Προσφορά NOVA

Καταλαβα τι λες.
Δεν το γνωρίζω. Εαν ισχύει όμως, κανει το έργο της nova ακομη πιο δύσκολο....

Last edited by a moderator:
μακαρι να γινεται,γιατι δεν μπορω να βαλω και otetv του χρονου ή να κοψω για ενα χρονο την Nova και (αφου πανε ολα οπως εχουν προγραμματιστει..)να κοβω Otetv και να βαζω παλι nova.
μανουρα μεγαλη + του οτι εχω καλη προσφορα και μετα αντε να μου την ξαναδωσουν....

εντάξει παιδιά και με την ΑΕΚάρα στην Β σιγά μην δίνω τα διπλάσια στην ΝΟΒΑ για να δω τους εντός της ομάδας. Θα βλέπω τους εκτός στο ΟΤΕΤV και για τους εντός υπάρχουν και άλλες λύσεις...

καλησπερα λεβεντες, μου εκανε μια προσφορα σημερα η νοβα στα 39,90 φουλ πακετο με δωρο πιατο-δεκτη-2 κλειδια για nova go και hd για ενα χρονο, ολα αυτα χωρις τηλεφωνια, αξιζει? ποια ειναι η αποψη σας?

εγω παντως με +20 ευρω εχω 24νετ, απεριοριστα σταθερα, 12 κινητα, διεθνης και multiview.

@sakels εχω holtv-internet-απεριοριστα σταθερα-3 ωρες κινητα με 17 γιουρο, απλα μ ενδιαφερουν τ αθλητικα , ρωτησα αν μπορουν να μου κανουν και μια τιμη για σταθερο και μου ειπε nova φουλ πακετο με απεριοριστα σταθερα και internet στα 60 γιουρο, δε με συμφερει, αν ηταν στα 50 θα ηταν μια χαρα. Να ρωτησω , επειδη με πηραν ξανα και ειπα το οκ για νοβα φουλ 39,90 μπορω να το ακυρωσω? βλεπω οτι δε συμφερει

Θεωρητικα αν δεν εχεις υπογραψει τα χαρτια μπορεις να ακυρωσεις. Παρε τηλεφωνο και πες το

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

ok φιλε ευχαριστω, τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν θα καταχωρηθει, μου προτειναν μονο αθλητικα - πιατο-δεκτη δωρο στα 35 , τι λετε αξιζει? ετσι και αλλιως ταινιες εχω απο holclub, τι να κανω? μπερδεμενος πολυ ειμαι

30 ευρώ και να σου δώσουν και τα HD.
Για ταινίες έχει και το novalife!:grandpa:

@jimitsis λες αν επιμεινω να μου το δωσουν σε αυτην την τιμη? το λεω αυτο διοτι την πρωτη φορα που μιλησα μου λενε αυτες οι προσφορες τρεχουν τωρα, 35.90 sport και 39.90 φουλ, εχει κερδισει καποιος κατι αλλο απο αυτο που αναφερουν? αν ειναι να τους παρω παλι τηλεφωνο

Φίλος μου είχε nova επίγεια, τη σταμάτησε και του κάνανε αυτή την προσφορά.
Και μεταξύ μας, αν δεν καλύπτεσαι από το περιεχόμενο (κάποιους τους καλύπτει, κάποιοι το βρίσκουν φτωχό), είναι και ακριβό.

αν ειναι ετσι θα τους παρω σε λιγο και θα δουμε, η αληθεια ειναι οτι μονο για τ αθλητικα το θελω, ντοκιμαντερ απ οτι βλεπω με καλυπτει καλυτερα το hol tv, διοτι βλεπει η γυναικα το tlc και το food (σωθηκα :guitarist:) τα οποια δεν εχει η nova, σας ευχαριστω και θα επανερθω με τα νεα που θα εχω

Προσωπικά, αυτη τη περίοδο δεν θα έπαιρνα τιποτα.
Πρωτάθλημα τελειώνει, καλοκαίρι έρχεται, πολυ καλύτερες προσφορές αναμένονται.....
Έτσι απλα.... :)

Γιαυτό και γω νευρίασα μαζί τους γιατί με θυμήθηκαν τώρα που βαράνε μύγες, όταν τους παρακαλούσα τον Σεπτέμβριο για το επίγειο μου κάνανε το δύσκολο έως αδύνατο!

τελικα δε το δεινουν με 30 το sport pack, ακυρωσα και την τηλεφωνικη αιτηση(φουλ 39,90) και ειμαστε μια χαρα με το κεφαλι ησυχο, οπως λετε δεν ειναι καιρος για nova ,τον Αυγουστο και βλεπουμε

Πήρες την σωστή απόφαση φίλε μου.
Μπράβο σου, γιατί πολλές φορές οταν έχουμε προαποφασίσει για την επιλογή μας, δεν βλέπουμε τα οποία αρνητικά..

@dnik να σαι καλα φιλε, ε τι να κανω? ευτυχως ενημερωνομαι απο εσας εδω στο φορουμ :a0210: και εχουμε καποιο μετρο συγκρισης :ernaehrung004:

Καλημέρα,

Εμένα μου έκαναν το full pack με 50% έκπτωση (30,96/μήνα) και δωρεάν ο 13ος μήνας (οπότε 30,96 x 12 / 13 = 28,58/μήνα) αλλά τα HD τα πληρώνω κανονικά 5ευρω (με δώρο τον 13 μήνα και εκεί). Δεν είμαι νέος πελάτης αλλά πήρα για να διακόψω και μέσα σε 1 λεπτό είχα ανανεώσει.