Προσφορά NOVA

Έτσι ακριβώς.
Δεν αξίζει τωρα κάποιος να μπει στην οικογένεια της forthnet-nova. Το 29,90 με start pack δεν αξίζει...

Last edited by a moderator:
Εξαρτάται πώς το βλέπει καθένας και πώς υπολογίζει τα μηνιαία έξοδά του.
Μέχρι τον Ιούνιο είχα, για ένα χρόνο, το 2play economy +30' σε κινητά, με 24,90 και από τον επόμενο μήνα θα ανέβαινε στα 27,90 αφού είχα καταργηθεί το προηγούμενο πακέτο. Για καλή μου τύχη, η Forthnet πρόσφερε το 3play με 29,90 την ίδια περίοδο, με απεριόριστα σε σταθερά, 720' σε κινητά και Νόβα, έστω και στο start pack. Η απόφαση ήταν μονόδρομος για μένα.

Για να επιχειρηματολογήσω, επιπλέον, κατά του σχολίου σου, θα πω ότι όσες φορές πήγα, εκείνη την περίοδο, σε καταστήματα της Forthnet για να διερευνίσω το θέμα, είδα ουρές με ανθρώπους που σίγουρα δεν ήταν "ψαγμένοι" αλλά θέλανε να εκμεταλλευτούν την προσφορά των 29,90. Την ίδια προσφορά πήραν, μετά από μένα, αρκετοί συγγενείς και φίλοι, μερικοί από τους οποίους είτε είχαν διακόψει τη Νόβα είτε τους συνέφερε οικονομικά σε σχέση με τηλεφωνία σε άλλους παρόχους.

Συγνώμη, εγώ είμαι από αυτούς που κατά καιρούς τα χώνω στη Forthnet κυρίως για την πολιτική τους στους παλιούς συνδρομητές έναντι των νέων.

Αλλά το πακέτο των 30 ευρώ πιστεύω ότι είναι πολύ καλό ιδιαίτερα για όποιον έχει παιδιά και εάν παρακολουθεί αρκετά έως πολύ τηλεόραση. Από ότι έχω δει στο adslgr το φτηνότερο πακέτο double play είναι στα 23 ευρώ περίπου και δεν περιλαμβάνεται σε αυτή την τιμή κινητά τουλάχιστον όχι 720 λεπτά (wind και Cyta αν δεν κάνω λάθος), οπότε με 7 ευρώ παραπάνω παίρνεις έστω και το startpack και μπορείς να βλέπεις καθημερινά αξιόλογες σειρές στα foxlife και fox αντί τούρκικων και χιλιοπαιγμένων επαναλήψεων στα ελεύθερα κανάλια ενώ καλύπτεις και τα παιδιά με τα παιδικά κανάλια και έχει ένα σωρό ντοκυμαντερ αν είσαι του πιο ποιοτικού.

Πιστεύω ότι τόσα χρόνια η Forthnet μας μαδούσε κανονικά (εγώ μέχρι και πρόπερσι πλήρωνα για όλα full τελική τιμή 80 ευρώ το μήνα με την προσφορά του Προνομίου -20% και σήμερα για το ίδιο ακριβώς πακέτο πληρώνω 50 ευρώ) αλλά σήμερα οι τιμές της νομίζω ότι είναι στο σωστό σημείο.

Επίσης 2 παρατηρήσεις:

- Η συνδρομητική τηλεόραση είναι περιττή πολυτέλεια (μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτή) και όπως όλες οι πολυτέλειες πληρώνονται ακριβά.
- Εγώ δεν γνωρίζω κανένα άλλο προϊόν ή υπηρεσία που να έχει μειώσει την τιμή κοντά στο 40% (όπως στη δική μου περίπτωση)

Για εμένα λοιπόν οι σημερινές τιμές που δίνει στους νέους συνδρομητές είναι πολύ καλές και αξίζουν για αυτό που προσφέρουν. Το μεγάλο φάουλ που κάνει η forthnet είναι που δεν δίνει τις ίδιες τιμές (τουλάχιστον αβίαστα) και στους παλιούς συνδρομητές της.

παιδιά αν προτείνω κάποιον φίλο για 3play+sport pack θα πάρουμε καμία έκπτωση; εχω κι εγώ το ίδιο πακέτο!

Παιδια η προσφορα τον 30 ευρο ειναι οτι καλυτερο.ΑΛΛΑ και παλι εκει στη forthnet κανουν βλακειες.Ειχα τα adult για 1 μηνα δωρεαν και τους πηρα 2 μερες πριν να τα κοψω και τελικα στο λογαριασμο Οκτωβριου με χρεωσαν 40 ευρο δηλαδη το 10ευρο των adult θα το πληρωσω ενω τους ειπα να τα κοψουν.Αυτα ειναι που δεν μου αρεσουν μαζι με το ιντερνετ που πιανω το 1/5 που επιανα με οτε(4mb απο 20)..

Στα + βαζω οτι εχουμε δει παρα πολλα ντοκιμαντερ και ολα τους ενα και ενα και πραγματικα τα απολαμβανω.Επισης οι σειρες σε fox/fox life ειναι παραδοξως παρα πολυ καλες.Βλεπω σειρες που δεν ηξερα καν και ειδικα απο κωμικες ειναι κορυφη(happy endings,new girl,rules of engagement,arrested development).Επισης αρχισαν χθες τα homeland/walking dead και πραγματικα η εικονα για sd στο fox ειναι παρα πολυ καλη και η μεταφραση που κανουν ειναι αψογη.Επισης το novalife.Εχει πολυ ποιοτικες ταινιες και βλεπονται πολυ ανετα.
Τελος τα 720 λεπτα κινητα μας γλιτωνουν απο αρκετες καρτες οποτε και απο εκει κερδος.

Αν ηταν πιο σωστοι στη εξυπηρετηση πελατων και ειχαν ιντερνετ σαν του οτε θα ηταν η καλυτερη προσφορα ever.Το αντιστοιχο του οτε ειναι 50+.

Οι προσφορες που κανουν στα 50 ευρο ολα με multiview και 12 μηνες hd ειναι πολυ καλυτερη εφοσον ισχυουν οσα γραφουν 100%.

Παιδια η προσφορα τον 30 ευρο ειναι οτι καλυτερο.ΑΛΛΑ και παλι εκει στη forthnet κανουν βλακειες.Ειχα τα adult για 1 μηνα δωρεαν και τους πηρα 2 μερες πριν να τα κοψω και τελικα στο λογαριασμο Οκτωβριου με χρεωσαν 40 ευρο δηλαδη το 10ευρο των adult θα το πληρωσω ενω τους ειπα να τα κοψουν.
Kαι μενα εγινε το ιδιο με τα hd αλλα μου τα αφαιρεσαν στον επομενο λογαριασμο. Γενικα μεχρι τωρα δεν μου εχουν κανει καποια ατιμια και οταν κανουν την διορθωνουν.

σωστος king αλλα τοαντοιστιχο του οτε που λες στα 50 εχει φουλ πακετο με ολα τα αθλητικα οποτε μην συγκρινεις τηη τιμη αυτη με του σταρτ πακ του νοβα.αδικος ;)

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Και σε 3play με 50 ευρώ έχεις 3play με sport pack. (Τιμή τιμοκαταλόγου)

Και υπήρχε και σε προσφορά στα 40 και με 720 λεπτά προς κινητά για καινούριους πελάτες.

Kαι μενα εγινε το ιδιο με τα hd αλλα μου τα αφαιρεσαν στον επομενο λογαριασμο. Γενικα μεχρι τωρα δεν μου εχουν κανει καποια ατιμια και οταν κανουν την διορθωνουν.

Παρόμοιο θέμα έγινε και στην περίπτωσή μου, παρά το γεγονός ότι αφενός είχα στείλει 2 μηνύματα αφετέρου είχα τηλεφωνήσει για τη διακοπή αρκετές μέρες πριν από η λήξη του μήνα και το ανακάλυψα στους online λογαριασμούς. Στο τηλεφώνημα διαμαρτυρίας που ακολούθησε η υπάλληλος επβεβαίωσε ότι είχα ζητήσει έγκαιρα τη διακοπή, προσπάθησε να τα μπαλώσει και όταν είδε ότι δεν της βγαίνει, μου είπε να πληρώσω το ποσό του παγίου και θα ζητούσε από το λογιστήριο εκ νέου έκδοση λογαριασμού.

Πιστεύω ότι όλο αυτό το μπλέξιμο με τις δωρεάν προσφορές έχει το στόχο του γιατί όλο και κάποιοι δεν θα καταλάβουν την επιπλέον χρέωση ...

Είναι διασφάλιση η τηλεφωνική επικοινωνία και η δι αυτής αποδοχή της -όποιας- προσφοράς σε ενεργούς συνδρομητές;ή απαιτείται η υπογραφή νέου συμβολαίου σε κατάστημα;
Και πόσο μπορεί κανείς να περιμένει για την αλλαγή;

θα ερθει courier με την προσφορα να την υπογραψεις και μετα θα πρεπει να περαστει στο συστημα , εμενα η διαδικασια αυτη πηρε σχεδον 10 ημερολογιακες ημερες

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Έτσι ακριβώς.
Δεν αξίζει τωρα κάποιος να μπει στην οικογένεια της forthnet-nova. Το 29,90 με start pack δεν αξίζει...

Παιδιά, αναφέρομαι σε προσφορές NOVA. Απο όλες που τρέχουν κατα καιρούς, ειναι η χειρότερη. Ακόμη και η Christmas είχε το ns1. Αυτό λέω.

Εάν δεχόμουν τωρα τηλέφωνο για το παραπάνω πακέτο, θα έλεγα ΟΧΙ.!! θα περίμενα, καθώς έρχονται Χριστούγεννα.....

Εγώ πήρα την προηγούμενη βδομάδα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με την 'κρυφή' προσφορά του ΟΤΕ για νέους πελάτες. Εκτός του ότι δεν δεχόντουσαν ότι ισχύει η προσφορά του ΟΤΕ (6μήνες δώρο το full pack στη 12μηνη δέσμευση) ήταν κ άκαμπτοι στο να δώσουν 3play full στο 50αρικο(χωρίς τα 720' σε κινητά και απεριόριστα εξωτερικού). Επειδή δεν είναι υποχρεωμένοι να υποκύπτουν σ όλους αλλά κι εγώ με τη σειρά μου δεν μπορώ λόγω συνείδησης να πληρώσω κάτι που άλλοι το πληρώνουν λιγότερο τους 'έκαψα'. Αν δεν βγάλουν κάτι αντίστοιχο με την προσφορά αυτή του 'τα πάντα για πάντα 49,90' εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία. Τώρα τα κριτήρια για την τηλεφωνική προσφορά δεν α καταλαβαίνω. Ελπίζω όμως στα Χριστούγεννα να βγάλουν κάτι γιατί μόνο τότε θα τους ανοίξω το πορτοφόλι.

Κοίτα...αν δεν έγινες δέκτης προσφοράς ΠΟΤΕ και πληρώνεις χρόνια αγόγγυστα, με το που πας να φύγεις είναι λογικό να σε προσεγγίσουν με την εν λόγω προσφορά!
Αν πάλι σου έχουν κάνει δωρεάν εγκατάσταση, και 5-6 μήνες μετά την πρώτη σου σύνδεση τους την ζητάς, δεν έχει λογική να σου τη δώσουν!
Δεν ξέρω αν το "για λίγους" έχει συγκεκριμένες προϋποθέσεις, σκέτη λοτταρία πάντως δε νομίζω να ναι...

Μετα το κλείσιμο της κάρτας μου στις 31/7 και την απόριψη της προσφοράς τους τότε για 45 ευρώ full pack, με πήραν σήμερα για να μου κάνουν τη ίδια προσφορά (45 ευρώ full για 1 χρόνο δώρο τα HD και ο δέκτης 831). Τους ευχαρίστησα, θυμίζοντας ότι την προσφορά την έχω ήδη απορίψη, και να με πάρουν τηλέφωνο μόνο όταν έχουν σοβαρή προσφορά που να περιλαμβάνει το δέκτη 865

Να υπογραμμίσω πάντως ότι υπάρχει προσφορά full pack στα 31,9.... σε διαμαρτυρόμενους όπως εγώ. έφτασα 2 φορές στο τμήμα διακοπών και την δεύτερη πήρα αυτήν την τιμή για 1 χρόνο + το multi view+hd πάει στα 41. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή προσφορά.

σκετη νοβα στα 31,9?? πολυ καλη προσφορα - στην μανα μου δινουν 45 το full και οσο και να τους το ζηταω δεν κατεβαινει η τιμη ...τους ατιμους

πηρα σημερα στην εξυπηρετηση πελατων γιατι ειδα οτι δεν ειχε περαστει η προσφορα με τα 30,96 που πηρα 7/10 μου ειπαν οτι δεν προαβε να γινει ενημερωση και θα πιστωθουν στον επομενο λογαριασμο. εντελως πληροφοριακα ρωταω ετυχε και σε κανεναν αλλο?