Προσφορά NOVA

49 ειναι αν πληρωνεις με πιστωτικη καθε μηνα.νομιζω οτι αλλιως ειναι 99ευρω στην συγκεκριμενη περιπτωση!

Σε ευχαριστώ φίλε μου.Έτσι κι αλλιώς με πιστωτική θα το βάλω οπότε λέω να τον τσιμπήσω τώρα τον pvr , μην τον χρυσοπληρώνω αργότερα.Τους παίρνω τηλ τώρα να το επιβεβαιώσω.Επίσης θα επιβεβαιώσω και για το multiview και on the go δωρεάν για πάντα

Εκανα κ εγω σημερα το full pack με το triple play στα 49 & κατι. Περιμενω Δευτερα τα συμβολαια να τα δω και γραπτα.

Πήρα τηλ δεν το σήκωνε κανείς.Είναι και Σάββατο απόγευμα βέβαια.Έτσι κι αλλιώς όμως άκυρο για εμένα το θέμα του multiview γιατί πρέπει να τρέχει καλώδιο απο το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο ή στο μπαλκονι οπότε δεν εχει νόημα.Σε λίγο καιρό διάβασα οτι μπορεί να βγουν δέκτες οι οποίοι θα επικοινωνούν μεταξύ τους ασύρματα μέσω οικιακού δικτύου οπότε το ξανασυζητάμε.Πάντως να ευχαριστήσω κι εγώ το παληκάρι που μας ενημέρωσε

Απο χθες εχω την προσφορα στα 49,90 με απεριοριστα αστικα-υπεραστικα - 720' προς κινητα - 400' προς διεθνεις κλησεις - 24αρι internet - full pack nova - hd + multiview για 1 χρονο. Το συμβολαιο που ειχα εληγε στον οκτωβριο.

Πήρες εσύ τηλ. Ή αυτοί ? ρωτάω γιατι εμενα λήγει αρχές Αυγούστου αλλα καμία ενόχληση δεν είχα απο αυτούς

τους ζητησα και εγω την προσφορα 3play full pack hd 49.90. Ειμαι στο sport pack χωρισ HD 39.90 και ληγει το συμβολαιο μου τον Αυγουστο. περιμενω να με καλεσουν

Ρε παιδιά τι εννοειται "αφησα το τηλ μου και περιμενω να με πάρουν..." ;; Υπάρχει καποιο συγκεκριμενο τηλ δικο τους;

πρέπει να έχει γραφτεί σε αυτό το νήμα πάνω από 10 φορές το τηλ επικοινωνίας.. κοίτα τις προηγούμενες σελίδες

Χρειαστηκε να φτασω 30 σελιδες πισω για να βρω και τους 2 αριθμους (μιας και τυχαια τους χρειαζομαι για τον αδερφο μου). Ο ενας αριθμος εχει οντως αναφερθει 2 φορες στις πρωτες 15 σελιδες. Ο αλλος οχι.
Τεςπα.
Φιλε που ρωτησες τα τηλ που πρεπει να παρεις ειναι τα 211 1018818 211 1888643.

Το πρωτο τηλ ειναι η σιγουρη επιτυχια, απο τις 9 το πρωι και μετα...

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Απο χθες εχω την προσφορα στα 49,90 με απεριοριστα αστικα-υπεραστικα - 720' προς κινητα - 400' προς διεθνεις κλησεις - 24αρι internet - full pack nova - hd + multiview για 1 χρονο. Το συμβολαιο που ειχα εληγε στον οκτωβριο.

Τι πακέτο είχες πριν κάνεις την ανανέωση?

Εγώ έχω τα ίδια (απεριοριστα αστικα-υπεραστικα - 720' προς κινητα - 400' προς διεθνεις κλησεις - 24αρι internet - full pack nova - hd + multiview), αλλά πληρώνω 59,90 και το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιανουάριο.
Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα αν μπορώ να ανανεώσω το συμβόλαιό μου για άλλους 18 μήνες και να πέσω στα 49,90 αλλά μου είπαν ότι δεν γίνεται.

Καλά στανταράκι ... αμα τους πεις για αλλαγη πακετου και μειωση τιμής πριν την λήξη του συμβολαίου πέφτει άκυρο.Εδώ ρίχνουν άκυρο σε αναβάθμιση πακέτου και με παραπάνω χρήματα..

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Τι πακέτο είχες πριν κάνεις την ανανέωση?
Ειχα απεριοριστα αστικα-υπεραστικα + κινητα 720 + 24αρι internet + sport pack + novacinema 1 + hd + multiview. Πληρωνα 54,90. Αρα προστεθηκαν οι διεθνεις κλησεις + τα υπολοιπα κινηματογραφικα + επεσε η τιμη κατα 5 ευρω.

Εγω πηρα τηλεφωνο.

Πήρες το ...8818 ή τις προσφορές της Νόβα ή της Forthnet;
Ρωτάω γιατί έχω και εγώ το ίδιο πακέτο, που λήγει τον ΙΑΝ, πήρα τη Νόβα και ζήτησαν τηλέφωνο για να με πάρουν από τις προσφορές ...

Καλημέρα πήρα σήμερα το πρωί στο 2111018818 που αναγράφεται στο ποστ για να ζητήσω την προσφορά , και η κοπέλα που μου απάντησε μου είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι για προσφορά και μου ζήτησε όνομα και τηλέφωνο για να με καλέσουν αυτοί. Δεν με ρώτησε αν έχω φορθνετ η ΟΤΕ η τίποτα , έχω την εντύπωση ότι δεν θα λάβω καμία κλήση, υπάρχει κάποιο άλλο τηλέφωνο που μπορώ να καλέσω ;