Προσφορά NOVA

Μετά από πόσα χρόνια συνδρομητής αν επιτρέπεται;

Μετά από δυο χρόνια , και νέος συνδρομητής να είσαι υπάρχουν πιθανότητες να σου δώσουν δωρεάν για κάποιους μήνες το hol tv για δοκιμή και όταν τελειώσει ο δωρεάν χρόνος αφού τους πεις ότι δε το χρειάζεσαι ιςως σου τ αφήνουν τσάμπα :)

Last edited:
Είναι εκπληκτικό όμως, που υποστηρίζεις αυτά για την hol, ενώ για την περσινή προσφορά της forthnet (dp+12 ώρες κινητά+start pack) με 30 ευρώ δεν είπες τα ίδια.Βγάλε κι εσύ ΦΠΑ και λοιπά και θα καταλήξεις σε κάμποσα εκ. χασούρα.

ε αλλο 17 αλλο 29,90. ειναι διπλασια τιμη.

Δεν νομίζω ότι ισχύει γενικά αυτό που λες. Π.χ. εμένα αν η NOVA μου ξεκλειδώσει περισσότερα κανάλια τι θα χάσει; Πως θα αυξηθούν τα έξοδα της; Ένας υπάλληλος θα αφιερώσει δύο λεπτά σε ένα σύστημα να μου ξεκλειδώσει τα κανάλια. Ενώ αν φύγω θα χάσουν τα χρήματα που τους δίνω κάθε μήνα.

εχεις δικιο για τη νοβα, ειναι το ιδιο πραγμα. στην τηλεφωνια ομως εχει διαφορα. γιατι αν κανεις κλησεις χρεωνεται ενα κομματι και η εταιρια που πρεπει να το αποδωσει στην αλλη εταιρια. πχ για τις κλησεις κινητων

Last edited by a moderator:
Είμαι συνδρομητής Νόβα απο τον Οκτώβριο του 2013 (με επαναχορήγηση υπηρεσίας ,το είχα κόψει λόγω ΟΤΕ TV) στο Full Pack + HD, 67 ευρώ σύνολο.
Σήμερα πήρα τηλέφωνο να διακόψω την συνδρομή μου και αρχικά αφού με ρωτούσαν τι και πως κλπ τους ανέφερα γενικότερα αν υπάρχει δυνατότητα καλύτερης τιμής στο πακέτο δίχως να προσθέσω τη forthnet γιατί έχω άλλο πάροχο τηλεπικοινωνίας και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν δεν μπορείτε προχωρήστε άμεσα στη διακοπή.

Μου προτάθηκε 45 ευρώ το μήνα το Full Pack και δώρο τα HD για 12 μήνες και το δέχτηκα. Πιστευω ότι 22 ευρω κάτω είναι καλό deal ειδικά για μένα που καίγομαι για CHL και Euroleague.

Του χρόνου πάλι βλέπουμε!

Μια χαρά είναι πιστεύω,εγώ περιμένω να δω που θα παίζει η ΑΕΚ του χρόνου για να κάνω την κινήσει μου,θέλω να πιστεύω να βρω μια καλή προσφορα δηλαδη όλο το πακέτο και με το τηλέφωνο δωρεάν αστικά και κάποια λεπτά σε κινητό,αν μου το δώσουν με 40 ευρώ θα είμαι καλά...Απλά μια ερώτηση να κάνω να μου πείτε αν γνωρίζετε,τώρα είμαι θεσσαλονίκη και αν πάω αθηνα λόγο εργασίας γίνετε η μεταφορά? δηλαδη να έχω ότι θα έχω στην θεσσαλονίκη...Ευχάριστω εκ τον προτερων!

Last edited by a moderator:
Γυρισα χθες απο τη δουλεια και μου ειπε η συζυγος οτι πηραν 2 φορες απο τη NOVA και προτειναν 40% κατω καποιο πακετο (δεν ξερει απο αυτα) και οτι ισως ξαναπαρουν.Τα δεδομενα ειναι οτι εχω OTE TV full pack (απολυτα ικανοποιημενος) και ΟΤΕ σταθερο-ιντερνετ και οτι θα ενδιαφερομουνμονο για τα αθλητικα ΝΟVA.Και οτι στην περιοχη μου,δεν υπαρχει καλυψη Forthnet.
Τι προσφορα,αραγε,να ηταν με 40%,θα μπορουσε να μαντεψει κανεις,που εχει ακουσει κατι τετοιο;

Μια χαρά είναι πιστεύω,εγώ περιμένω να δω που θα παίζει η ΑΕΚ του χρόνου για να κάνω την κινήσει μου,θέλω να πιστεύω να βρω μια καλή προσφορα δηλαδη όλο το πακέτο και με το τηλέφωνο δωρεάν αστικά και κάποια λεπτά σε κινητό,αν μου το δώσουν με 40 ευρώ θα είμαι καλά...Απλά μια ερώτηση να κάνω να μου πείτε αν γνωρίζετε,τώρα είμαι θεσσαλονίκη και αν πάω αθηνα λόγο εργασίας γίνετε η μεταφορά? δηλαδη να έχω ότι θα έχω στην θεσσαλονίκη...Ευχάριστω εκ τον προτερων!

μπορείς αρχικά με nova go μέσω tablet ή smartphone να βλέπεις ότι θες σε αθλητικά και cinema . τώρα για την μεταφορά καλύτερα να ρωτήσεις το nova official support με ένα μήνυμα

για επανασυνδεσεις νοβα διναν το καλοκαιρι το σπορτ η το σινεμα πακετο με 29.90 δηλ. περ. 40%κατω απτην κανονικη τιμη τους
μαλλον αυτη την προσφορα σου προτειναν αν και με τους διαφορους που παιρνουν τηλεφωνο ποτε δεν εισαι σιγουρος

Αν ξαναπαρουν,θα τους ευχαριστησω ευγενικα,ανεβαινει πολυ η σουμα,εφοσον εχω ηδη ΟΤΕ.

Καλησπέρα και απο εμένα σήμερα στη δουλειά ένας συνάδελφος μου λέει ότι τον πήραν απο την nova και του έδωσαν προσφορά ακούστε γιατί εγώ έπαθα σοκ ....
Σταθερά -Internet 24αρι nova full pack μαζί και στο εξοχικό του nova και εκεί full pack 63,50 τον μήνα παίζει κάτι τέτοιο ;

Στις προσωπικές προσφορές μέσω τηλεφώνου, δεν υπάρχει το "παίζει κάτι τέτοιο". Δεν είναι γενικές προσφορές. Δίνονται διάφορες, βέβαια αυτήν την ακούω πρώτη φορά.

Στο άλλο άκρο βέβαια τώρα άκουσα κάτι που με ανησύχησε..
Φίλος μου είπε χθες ότι τον πήραν για 3play με 700' κινητά και άλλα τόσα σταθερά και full pack, στα 59.90 και του είπε η κοπέλα ότι θα του δώσει δωρεάν το NovaGO για ένα χρόνο!!!!!

Last edited:
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν,πολλοί δεν καταλαβαίνουν ακριβώς αυτά που τους προσφέρουν.Οπότε ίσως και να μην είναι ακριβώς έτσι οι παραπάνω προσφορές.

Προσφορές πολλές και για όλα τα γούστα. Εμένα μου είχαν κάνει 3play full pack με 49,90 με απεριόριστα αστικά υπεραστικά και τα κινητά με αστική χρέωση. Προτίμησα τελικά το full pack μόνο nova με 30,96 το μήνα. Και όλα αυτά με μια αίτηση διακοπής.

Στις προσωπικές προσφορές μέσω τηλεφώνου, δεν υπάρχει το "παίζει κάτι τέτοιο". Δεν είναι γενικές προσφορές. Δίνονται διάφορες, βέβαια αυτήν την ακούω πρώτη φορά.

Στο άλλο άκρο βέβαια τώρα άκουσα κάτι που με ανησύχησε..
Φίλος μου είπε χθες ότι τον πήραν για 3play με 700' κινητά και άλλα τόσα σταθερά και full pack, στα 59.90 και του είπε η κοπέλα ότι θα του δώσει δωρεάν το NovaGO για ένα χρόνο!!!!!
ΩΧ!!!! Αυτο θα πονεσει αρκετα!!!

Το θέμα είναι το κατά πόσο η κοπέλα είπε πατάτα, ή ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς...
(Αν και πιο πολύ το κόβω για μπαρούφα.)

Κοιτα γενικά καποιοι δυστυχώς δεν ειναι απολυτα ενημερωμενοι. Λαθος, αλλα με τα λιγοστα χρηματα που πληρωνονται λογικο ειναι να αλλαζουν συχνα. Οχι πως αυτο θα επρεπε να περναει στους πελάτες, αλλα δυστυχως ετσι ειναι. Θα παραθεσω τη δικη μου εμπειρια. Το πασχα κατεβηκα στην Ελλαδα και περασα απο ενα καταστημα Forthnet οπου και ζητησα αν μπορω στο πακετο που εχω (3play+novasports+κινητα) να κανω αλλαγη στον τροπο πληρωμης με παγια εντολη μεσω μιας καρτας που εχω για να παρω τα HD για ενα χρονο. Το παιδι ευγενεστατα μου ειπε πως δε γινεται, πρεπει να αλλαξουμε συμβολαια, θα εχανα την προσφορα που εχω κτλ. Την ιδια μερα επικοινωνησα με το το thread εδω και την επομενη με πηρε τηλεφωνο μια επισης ευγενεστατη κοπελα για να μου πει πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Μου ανοιξε τα καναλια εντος 10-15 λεπτων. ΤΤο απογευμα της ιδιας μερας περασα παλι απο το καταστημα για να δωσω τα στοιχεια της καρτας μου και φυσικα αφησα αναυδο το παιδι που με ειχε εξυπηρετησει την προηγουμενη, ο οποιος δεν ειχε ιδεα για το thread εδω..