Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μα εγώ ρε φίλε μου φταίω που ο άλλος θελει να βλέπει τον Τάτο με 52,50 euro το μήνα. . . .

εχει πρσοφορα με 25/μηνα. με αυτην την τιμη συμφερει νοβα. με τοσες προσφορες που κανουν πλεον στη νοβα θα πρεπει να εισαι ανιδεος ωστε να πληρωνεις 52 ευρω το sport pack.

Για σκέτη nova η μοναδική προσφορά που τρέχει είναι αυτή των ομάδων και μάλιστα με προπληρωμή της ετήσιας συνδρομής.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

με τοσες προσφορες που κανουν πλεον στη νοβα θα πρεπει να εισαι ανιδεος ωστε να πληρωνεις 52 ευρω το sport pack.

Εγώ λέω να τα πληρώσω.:firstprize: Βασικά τον Οκτώβρη κλείνω 12 μήνες στο forthnet double play + start pack αλλά θέλω να πάω τώρα στο στο forthnet double play + sports pack.H αλλαγή πακέτου γίνεται άμεσα με ένα τηλέφωνο?

Με ένα τηλεφώνημα γίνεται.
"'Αμεσα", τρόπος του λέγειν...
Θα υποχρεωθείς να ακούσεις για κανά κοσάλεπτο το juke box της nova, μέχρι να εξυπηρετηθείς.:chinese:

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ε εντάξει μια χαρά έλεγα μήπως θέλει μέρες.Τι είναι 20 λεπτάκια μπροστά στην αιωνιότητα?:chinese:

παιδια εμαθα χθες οτι οσοι δεν ειναι σε περιοχη με ιδιοκτητο δικτυο και θελουν να επωφεληθουν της εκπτωσης 20% μπορουν να το κανουν μεσω της XEΓ ουσιαστικα η forthnet νοικιαζει την γραμμη απο τον ΟΤΕ και προσφερει double play ουσιαστικα στο δινει ο ΟΤΕ αλλα πληρωνεις στην Forthnet. οι τιμες ειναι ακριβως οι ιδιες με του ιδιοκτητου δικτυου. εμενα θα μου βγει full pack +multiview + double play unlimited μου βγαινει 93 ευρω τον μηνα

Εγώ λέω να τα πληρώσω.:firstprize: Βασικά τον Οκτώβρη κλείνω 12 μήνες στο forthnet double play + start pack αλλά θέλω να πάω τώρα στο στο forthnet double play + sports pack.H αλλαγή πακέτου γίνεται άμεσα με ένα τηλέφωνο?

Εγώ για τέτοιες περιπτώσεις πηγαίνω σε καταστήματα για σιγουριά..

Ή πας μόνο σε double play και στο red store για να πάρεις το sports pack στη μισή τιμή. Νομίζω συμφέρει.

Νομίζω αν πάει σε DP Economy και προσφορά από ομάδα το κόστος πέφτει δραματικά (μπορει και 20 ευρώ το μήνα). Το Economy και sports pack απο ομάδα βγαίνει περίπου 448 ευρώ που είναι περίπου 38 ευρώ το μήνα. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι θα βλέπει μόνο το novasports 1 σε επίγειο, αλλά δε νομίζω ότι θες και κάτι άλλο.

Λάθος υπολογισμό έκανα..το economy με την προσφορά από την ομάδα βαίνει 598 που και πάλι βγαίνει ελάχιστα πιο φτηνό από την 18μηνη.

Πηρα τηλ πριν μια εβδομαδα και μου ειπαν πως δεν γινεται να εχεις το προνομιο της εκπτωσης στο oikonomy με την προσφορα του ολυμπιακου. η προσφορα με τα 54 ειναι η πιο οικονομικη. Βγαινει δηλαδη περιπου 28 τηλ με ιντερνετ και 26 η νοβα η αντιστροφα.

Λάθος υπολογισμό έκανα..το economy με την προσφορά από την ομάδα βαίνει 598 που και πάλι βγαίνει ελάχιστα πιο φτηνό από την 18μηνη.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Πηρα τηλ πριν μια εβδομαδα και μου ειπαν πως δεν γινεται να εχεις το προνομιο της εκπτωσης στο oikonomy με την προσφορα του ολυμπιακου. η προσφορα με τα 54 ειναι η πιο οικονομικη. Βγαινει δηλαδη περιπου 28 τηλ με ιντερνετ και 26 η νοβα η αντιστροφα.

Τί πάει να πει δεν μπορεί να τα έχεις μαζί?Αν πάρεις την προσφορά από τον Ολυμπιακό (δηλ. 25 το μήνα μέσο όρο) και βάλεις για 1 χρόνο DP economy (25 ευρώ το μήνα για τον πρώτο χρόνο) είναι 50 ευρώ σύνολο.Αν πάρεις τη 18μηνη με το σπορ πακέτο έρχεται 30,88 ευρώ για τη ΝΟΒΑ και τα υπόλοιπα 23 και κάτι για Φόρθνετ.Άρα έρχεται (αν μπορούσαμε να τα αναγάγουμε σε 18μηνα και τα δύο) 4 ευρώ λιγότερα το μήνα η προσφορά από τις ομάδες.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Αν πάρεις τη 18μηνη με το σπορ πακέτο έρχεται 30,88 ευρώ για τη ΝΟΒΑ και τα υπόλοιπα 23 και κάτι για Φόρθνετ.
Προχθές την ενεργοποίησε γνωστός μου. 32,90 το sports pack και 21 ευρώ τηλεφωνία, ίντερνετ.

Απλα δεν γινεται.

Δεν ξερω αν υπαρχει καποια μεμονομενη προσφορα για ιντερνετ κ τηλ. ειμαι 2ο χρονο στη forthnet και δεν γινεται να παρω προσφορα για νεο συνδρομητη.

Τί πάει να πει δεν μπορεί να τα έχεις μαζί?Αν πάρεις την προσφορά από τον Ολυμπιακό (δηλ. 25 το μήνα μέσο όρο) και βάλεις για 1 χρόνο DP economy (25 ευρώ το μήνα για τον πρώτο χρόνο) είναι 50 ευρώ σύνολο.Αν πάρεις τη 18μηνη με το σπορ πακέτο έρχεται 30,88 ευρώ για τη ΝΟΒΑ και τα υπόλοιπα 23 και κάτι για Φόρθνετ.Άρα έρχεται (αν μπορούσαμε να τα αναγάγουμε σε 18μηνα και τα δύο) 4 ευρώ λιγότερα το μήνα η προσφορά από τις ομάδες.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Προχθές την ενεργοποίησε γνωστός μου. 32,90 το sports pack και 21 ευρώ τηλεφωνία, ίντερνετ.

Έχεις δίκιο για την τιμή του DP eco,απλά η τιμή 30,88 που ανέφερα για τη ΝΟΒΑ είναι λόγω πάγιας εντολής(γίνεται μία μικρή έκπτωση).

Απλα δεν γινεται.

Δεν ξερω αν υπαρχει καποια μεμονομενη προσφορα για ιντερνετ κ τηλ. ειμαι 2ο χρονο στη forthnet και δεν γινεται να παρω προσφορα για νεο συνδρομητη.

Νομίζω,χωρίς να είμαι σίγουρος,ότι αν κάνεις πάλι 12μηνη δέσμευση για DP economy,σου το δίνουν πάλι 25 ευρώ.Διαφορετικά,δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει κάποιος σε Φόρθνετ,τη στιγμή που ο ΟΤΕ σου δίνει DP στην ίδια τιμή.Αν μάλιστα υπολογίσεις ότι υπάρχουν και 6 μήνες προσφοράς,τότε σου βγαίνει και φθηνότερο.

Μου ειπαν δεν γινεται αυτο που λες. Τωρα τι να σου πω.

http://oteshop.ote.gr/storefront/-/...ng-font-/prodote_double_play_aperiorista.html

Πως βγαινει φθηνοτερο;

Νομίζω,χωρίς να είμαι σίγουρος,ότι αν κάνεις πάλι 12μηνη δέσμευση για DP economy,σου το δίνουν πάλι 25 ευρώ.Διαφορετικά,δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει κάποιος σε Φόρθνετ,τη στιγμή που ο ΟΤΕ σου δίνει DP στην ίδια τιμή.Αν μάλιστα υπολογίσεις ότι υπάρχουν και 6 μήνες προσφοράς,τότε σου βγαίνει και φθηνότερο.