Σήμερα μου ήρθαν τα χαρτιά για υπογραφή με την προσφορά που μου έκαναν κατόπιν αίτησης φορητότητας στον οτε.Θα πληρώνω 49,90 για πάντα και θα έχω αστικά-υπεραστικά απεριόριστα,απεριόριστα κινητά(720 λεπτά),απεριόριστα διεθνή(720 λεπτά),24αρι internet,νοβα full pack,multiview δωρεάν για ένα χρόνο και πρίν κλείσει ο χρόνος μου είπαν πως θα μιλήσουμε ξανά για να μου το δώσουν δωρεάν και τέλος τον pvr στα 99 ευρω με εξόφληση μετρητά(αν έδινα πιστωτική θα τον έπαιρνα στα 49,00 ευρώ).Πρίν απο αυτήν την προσφορά είχα αστικα-υπεραστικα απεριόριστα,απεριοτιστα κινητά(720 λεπτά),24αρι internet,nova cinema pack και hd δώρο για ένα χρόνο στα 39,90.Σημειωτέον πώς την αίτηση φορητότητας την έκανα πρίν κλείσω χρόνο στην forthnet.Ήμουν 7 μήνες στο πακέτο.Δηλαδή με 10,00 ευρώ επιπλέον κέρδισα τα ποδοσφαιρικά αν και δεν παρακολουθω ποδόσφαιρο,τα διεθνή και το multiview που το είχα μεγάλη ανάγκη για να βλέπουν και οι γονείς μου στο διπλανό σπίτι.Αυτή η εταιρεία χάθηκε να μου δώσει και το vdsl στην τιμή αυτή?:slapface::slapface: