Προσφορά NOVA

Καλημέρα,

Εμένα μου έκαναν το full pack με 50% έκπτωση (30,96/μήνα) και δωρεάν ο 13ος μήνας (οπότε 30,96 x 12 / 13 = 28,58/μήνα) αλλά τα HD τα πληρώνω κανονικά 5ευρω (με δώρο τον 13 μήνα και εκεί). Δεν είμαι νέος πελάτης αλλά πήρα για να διακόψω και μέσα σε 1 λεπτό είχα ανανεώσει.

αρχηγος εισαι, τελικα αυτο που προσφεραν εμενα μονο προσφορα δε το λες, παρα λιγο να την πατησω,τεσπα υπαρχει και αλλος τροπος, ετσι και αλλιως τα 30 τα δικα μου δε τα εχουν αναγκη

Αν σε αυτήν την τιμή προσθέσεις τα 30 του 2 play βγαίνει η τιμή του 3play της προσφοράς που υπήρχε (59.90 )

σε αλλο παροχο εχει και με 17 γιουρο 2 play

Last edited by a moderator:
Καλημέρα,

Εμένα μου έκαναν το full pack με 50% έκπτωση (30,96/μήνα) και δωρεάν ο 13ος μήνας (οπότε 30,96 x 12 / 13 = 28,58/μήνα) αλλά τα HD τα πληρώνω κανονικά 5ευρω (με δώρο τον 13 μήνα και εκεί). Δεν είμαι νέος πελάτης αλλά πήρα για να διακόψω και μέσα σε 1 λεπτό είχα ανανεώσει.
με αυτο το ονειρο ξυπνω καθε πρωι-παιξε και κανα τζοκερ φιλε

οταν λεμε 2 play εννοουμε internet και τηλεφωνια, το net που κολαει? η κανω λαθος?

τηλεφωνια με χρονοχρεωση ομως οπως και στα κινητα. το 29,90 της φορθεντ εχει απεριοριστα σε σταθερα και 12 σε κινητα και 24αρι νετ

Last edited by a moderator:
Καλημέρα,

Πήρες για διακοπή ή μεταφορά σε άλλο πάροχο. Σκέφτομαι να το κάνω κι εγώ αυτό μπας και κάνουν καμιά καλύτερη προσφορά.

σε ολους τους παροχους, αρκει να εισαι παλιος συνδρομητης και να εχεις κανει κινηση να πας αλλου, μονο τοτε παιρνεις καλες προσφορες

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

τεσπα θα σου πω, holtv-internet-απεριοριστα σταθερα-3 ωρες κινητα με 17 γιουρο

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Μετά από πόσα χρόνια συνδρομητής αν επιτρέπεται;

εγω παντως θα σε αφηνα να φυγεις. μονο χασουρα εχουν με τετοια τιμη. βγαλε φπα, βγαλε τελη στον οτε για llu. τιποτα δεν μενει και μπαινουν μεσα

Αν δεν κάνω λάθος, κέρδη έχει πλέον η HOL οπότε ξέρουν τι κάνουν :P.

Και εγώ το ίδιο πιστεύω πάντως.

Μάλλον τους ενδιαφέρει να φαίνεται αυξημένη η συνδρομητική τους βάση σε περίπτωση εξαγοράς για να κάνουν τέτοιες προσφορές.

εγω παντως θα σε αφηνα να φυγεις. μονο χασουρα εχουν με τετοια τιμη. βγαλε φπα, βγαλε τελη στον οτε για llu. τιποτα δεν μενει και μπαινουν μεσα

Δεν νομίζω ότι ισχύει γενικά αυτό που λες. Π.χ. εμένα αν η NOVA μου ξεκλειδώσει περισσότερα κανάλια τι θα χάσει; Πως θα αυξηθούν τα έξοδα της; Ένας υπάλληλος θα αφιερώσει δύο λεπτά σε ένα σύστημα να μου ξεκλειδώσει τα κανάλια. Ενώ αν φύγω θα χάσουν τα χρήματα που τους δίνω κάθε μήνα.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Είναι εκπληκτικό όμως, που υποστηρίζεις αυτά για την hol, ενώ για την περσινή προσφορά της forthnet (dp+12 ώρες κινητά+start pack) με 30 ευρώ δεν είπες τα ίδια.Βγάλε κι εσύ ΦΠΑ και λοιπά και θα καταλήξεις σε κάμποσα εκ. χασούρα.