Προσφορά NOVA

Η πλάκα είναι έτσι που το πάνε σε λίγο θα εχουν νέους συνδρομητές και διαγραφή των παλαιών κατόχων του απλού 3play.
Κόβοντας κάποιος το start pack θα πληρώνει 2play 24,90+25 nova full pack =49,90.
Δεν κατανοώ την λογική τους να μην το δίδουν κατευθείαν σε οποιον εχει απλο 3play.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να μην πω οτι οι κάτοχοι του απλού 3play με δέσμευση βάζουν τωρα το full pack nova με 25 και τους βγαίνει συνολικά 54,90 Το μήνα και όταν λήξει το συμβολαιο του 3play αναχωρούν για άλλες πολιτείες και τους μένει το full pack nova με 25 .

@besko

Είναι καλό να μην γενικεύουμε τα πράγματα.

Πόσοι νομίζεις ότι επωφελήθηκαν από αυτές τις προσφορές που μαθεύτηκαν μόνο μέσω του forum. Ελάχιστοι, συγκρίνοντας με τον αριθμό των συνδρομητών της Νόβα μαζί με εκείνους του 3play. Και ο λόγος είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία των συνδρομητών δεν μπαίνει όχι σε forum αλλά ούτε καν σε ίντερνετ.

Και αυτό είναι το ουσιαστικό ερώτημα για τη σκοπιμότητα αυτής της προωθητικής ενέργειας, πολύ περισσότερο αφού δεν απορρίφθηκε η πρόταση του ΟΤΕ και όπως φαίνεται και εκείνη των Voda-Wind. Αλλά αυτό είναι διαφορετικό από το θέμα που συζητάμε.

Φίλε, εγώ μιλώ για όσους μπαίνουν στο forum και δεν μπορούν να βρουν άλλη λύση . Δεν γενικεύω και δεν με απασχολεί προς το παρόν η αγοραπωλησία .

Διόρθωση ουσίας (αφού το σύστημα δεν μας την επιτρέπει)

@besko

Είναι καλό να μην γενικεύουμε τα πράγματα.

Πόσοι νομίζεις ότι επωφελήθηκαν από αυτές τις προσφορές που μαθεύτηκαν μόνο μέσω του forum. Ελάχιστοι, συγκρίνοντας με τον αριθμό των συνδρομητών της Νόβα μαζί με εκείνους του 3play. Και ο λόγος είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία των συνδρομητών δεν μπαίνει όχι σε forum αλλά ούτε καν σε ίντερνετ.

Και αυτό είναι το ουσιαστικό ερώτημα για τη σκοπιμότητα αυτής της προωθητικής ενέργειας, πολύ περισσότερο αφού (διαγράφεται το "δεν") απορρίφθηκε η πρόταση του ΟΤΕ και όπως φαίνεται και εκείνη των Voda-Wind. Αλλά αυτό είναι διαφορετικό από το θέμα που συζητάμε.

Για το μισό μηνα βλέπω χρεώσει 14,17 δηλαδή ο κανονικός λογαριασμός θα είναι 28,36, 3,36 περισσότερα από τα 25 δεν ξέρω αν είναι για το HD η κάτι άλλο

Πάντως τηλέφωνα παίρνουν αδιακρίτως δεν εξετάζουν καν εαν είναι στο δίκτυο της forthnet .
Τώρα και από το 2115000100
Αν και δεν μίλησα εγώ διοτι δεν ήμουν σπίτι ...
Είπαν όμως από την forthnet .

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Πάντως τηλέφωνα παίρνουν αδιακρίτως δεν εξετάζουν καν εαν είναι στο δίκτυο της forthnet .
Τώρα και από το 2115000100
Αν και δεν μίλησα εγώ διοτι δεν ήμουν σπίτι ...
Είπαν όμως από την forthnet .

Εμενα με εχουν παρει απο αυτο το νουμερο απο την προηγουμενη εβδομαδα. Τους ειχα παρει Δευτερα πρωι απο το σταθερο μου (στα κανονικα τηλεφωνα της Nova) και ζηταγα την προσφορα. Με απερριψαν προφανως λεγοντας οτι η προσφορα τους ειναι αυτη με τα 60κατι. Γελαγα. Το απογευμα, με περνουν στο κινητο μου. Μου δινουν την προσφορα των 25. Οταν ηρθε ο courier του ζητησα να μου τα αφησει να τα διαβασω και να τα στειλω εγω και δεν δεχτηκε. Με πηραν 500 τηλεφωνα μετα οτι να παω απο την courier να κατσω εκει και να τα διαβασω οση ωρα θελω. Το σημαντικο ειναι οτι μου ανεφερε 2-3 φορες τη λεξη πιλοτικο. "Επειδη η πιλοτικη προσφορα εχει τωρα ληξει καλο θα ηταν να πατε απο εκει κτλ κτλ". Δεν ξερω αν αυτο σημαινει κατι παντως...
. .

Χαχαχαχα μίλησα μαζί τους (2115000100) η προσφορά τους ήταν για απλο 3play 29,90 το δε full pack 70 έβαλα τα γέλια φυσικά .

Για το μισό μηνα βλέπω χρεώσει 14,17 δηλαδή ο κανονικός λογαριασμός θα είναι 28,36, 3,36 περισσότερα από τα 25 δεν ξέρω αν είναι για το HD η κάτι άλλο

Θέλω να πιστεύω ότι επειδή τα hd είναι δωρεάν για 12 μήνες θα αρχίσουν να τα μετράνε από ολόκληρο μήνα. Οπότε στα 14.17 θα περιλαμβάνονται και τα hd μισού μήνα.

Μα ακομα κ τωρα ισχυει... Αν σε ενδιαφερεις , την προλαβαινεις

δεν υσχυει, καλεσα χθες το απογευμα στο 2111018880 και μου ειπαν οτι εχει σταματησει αυτη η προσφορα.

Παιδιά, βοήθεια!!! Έχω το πακέτο Nova για φιλάθλους το οποίο λήγει στις 22/8 και τον 865.

Να περιμένω μέχρι να λήξει το πακέτο μου και να ρισκάρω να μην υπάρχει η προσφορά μέχρι τότε ή να την πάρω στο όνομα της συζύγου και να μπλέξω με μεταβίβαση δέκτη από τις 23/8;

Επίσης, αν προχωρήσω στη 2η επιλογή, θα μπορέσω, όταν μεταβιβάσω τον 865 στη σύζυγο, να τον χρησιμοποίησω για την προσφορα των 25 η θα μείνω με τον 831; Δεν θέλω να πληρώσω για 2ο 865 όπως καταλαβαίνετε...

Σκεφτόμουν να το γράψω στο προηγούμενο post αλλά το ξέχασα.
Εάν δεν με παρότρυνε το αυτοματοποιημένο, δεν θα ασχολιόμουν αλλά θα έγραψα εδώ για να ενημερώσω για την ασχετοσύνη όχι μόνο των υπαλλήλων αλλά και αυτών που έφτιαξαν το site και αυτών που έγραψαν το αυτοματοποιημένο.

@nvianitakis
Έχω μπει πάρα πολλές φορές σήμερα στο λογαριασμό μου από αυτή τη σελίδα αλλά δεν βρήκα πουθενά σχετική επιλογή.
Αν την ξέρεις, βοήθησε.

Η άλλη είναι το γνωστό e-bill που το έχω, αλλά νόμιζα ότι θα ήταν κάτι διαφορετικό, όπως του MyNova.
υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής password στο MyNOVA, απο την επιλογή Φόρμα Εγγραφής και βάζοντας τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν στέλνουν νέο password στο email που θα συμπληρώσεις.

Μόλις έλαβα τηλέφωνο από το 21 0992 3374 και μου έκαναν προσφορά για όλα απεριόριστα, κινητά, σταθερά, διεθνή, φουλ Νοβα, 12 μήνες δωρεάν HD & multiview, δωρεάν τον 831 και με αγορά 49 για τον 865. Επίσης τους 2 πρώτους μήνες το πακέτο θα τιμολογειται με 29.90
Προσφορά για νέους συνδρομητές...
Συμπέρασμα, τους έχουν δώσει απλά τηλέφωνα και παίρνουν, χωρίς να ξέρουν αν είσαι ενεργός συνδρομητης ή όχι.
Και μένα την ίδια προσφορά πριν από λίγο αλλά τόσα χρόνια που πλήρωνα 70 μόνο για νοβα τβ δε ξεχνιούνται εύκολα!

Θα συμφωνήσω. Αυτά ήταν τα "καλά" του μονοπωλίου, απάντηση σε όλους αυτούς που σχεδόν παρακαλανε να αγοράσει ο ΟΤΕ την Νοβα...

οκ οι προσφορες για νέους συνδρομητες αλλα νομιζω οτι εχει ερθει η ωρα η nova να αρχισει να δινει περισσοτερη σημασία και στους παλαιούς καλούς της "αιμοδότες"...

έπρεπε να δεις πως πέφταν οι προσφορές αμέσως μόλις διέκοψα! αναρωτιόμουν πόσο ..... ήμουνα που μέχρι πριν από λιγες μέρες πλήρωνα τόσα λεφτά !!