Προσφορά NOVA

Εαν αντέξεις, ΜΗΝ αγοράσεις τωρα. Κακή στιγμή.
Πάσχα έρχεται, πρωτάθλημα τελειώνει, ο ΑΡΗΣ στη Β Εθνική, νέα δεδομένα.
Προσωπικά θα περίμενα ...

+1. Περιμενε το καλοκαίρι. Πάντα παιζουν πολυ καλες προσφορες. Όχι μόνο για Νοβα αλλα και για τηλεφωνια.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

μη τσιμπατε , μονο προσφορες δε τις λες αυτες, υπομονη, ειναι πολλα τα 45 γιουρο γι αυτο που προσφερουν, σκεφτειτε το, εσεις δεν εχετε να χασετε τιποτα στο να περιμενετε, αυτοι ομως χανουν πολλα.

Μου ειπε οτι την τριτη θα μου στειλει με courier αιτησεις κ.λ.π.Θα την παρω τηλεφωνο την δευτερα να ακυρωσω.Εχετε δίκιο.

Last edited by a moderator:
Μόνο αν μου έδιναν όλα τα Novasports με το NC1 ή όλα τα NC με NS1, θα την έπαιρνα την προσφορά προσωπικά.

μου κάναν προσφορά 39,90 φούλ πακέτο. φυσικά είπα όχι...

'Οταν λες φούλ πακέτο φίλε PublicDomain εννοείς 3play full στα 39,90?
Δηλαδή internet 24Mbps + απεριόριστα σταθερά + 12 ώρες κινητά + εξωτερικό + nova full pack
+ ενδεχομένως δωρέαν HD/multiview ,όλα αυτά με 39,90 ή μήπως εννοείς για σκετη nova full pack ?

Εγώ ξέρω κόσμο που απαρνήθηκε το ελληνικό πρωτάθλημα, ευρωλίγκα κλπ. για 12 μήνες πηγαίνοντας ΟΤΕ TV και ετοιμάζεται για την επιστροφή στη Nova λόγω στέρησης της ομάδας τους.
Ωραία η City αλλά άμα είσαι πχ. ΠΑΟΚ τι να το κάνεις από ένα σημείο και μετά...
Πάντως το επιχείρημά σου είναι πολύ σωστό.

Και εγώ μπορει να ξερω πολλούς που άφησαν την nova για τον OTE, και προκειτςι να γυρίσουν ούτε τςαμπα.
Όμως τα προσωπικά μας βιώματα, δεν πρεπει να τα αναγάγουμε σε κοινωνικά βιώματα.

Τον ΠΑΟΚ, τον Άρη και τις υπόλοιπες ομάδες, θελεις να τις βλέπεις με φίλους. Ειδικά τα ντέρμπι. Να εχεις παρέα για χαβαλέ και κουβέντα. Την City δεν θα πας να την δεις με φίλους. Όμως θα την δεις με μεγάλη ευχαρίστηση στο σπίτι σου.

Θυμήσου, με Άρη στη Β Εθνική, η nova δεν χαίρεται. Εαν και η ΑΕΚ, του χρόνου στη Β Εθνική, δεν κλείσει με nova..........

Παιδιά καταρχήν δεν είναι σίγουρα ότι θα παίξει Β´εθνική ο 'Αρης μάλλον θα πάει Γ´για να καθαρίσει σαν την ΑΕΚ. Τώρα στην Β' η ΑΕΚ και Η ΛΑΡΙΣΑ που ανεβαίνουν έχουν συμβόλαιο με nova οπότε πάλι μας βλέπω στα γνωστά λημέρια...πάντως αυτό με τα ξένα πρωταθλήματα ισχύει δύσκολα κάθεσαι να δεις αγώνα...

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Παιδιά καταρχήν δεν είναι σίγουρα ότι θα παίξει Β´εθνική ο 'Αρης μάλλον θα πάει Γ´για να καθαρίσει σαν την ΑΕΚ. ...

απ`οτι ελεγαν τα παιδια-σε συζητηση στο νημα του Αρη-δεν ισχυει πια ο νομος που εξαφανιζονται τα χρεη στην περιπτωση που πεσεις στην Γ.
οποτε μαλλον παει Β και στον otetv....

Έτσι Ακριβώς για τον Άρη...

Επισης, η συμφωνία ΑΕΚ και Λάρισα δεν εχει κλειδώσει για την επόμενη σεζόν απο όσο γνωρίζω βεβαια... :)

οχι τωρα που ειναι στην Γ.για την Β του χρονου λεω.μπορει να την παρει η nova μεμονομενα,ή δεν ισχυει για την fl που εχει ο otetv?