Προσφορά NOVA

[TD="class: txt_title01"]Η προσφορά ισχύει με την αγορά Samsung SMART TV ES7000 ή ES8000 από 46'' και πάνω και έως 31 Οκτωβρίου 2012
[/TD]
Α. ΝΕΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ B. ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
Δωρεάν ο πλήρης εξοπλισμός Δωρεάν 6 μήνες η υπηρεσία Nova Full Pack
Δωρεάν η εγκατάσταση εξοπλισμού Δωρεάν 6 μήνες η υπηρεσία Nova HD
Δωρεάν 6 μήνες η υπηρεσία Nova Full Pack
Δωρεάν 6 μήνες η υπηρεσία Nova HD

Περιγραφή περιεχομένων εξοπλισμού
Ο εξοπλισμός Nova περιλαμβάνει: Ψηφιακό δορυφορικό δέκτη NovaBox HD 831 με τηλεχειριστήριο,
Nova Κάρτα Πρόσβασης (SMART CARD) και δορυφορική κεραία/δίσκο με LNB.
Η εγκατάσταση θα γίνει από εξουσιοδοτημένο τεχνικό της Nova με εγγύηση εγκατάστασης.
Μετά τη λήξη της δωρεάν περιόδου, δεν υπάρχει δέσμευση για συνέχιση της υπηρεσίας.
Για τους υφιστάμενους συνδρομητές ενδέχεται να απαιτείται αγορά HD αποκωδικοποιητή.
Οι δωρεάν 6 μήνες Nova Full Pack προσφέρονται παράλληλα με 6 μήνες Nova HD.
Μάθετε περισσότερα για το περιεχόμενο του Nova Full Pack στο www.forthnetgroup.gr
http://www.samsung.com/gr/promotion/smarttvnova/

Last edited by a moderator:
παιδια εβαλα dp economy + full pack 27 ευρω το τηλεφωνο 49 η nova δεν ειναι ασχημα. και στον θειο μου εβαλα forthnet telephony με 26 ευρω+ full pack δεν ειναι ασχημο βεβαια αν η nova πηγαινε στα 40 θα ηταν ακομα καλυτερα. δεν ειμαι fan boy εχω και τις 2 πλατφορμες

επειδη παιρνω εκπτωση 20% απο nova δεν παιρνω την τιμη προσφορας παιρνω 34,90-20%=27,92+1,20 (αναγνωριση κλησης λογω μη ιδιοκτητου δικτυου)

Αρα 76+5 τα HD =81 ..... δεν νομιζω να ειναι και τοσο καλα... στα 59 χωρις το cinema νομιζω οτι ειναι καλυτερα...

Αυτές οι τιμές είναι ...προσφορά !?
Μάλον δίνουμε διαφορετικό νόημα στη λέξη. Εκτός κι αν η σύγκριση γίνεται με την εφορία, τότε βγαίνει φθηνότερα...

Μετά από 6 μήνες διακοπής και μετακόμισης στο ote tv σήμερα μου έγινε προσφορά μέχρι 31 Δεκεμβρίου Nova full pack στη μισή τιμή. Δυόμισι μηνες με 75 περίπου χωρίς 12μηνο συμβολαιο. Απλά αν θέλω να διακόψω πρέπει να ενημερώσω αρχές Δεκέμβρη. Ήδη έβαλα υπενθύμιση για τη διακοπή... Κάποια στιγμή είχα ακούσει ότι το έκαναν για δωδεκάμηνο. Και οι δυόμισι μήνες πάντως καλοί είναι με αυτά τα λεφτά

Δεν μπορούν να βάλουν μόνιμα αυτή την τιμή για όλους; 34,90 το sport pack, 39,90 το full και δωρεάν τα hd κανάλια. Θα μου πείτε: τι μας λες τώρα κι εσύ...

όντως μια μείωση χρειάζεται σε όλα τα πακετα.μετα μην λένε δεν έχουμε συνδρομητές.

Καλησπέρα σε όλους!

Ήθελα να ρωτήσω:

1. Η προσφορά μέχρι τέλος του χρόνου με την οποία μπορείς από το cinema ή το sport πακέτο
να μεταβείς στο full είναι με + 5 ευρώ/μήνα αν θυμάμαι καλά?

2. Αν πάρεις την παραπάνω προσφορά μέχρι τέλος του χρόνου και πας π.χ. από το cinema στο
full πακέτο θα σου ανοίξει και το κανάλι nova 3D ??

3. Γνωρίζει μήπως κάποιος αν έχεις πάρει την "προσφορά" του cinema πακέτου στα 29.90 ευρώ/μήνα
με δέσμευση ενός χρόνου,μπορείς να εκμεταλλευτείς το +5 ευρώ/μήνα ώστε να πας στο full μέχρι 31/12
(και ίσως να έχεις και το nova 3D ) ??

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Δεν σου ανοιγουν το 3d

Εχω κανει πολλες φορες παραπονο γι αυτο.. Παρτε και οι υπολοιποι μπας και γινει τπτ...

Έχεις πάρει την αντίστοιχη προσφορά (+ 5 ευρώ/μήνα νομίζω ?) και δε σου ανοίγουν το nova 3D??
Δεν είναι λογικό αυτό νομίζω...

Στα παράπανα που τους έχεις κάνει κατά καιρούς φίλε sakels τι ακριβώς σου απαντούν ? Μήπως θυμάσαι?

Αν πάρω τηλέφωνο θα ρωτήσω σχετικά με το θέμα...Απλά ρωτάω να δω αν δικαιούμαι την παραπάνω "προσφορά"

Εχω το cinema pack (+dp eco στα 49,90) και με +5 ευρω τα αθλητικα. Η απαντηση ειναι οτι στο συστημα φαινεται οτι εχετε το σινενα πακ με επιπροσθετο το πακετο σπορτς και οχι το φουλ...

Κόψτε το ρημάδι.
Αμάν με την κοροϊδία της νόβα.
Αφού έχεις τα κανάλια του full πως είναι δυνατόν να σου λένε ότι δεν είσαι στο full

Πραγματικά ρε παιδιά! Τι κόλπα είναι αυτά?

Το κανάλι nova 3D είναι ακόμα σε πιλοτικό πρόγραμμα. Αντί να σκέφτουν να δώσουν ένα "τυράκι"
στους συνδρομητές τους,λένε ότι φαίνεσαι στο σύστημα τους σαν συνδρομητής cinema + τα επιπρόσθετα κανάλια του sports ?

Παράλογα πράγματα!Ίσως θα πρέπει και με κάποιο πιο ομαδικό τρόπο να διαμαρτυρηθούμε για το συγκεκριμένα θέμα.
Προσωπικά πάντος θα το κάνω θέμα στην επομένη επικοινωνία που θα έχω με το τμήμα εξυπηρέτησης πελάτων.
Νομίζω ότι το ίδιο πράγμα θα πρέπει να κάνουν όλοι που είναι σε παρόμοια κατάσταση!