Προσφορά NOVA

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

φανταζομαι οτι δεχθηκες.............:)

Δέχτηκα αλλά η δέσμευση με ΟΤΕ λήγει 26/7 επομένως τους είπα αν μπορούμε να το ξεκινήσουμε από 27/7 και περιμένω να με πάρουν σήμερα. Εννοείται πως αν με πάρουν κλείνει με τη μία.

σημερα με πηρανε τηλεφωνο απο το τμημα της προσφορων της φορθνετ και μου ειπαν οτι η καλυτερη προσφορα που μπορουν να κανουν ειναι στα 59,90 μαζι με ολα τα σινεμα και τα hd δωρο. Δεν μου εδιναν με τιποτα την προσφορα που αναφερεις με το ενα καναλι και τα hd στα 45 ευρω. Τι να πω........
Τι να σου πω φίλε μου; μήπως φταίει ότι πληρώνω με πιστωτική;
Από την άλλη μήπως επειδή το ns1 δεν είναι τόσο σημαντικό; πολλούς καλούς αγώνες τους έχει το ns2 ενώ την ίδια ώρα το ns1 έχει λιγότερο ενδιαφέροντες. Το ncinema 1 όμως είναι το διαμάντι των νοβασίνεμα, αν το έχεις τότες έχεις το 70% των σίνεμα (πρεμιέρες κλ κλπ) και ίσως δεν τους συμφέρει να στο δώσουν.

@ vagyver να είσαι καλά και χαίρομαι που σου έδωσα εναλλακτικό τρόπο σκέψης.

Με πιστωτικη πληρωνω και εγω και ουτε μου ερχεται λογαριασμος. Ισως να ειναι αυτο που λες εσυ ισως να θελουν λιγο σπρωξιμο .....σκεφτομαι να κανω τηλεφωνικα μεταφορα στην προσφορα του οτε και να περιμενω να δουμε εαν θα κανει κινηση η φορθνετ. Βεβαια αυτο εχει το ρισκο να μην γινει κινηση και να μεταφερθω στον οτε.

..σκεφτομαι να κανω τηλεφωνικα μεταφορα στην προσφορα του οτε και να περιμενω να δουμε εαν θα κανει κινηση η φορθνετ. Βεβαια αυτο εχει το ρισκο να μην γινει κινηση και να μεταφερθω στον οτε.

Τι να σου πω; εγώ αν ήμουν φορθνετ με τυχόν μεταφορά θα σου έδινα φουλ πακέτο στα 49.9 από την στιγμή που το έχω δώσει και σε άλλους. Όμως δεν είμαι νοβα, από την άλλη κάνει κρα για πελάτες οπότε... δεν ξέρεις. Εσύ θα αποφασίσεις. Σου εύχομαι να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Πάντως απο ότι έχω καταλάβει δεν έχουν μία λίστα προσφορών με σειρά καλύτερη, δεύτερη καλύτερη κ.οκ. και σου δίνουν τη χειρότερη και με παρακάλια πας στην καλύτερη.

Μάλλον έχουν λίστα με προσφορές ανά τύπο πελάτη:
Πελάτες άλλου παρόχου τηλεφωνίας--> προσφορά 1
Πελάτες άλλου παρόχου τηλεφωνίας + TV --> προσφορά 2 κ.οκ.
Πρώην συνδρομητές TV για επανασύνδεση --> προσφορά 3.

Νομίζω (χωρίς να ξέρω τίποτα συγκεκριμένο) ότι έτσι δουλεύει.

δεν το ζητας εσυ. εσυ ζητας να εποικοινωνησει το τμημα προσφορων μαζι σου για ανανεωση η προσφορα με ανανεωση η αναβαθμιση σε μεγαλυτερο πακετο κλπ.....

αμα παρεις και πεις θελω αυτο ο τηλεφωνητης θα σου πει α δεν βλεπω να υπαρχει τετοια τιμη και δικιο εχει.

με λιγα λογια αφηνω το τηλ μου...και ζηταω απο αυτους να επικοινωνησουν μαζι μου ετσι?

Πες θελω να αναβαθμισω σε ταδε υπαρχει καποια προσφορα , μπορω να μιλησω με τμημα προσφορων; Στην τελικη πες οτι σου καναν προσφορα απο οτε ( που δεν ειναι και ψεμα.... Τους παντες παιρνει το 13888 για οτε και οτετβ εμενα τρεις και λιγο με παιρνουν)

Έχω από πέρυσι το Forthnet triple play με όλα τα nova sports, απεριόριστα σταθερά και 720´ προς κινητά στα 39.90 (τσιγκουνεύτηκα να βάλω και τα nova cinema με άλλα 10 ). Βλέπω ότι εάν θέλω να προσθέσω και τα cinema τώρα, +15 . Τους γράφω ένα μήνυμα να μου κάνουν μια προσφορά (ήλπιζα σε 10 ), σε ένα μήνα τελειώνει ο χρόνος, με παίρνει μια κυρία και μου λέει: Εάν θέλετε να προσθέσετε τα cinema τότε από 39,90 σε 64,50 ή κάπου εκεί.....:damnyou:

Μόλις κλείσει ο χρόνος, θα σε πάρουν τηλεφωνο για να ανανεώσεις για έναν ακόμα χρόνο. Λογικά κάτι θα σου δώσουν παραπάνω για να ανανεώσεις για άλλον ένα χρόνο. Σε εμένα τουλάχιστον έτσι έκαναν (μου έδωσαν δωρεάν τα κινητά με χρέωση σταθερού).

gmirtzakis μόλις είναι να τελειώνει το συμβόλαιο (1 εβδομάδα πριν) τότε είναι η καλύτερη περίπτωση να πετύχεις καλύτερες τιμές

Μιας και συζητάμε για συμβόλαια, πέρσι τέτοιες μέρες πήρα την προσφορά των 29,90 και το γενάρη πρόσθεσα και τα αθλητικά.
Ως ημερομηνία του συμβολαίου θεωρείται, πλέον, η νέα της επέκτασης ή η αρχική;

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Μιας και συζητάμε για συμβόλαια, πέρσι τέτοιες μέρες πήρα την προσφορά των 29,90 και το γενάρη πρόσθεσα και τα αθλητικά.
Ως ημερομηνία του συμβολαίου θεωρείται, πλέον, η νέα της επέκτασης ή η αρχική;

Για θέματα συμβολαίου καλύτερα να ρωτήσεις στο forthnet support τι ισχύει

gmirtzakis μόλις είναι να τελειώνει το συμβόλαιο (1 εβδομάδα πριν) τότε είναι η καλύτερη περίπτωση να πετύχεις καλύτερες τιμές

Σιγά μη μου κάνουν προσφορά αφού αυτά τα έχω για πάντα....Για να δούμε...

Σήμερα μου ήρθαν τα χαρτιά για υπογραφή με την προσφορά που μου έκαναν κατόπιν αίτησης φορητότητας στον οτε.Θα πληρώνω 49,90 για πάντα και θα έχω αστικά-υπεραστικά απεριόριστα,απεριόριστα κινητά(720 λεπτά),απεριόριστα διεθνή(720 λεπτά),24αρι internet,νοβα full pack,multiview δωρεάν για ένα χρόνο και πρίν κλείσει ο χρόνος μου είπαν πως θα μιλήσουμε ξανά για να μου το δώσουν δωρεάν και τέλος τον pvr στα 99 ευρω με εξόφληση μετρητά(αν έδινα πιστωτική θα τον έπαιρνα στα 49,00 ευρώ).Πρίν απο αυτήν την προσφορά είχα αστικα-υπεραστικα απεριόριστα,απεριοτιστα κινητά(720 λεπτά),24αρι internet,nova cinema pack και hd δώρο για ένα χρόνο στα 39,90.Σημειωτέον πώς την αίτηση φορητότητας την έκανα πρίν κλείσω χρόνο στην forthnet.Ήμουν 7 μήνες στο πακέτο.Δηλαδή με 10,00 ευρώ επιπλέον κέρδισα τα ποδοσφαιρικά αν και δεν παρακολουθω ποδόσφαιρο,τα διεθνή και το multiview που το είχα μεγάλη ανάγκη για να βλέπουν και οι γονείς μου στο διπλανό σπίτι.Αυτή η εταιρεία χάθηκε να μου δώσει και το vdsl στην τιμή αυτή?:slapface::slapface:

Last edited:
Καλορίζικο! Τα λεπτά προς διεθνή σταθερά είναι 400, όχι 720. Για την εγκατάσταση του multiview θα πρέπει να έρθει τεχνικός, και φαντάζομαι είναι κι αυτό δωρέαν (ή ας πούμε ότι είναι μέσα στα 99 ευρώ που θα δώσεις για το δέκτη PVR).