούπερ Λίγκα και η μισή Europa League αμφιβάλλω αν αξίζουν 240 Ευρώ το χρόνο επιπλέον έξοδα.

Το κυπριακό πρωτάθλημα, η Premier League Αγγλίας, η Γερμανική Bundesliga και η Ισπανική Primera Division προβάλλονται από το LTV. Έξι μόνο κανάλια και δύο HD κοστίζουν 50 Ευρώ - ταυτόχρονα βλέπεις φυσικά ταινίες και σειρές Α' προβολής (χωρίς επανάληψη μέσα στον μήνα), αλλά δεν έχεις ούτε ντοκιμαντέρ, ούτε μουσικά κανάλια, ούτε πολλά παιδικά. Το Champions League προβάλλεται από το Cytavision, Europa League μερικώς από Nova και Cytavision.

Αν κάποιος θέλει Cytavision+Nova+LTV πληρώνει τον μήνα: 75,95 Ευρώ (περιλαμβάνει πάγιο για Τηλέφωνο+Internet).

Κοροϊδία μεγάλη νομίζω. Μπας και το κάνουν για να σε αναγκάσουν να πάρεις το δορυφορικό?
Εμένα προσωπικά για να με "αναγκάσουν" να ξαναενεργοποιήσω το δορυφορικό θα πρέπει να μου το προσφέρουν το πολύ 35 ευρω το full pack. Αλλιώς δε θα με ξαναδουν εκεί στη nova. Στις εποχές που ζούμε και με όσα συμβαίνουν γύρω μας δεν μπορείς να ζήτας τόσα πολλά και παράλληλα να μειώνεις τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Χθες το ενεργοποιησα αντικαθιστώντας full pack που δεν είχε κλείσει χρόνο. Κρατησα multiview και hd και θα έρχεται λογαριασμός 10 ευρω/μήνα. Έχασα τα nova cinema και το on demand. Είπα στον υπάλληλο να μου βάλει και τα cinema με ένα δεκαρικακι επιπλέον και γελούσε! Αρκετά καλή προσφορά για την εποχή. Επίσης πληροφοριακά ο πατέρας μου ζήτησε διακοπή σε ένα start pack που έχει και απο 22 του το έκαναν 10 για να παραμείνει.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Λοιπόν κύριοι για τα επόμενα 3 χρόνια το Ισπανικό και Ιταλικό πρωτάθλημα στον Οτε tv . . . .-bye-

Το θρυλο δεν θα το δειχνει ομως ουτε στην Ελλαδα ουτε στο Τσαμπιονσ λινγκ :firstprize:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Το θρυλο δεν θα το δειχνει ομως ουτε στην Ελλαδα ουτε στο Τσαμπιονσ λινγκ :firstprize:
arjen robben - franck ribery - messi - ronaldo - buffon - schneider - robinho . . . 19,90 το μήηηηνα.

Χαλάρωσε.
Έχουν το πόνο τους με τη ξεφτίλα του αγγλικού τους πικάρεις και εσυ.
Πάντως η νοβα έχει 2hd sport κανάλια, ο ΟΤΕ ένα ακόμα αλλα η νοβα θελει και ταλιρο για τα hd.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ρε φιλε ελεος , παντου τα ιδια γραφεις.. Φτανει πια το εμπεδωσαμε...
Μα εγώ ρε φίλε μου φταίω που ο άλλος θελει να βλέπει τον Τάτο με 52,50 euro το μήνα. . . .

nova ελληνικο,αγγλικο,πορτογαλλικο,γαλλικο,champions league,europa league,αργεντινης.
ote ελληνικο κυπελο,γερμανια,ιταλια,ισπανια.

προσωπικα το μονο που με τρελενει απο νοβα ειναι το αγγλικο και απο οτε το ισπανικο,αλλα το τελευταιο για 3-4 αγωνες.
γενικοτερα δεν θα ειχα προβλημα να γυρισω σε οτε μολις τελειωσει η συμβαση της μισης τιμης και να παω σε οτε.
σαφως πιο εμπλουτισμενο περιεχομενο της νοβα,αλλα απο την αλλη με τα μισα λεφτα(και λιγοτερα),βλεπεις αρκετα ενδιαφεροντα καναλια και εχεις και 10 hd καναλια.
εαν βεβαια μου συνεχισει την μιση τιμη,θα θα υπαρξει διλημα..

nova ελληνικο,αγγλικο,πορτογαλλικο,γαλλικο,champions league,europa league,αργεντινης.
ote ελληνικο κυπελο,γερμανια,ιταλια,ισπανια.

προσωπικα το μονο που με τρελενει απο νοβα ειναι το αγγλικο και απο οτε το ισπανικο,αλλα το τελευταιο για 3-4 αγωνες.
γενικοτερα δεν θα ειχα προβλημα να γυρισω σε οτε μολις τελειωσει η συμβαση της μισης τιμης και να παω σε οτε.
σαφως πιο εμπλουτισμενο περιεχομενο της νοβα,αλλα απο την αλλη με τα μισα λεφτα(και λιγοτερα),βλεπεις αρκετα ενδιαφεροντα καναλια και εχεις και 10 hd καναλια.
εαν βεβαια μου συνεχισει την μιση τιμη,θα θα υπαρξει διλημα..

Ο ΟΤΕτιβι όμως δε σε αφήνει να γράψεις έργο στο σκληρό δίσκο....

Αυτό περιμένω να ανοίξει για να πάω κι εγώ εκεί...

Σε μένα, είναι η δεύτερη συνεχή χρονιά που μου κάνει η Nova προσφορά στη μισή τιμή. Οπότε και διάλεξα ξανά τη Nova. Του χρόνου βλέπουμε..