Προσφορά NOVA

Το μόνο που δεν διευκρίνησα εαν είναι για 12 μήνες ή για πάντα. Αν είναι για πάντα, τότε είναι καλό.
Τελικά το ανανέωσα με δώρο το νοβασπορτς1 και θα πληρώνω τα hd (θα το βλέπω ότι θα πληρώνω το σπορτ1 με 5 ευρώ). Στην φωνητική καταγραφή που έγινε η κοπέλα μου είπε ότι είναι για πάντα με 12μηνη σύμβαση. Θα δούμε σε 12 μήνες.

πολυ καλη η τιμουλα και πολυ καλο το γεγονος οτι η προσφορα για το "για παντα" εξακολουθει να ισχυει. Εγω θα το παλεψω για το νοβασινεμα1 (εχω την καλοκαιρινη προσφορα με τα αθλητικα και τα κινητα στα 39,90 για παντα).

υ.γ. επομενως τελικα με 45 ευρω σου εδωσαν και το νοβασπορτ1 και τα hd σωστα?

Ακριβώς, από τα λεγόμενα τους, μου τόνισαν ότι η τιμή 39.9 είναι για πάντα και θα έχω για πάντα το ns1 με υποχρέωση 12μηνης ανανέωσης. Απλά επειδή λήγει σε 20 μέρες η περσινή 12μηνη προσφορά των hd τότε θα τα χρεώνομαι, εκτός αν τα διακόψω, που δεν θέλω.

εμενα μου ειπαν κρατω οτι εχω ( το 3play + κινητα δωρεαν απο περυσι στα 29.90) και επιπλεον ολα τα novasports ή τα 4cinema με επιπλεον 10Ε/μηνα και θα ισχυουν και τα κινητα.
τι λετε ειναι καλη προσφορα ;

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Δηλαδη τι πακετο εχεις τωρα και με ποια τιμη? Πριν ειχες το 39.90 3play με τα cinema?

Τελικά το ανανέωσα με δώρο το νοβασπορτς1 και θα πληρώνω τα hd (θα το βλέπω ότι θα πληρώνω το σπορτ1 με 5 ευρώ).

Θα χρησιμοποιήσω αυτό που είπες και εγώ. Θα το δω ότι με πήρανε τηλ να βάλω το sports1 με 5 ευρώ, ενώ δεν πληρώνω τα HD. Που αν το δεις έτσι, είναι αναβάθμιση.
Λοιπόν, σε ευχαριστώ, γιατί με διευκόλυνες! (στον τρόπο σκέψης).

Πάντως πιστεύω, ότι εαν η nova σταματήσει τα HD να τα λειτουργεί σαν τυράκι για νέες συνδέσεις ή ανανεώσεις (δηλ. 12 μήνες δώρο) και τα είχε default, θα είχε πιο ελκυστικό πακέτο (και ίσως και πιο πολλούς πελάτες και μπορεί να πιο αφοσιωμένους) και επιπλέον, ίσως να την συνέφερε γλιτώνοντας bandwidth (αφαιρώντας τα standard definition).
Εξάλλου, αφού τώρα σχεδόν όλοι έχουν HD τηλεόραση, υπάρχει ζήτηση για HD προγράμματα ώστε να την αξιοποιήσουν.

Anyway, μην βγούμε και από το θέμα και δεύτερον, δικά της είναι τα HD, ότι θέλει ας κάνει (εμείς κρίνουμε και κάνουμε).

εγω παλι κανα 2 τηλ πηρα με τιποτα δεν με δινουν 3play+10 τα σπορτς πακ με οσους και να μιλησα ακυρο εφαγα!

δεν το ζητας εσυ. εσυ ζητας να εποικοινωνησει το τμημα προσφορων μαζι σου για ανανεωση η προσφορα με ανανεωση η αναβαθμιση σε μεγαλυτερο πακετο κλπ.....

αμα παρεις και πεις θελω αυτο ο τηλεφωνητης θα σου πει α δεν βλεπω να υπαρχει τετοια τιμη και δικιο εχει.

Πάντως όπως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή μπορείς να έχεις:

1. Nova Full Pack + forthnet double play απεριόριστα 50 Euro (η προσφορά που γίνεται τηλεφωνικά από τα call centers - μου έγινε και μένα χτες) + το πλεονέκτημα οτι η τιμή είναι για πάντα
2. OTE TV full pack με 27,38 ή sports με 24 κάτι

Άρα με 78 euro το μήνα καλύπτεις full τηλέφωνο, internet και τα πάντα στην TV. Δεν είναι άσχημα για όποιον θέλει να βλέπει ότι μπάλα κυκλοφορεί.

Last edited:
πολυ καλη η τιμουλα και πολυ καλο το γεγονος οτι η προσφορα για το "για παντα" εξακολουθει να ισχυει. Εγω θα το παλεψω για το νοβασινεμα1 (εχω την καλοκαιρινη προσφορα με τα αθλητικα και τα κινητα στα 39,90 για παντα).

υ.γ. επομενως τελικα με 45 ευρω σου εδωσαν και το νοβασπορτ1 και τα hd σωστα?

σημερα με πηρανε τηλεφωνο απο το τμημα της προσφορων της φορθνετ και μου ειπαν οτι η καλυτερη προσφορα που μπορουν να κανουν ειναι στα 59,90 μαζι με ολα τα σινεμα και τα hd δωρο. Δεν μου εδιναν με τιποτα την προσφορα που αναφερεις με το ενα καναλι και τα hd στα 45 ευρω. Τι να πω........

Απλά να σας πω όταν μιλάτε με τμήμα προσφορών Forthnet να αναφέρετε οτι έχετε ΟΤΕ TV (άν έχετε φυσικά). Εμένα μου έκαναν προσφορά 10 ευρώ κάτω επειδή είχα και ΟΤΕ TV για triple play με full pack

δεν εχει νοημα αυτο που λες. γιατι να σου κανουν προσφορα επειδη επιλεγεις να δινεις και λεφτα στον οτετβ? ισα ισα αφου εχεις 2 συνδρομες εχεις λεφτα

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Κι όμως είχα συζήτηση τέτοια χτες. Ξεκίνησε κάνοντας μου προσφορά 60 ευρώ για το full pack + double play. Κάποια στιγμή στη συζήτηση του ανέφερα οτι είναι πολλά . Τότε μου λέει αν έχετε ΟΤΕ TV υπάρχει και μία άλλη προσφορά και μου είπε αυτή με τα 50 ευρώ. Μάλιστα μου είπε ότι πρέπει να τους πάω κάποιο λογ/σμό ΟΤΕ TV για να το επιβεβαιώσουν πριν ενεργοποιηθεί.
Καταλαβαίνω πως το λες όμως προφανώς υπάρχει κάποια καλύτερη προσφορά για να πάρουν τους πελάτες του OTE TV.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

επισης δεν μας ειπες εαν εχεις τηλεφωνια-ιντερνετ φορθνετ ή οτε και τελικα το ποσο που σου ειπαν για το triple play και το full pack nova.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

για μισο λεπτο , δηλαδη σου εκαναν εκπτωση 10 ευρω κατω γιατι τους ειπες οτι εχεις οτε τβ; και μετα σε εβαλαν να ορκιστεις οτι θα το διακοψεις;κατι δεν κολλαει εδω.
επισης δεν μας ειπες εαν εχεις τηλεφωνια-ιντερνετ φορθνετ ή οτε και τελικα το ποσο που σου ειπαν για το triple play και το full pack nova.

Όχι δε μου έκαναν extra έκπτωση. Μου έδωσαν άλλη προσφορά που ήταν valid επειδή είχα και OTE TV. Δεν μου είπαν να το διακόψω (δεν ξέρω πως το συμπέρανες αυτό). Απλά ήθελαν ένα λογαριασμό για να επιβεβαιώσω οτι έχω OTE TV.
Είχα τηλεφωνία ίντερνετ ΟΤΕ. H nova μου έδωσε 2-play απεριόριστα + nova full pack στα 50 euro.

Άρα μία περίπληψη:
Είχα OTE double play + OTE TV.
Μου πρόσφεραν το αντίστοιχο της Nova με 50 euro.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

H nova μου έδωσε 2-play απεριόριστα + nova full pack στα 50 euro.

Άρα μία περίπληψη:
Μου πρόσφεραν το αντίστοιχο της Nova με 50 euro.[/QUOTE]

τωρα μαλιστα. Εμενα ο ΟΤΕ για να με παρει συνδρομητη του με εχει δελεασει τωρα για αστικα-υπεραστικα απεριοριστα , ιντερνετ εως 24 και φουλ πακετο OTE TV στα 35 ευρω (δωρεαν αποκωδικοποιητης, πιατο και εγκατασταση) για ενα χρονο και μετα το χρονο στα 55 ευρω. Επομενως, λογικο μου ακουγεται το πακετακι που σου εδωσε η νοβα-φορθνετ αφου δεν εισαι συνδρομητης της. Το πακετακι αυτο θα ειναι για παντα ή ειναι προσφορα για ενα χρονο;
.

Όλες οι προσφορές που κάνει η nova είναι για πάντα από όσο έχω δει . έτσι αν κάποιος πετύχει καλή προσφορά τότε αξίζει πολύ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

H nova μου έδωσε 2-play απεριόριστα + nova full pack στα 50 euro.

Άρα μία περίπληψη:
Μου πρόσφεραν το αντίστοιχο της Nova με 50 euro.

τωρα μαλιστα. Εμενα ο ΟΤΕ για να με παρει συνδρομητη του με εχει δελεασει τωρα για αστικα-υπεραστικα απεριοριστα , ιντερνετ εως 24 και φουλ πακετο OTE TV στα 35 ευρω (δωρεαν αποκωδικοποιητης, πιατο και εγκατασταση) για ενα χρονο και μετα το χρονο στα 55 ευρω. Επομενως, λογικο μου ακουγεται το πακετακι που σου εδωσε η νοβα-φορθνετ αφου δεν εισαι συνδρομητης της. Το πακετακι αυτο θα ειναι για παντα ή ειναι προσφορα για ενα χρονο;
.[/QUOTE]

Χαχα μετά απο 6 Posts συνεννοηθήκαμε :ADFADF1: . Γι πάντα είναι. α επίσης και δωρεάν πιάτο και εγκατάσταση.