Προσφορά NOVA

Ναι Νίκο,το ξέρω ότι είναι πρόσθετη υπηρεσία.Όμως,με κάθε ενεργοποίηση full πακέτου δίνεται (12 μήνες όπως αναφέρεται) το multivew δωρεάν.Γι αυτό άλλωστε σε κάθε έντυπο αίτησης για ενεργοποίηση full πακέτου υπάρχει πάντα αυτή η (δωρεάν) επιλογή.Και τουλάχιστον μέχρι σήμερα,σε οποιαδήποτε προσφορά έχει γίνει συμπεριλαμβάνεται και αυτό.Όπως επίσης και στην επίσημη σελίδα της Forthnet.Το ότι κόστισε σε όσους πήραν την συγκεκριμένη προσφορά (που είναι full πακέτο) μόνο 25 ευρώ,δεν αναιρεί το δώρο.Εκτός κι αν προβλέπεται έτσι (να μην υπάρχει η επιλογή multivew δωρεάν) στο έντυπο που συμπλήρωσαν όσοι πήραν την προσφορά.Και τώρα που θυμάμαι,κάποιος είχε ποστάρει την αίτηση που είχε υπογράψει και αναφερόταν καθαρά το ποσό των 25 ευρώ και η (δωρεάν για 12 μήνες) επιλογή του multivew.Γιατί λοιπόν να μην ισχύει?

Πάντως εμένα και πριν αλλά και στην προσφορά των 25 δεν έκαναν καμιά νύξη για multiview.
Και αν είναι έτσι, σε τι ποσά δίνουν τους δέκτες; δωρεάν τον 865 και με χρέωση τον slave;

Το πιθανότερο,μάλλον το σίγουρο Νίκο,είναι να μην ήταν ενημερωμένοι πλήρως για όλες τις παραμέτρους του πακέτου.Εξωτερικοί συνεργάτες ήταν άλλωστε.

Οι δέκτες θα κοστίζουν όσο κοστίζουν σε κάθε νέα ενεργοποίηση αυτού του πακέτου.Δηλαδή ο 831 δωρεάν και ο 865 είτε 99 ευρώ με πληρωμή λογαριασμών με μετρητά,είτε 49 ευρώ με πάγια εντολή πληρωμής μη πιστωτική.Οι τιμές αυτές είναι φυσικά με ενεργοποίηση ενός μόνο δέκτη.Αν προορίζονται για multivew και αγορασθούν και οι 2,τότε ο μεν 831 είναι δωρεάν και ο 865 χρεώνεται 149 ευρώ με οποιοδήποτε τρόπο κι αν γίνεται η πληρωμή.Όσο για τις παρεξηγήσεις,όντως έχεις δίκιο,είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν.

Last edited:
Αν είναι έτσι , που δεν είναι απίθανο , ελπίζω να μην δημιουργηθουν παρεξηγήσεις στο μέλλον με έξτρα χρεώσεις

Ναι Νίκο,το ξέρω ότι είναι πρόσθετη υπηρεσία.Όμως,με κάθε ενεργοποίηση full πακέτου δίνεται (12 μήνες όπως αναφέρεται) το multivew δωρεάν.Γι αυτό άλλωστε σε κάθε έντυπο αίτησης για ενεργοποίηση full πακέτου υπάρχει πάντα αυτή η (δωρεάν) επιλογή.Και τουλάχιστον μέχρι σήμερα,σε οποιαδήποτε προσφορά έχει γίνει συμπεριλαμβάνεται και αυτό.Όπως επίσης και στην επίσημη σελίδα της Forthnet.Το ότι κόστισε σε όσους πήραν την συγκεκριμένη προσφορά (που είναι full πακέτο) μόνο 25 ευρώ,δεν αναιρεί το δώρο.Εκτός κι αν προβλέπεται έτσι (να μην υπάρχει η επιλογή multivew δωρεάν) στο έντυπο που συμπλήρωσαν όσοι πήραν την προσφορά.Και τώρα που θυμάμαι,κάποιος είχε ποστάρει την αίτηση που είχε υπογράψει και αναφερόταν καθαρά το ποσό των 25 ευρώ και η (δωρεάν για 12 μήνες) επιλογή του multivew.Γιατί λοιπόν να μην ισχύει?

Ισχύει η προσφορά του multiview, όταν υπέγραφα το συμβόλαιο ρώτησα αν μπορώ να τσεκάρω το multiview και ο άνθρωπος μου είπε ναι, θα το έχετε δωρεάν για 12 μήνες αλλά πρέπει να πληρώσετε τον δέκτη 965. Ειχε γνώση του αντικειμένου και μου είπε ότι είναι υπάλληλος της Νόβα και όχι εξωτερικής εταιρίας

To multiview ειναι δωρεάν για 12 μηνες . Το συμβόλαιο αναφέρει δωρεάν multiview 12 μηνες με full pack. Δεν εχει σημασία που ειναι σε τιμή προσφοράς το full pack. Επίσης μου είπαν οτι ενεργοποιέιται δωρεάν και πιο μετα ανα αγοράσει καποιος τον 865 σ ενα μήνα πχ απο την ενεργοποίηση της συνδρομής . Το ρώτησα πολλές φορές. Μου είπαν απλα να τους καλέσω να το αναφέρω όταν μεταβιβασω τον 865 απο το πακέτο των φιλάθλων που λήγει τέλος Αυγούστου.

Τελικά, από την τελευταία συζήτηση, φαίνεται ότι, ξεκαθαρίζει το θέμα του multiview της πρόσφατης προσφοράς, τουλάχιστον, για όσους πήραν τον 865, όπως εγώ. Θα επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση και θα ρωτήσω αν μπορώ να ενεργοποιήσω τον 831 του έχω από προηγούμενη συνδρομή ή θα μου δώσουν νέο. Δυστυχώς, δεν είμαι στο χώρο αυτή την περίοδο και δεν μπορώ να τσεκάρω τα υπόλοιπα του δέκτη (adults κλπ)

Σωστά. Το multivew ειναι ξεχωριστή υπηρεσία, το δίνουν όμως δώρο με κάθε νεα σύνδεση. Εν ολίγοις, εγώ που ειχα το πακέτο των φιλάθλων δυο χρόνια πλήρωνα 25 το μήνα (300/12) + 10 για multivew,hd. Τωρα γλύτωσα αυτά τα 10 και πήρα και τα nova cinema! Με έχεις σκυλιάσει κυρία Νόβα πολλές φορές αλλά τώρα σου βγάζω το καπέλο.

Με πήρε σήμερα στα τυφλά (είμαι συνδρομητής 3play με full pack και multiview εδώ και χρόνια) "συνεργάτης"??? της ΝΟΒΑ (μου είπε ότι "είμαστε στο απέναντι κτίριο") με απίστευτη φιλικότητα-αγένεια για να μου προσφέρει το εξής: να βάλω σε 2η γραμμή τηλεφώνου (όταν του είπα ότι είμαι ήδη στη forthnet) 3play με full pack στα 65 (οι 2 πρώτοι μήνες στα 29,90) με δωρεάν τον εξοπλισμό και επιπλέον το NOVAGO!!!!!!! Όταν τον ρώτησα για multiview μου είπε "τί να το κάνεις, αφού σου δίνω το NOVAGO"!!!!! O τύπος ήταν απαράδεκτος, δεν ήξερε τί έλεγε. Επιτέλους πρέπει η FORTHNET/NOVA να βάλει κάποιο φραγμό σε αυτό το ανεξέλεγκτο αίσχος που οποιοσδήποτε "προσφέρει" ό,τι του κατέβει. Ας κάνει κεντρικά αξιοπρεπείς προσφορές ΚΑΙ στους παλαιούς πιστούς πελάτες-αιμοδότες!

Παιδιά γνωρίζουμε τελικά σχετικά με τη προσφορά των 25 ευρώ αν τελικά τα hd είναι δωρεάν ή πρέπει να βάλουμε να γίνεται η πληρωμή μέσω κάρτας για να τα έχουμε δωρεάν?Σήμερα που μπήκα στο mynova με ενεργοποίηση χτες 23/07 μου δείχνει εκκαθάριση για τον Ιούλιο 7,5 ευρώ.Υπολογίζει και την 31η Ιουλίου ή στάνταρ κάθε μήνα υπολογίζει 30 μέρες?Ρωτάω για να καταλάβω αν ο επόμενος μήνας μου έρθει 25 ή 28 ευρώ.Αν είναι να το βάλω στη κάρτα

Παιδιά γνωρίζουμε τελικά σχετικά με τη προσφορά των 25 ευρώ αν τελικά τα hd είναι δωρεάν ή πρέπει να βάλουμε να γίνεται η πληρωμή μέσω κάρτας για να τα έχουμε δωρεάν?Σήμερα που μπήκα στο mynova με ενεργοποίηση χτες 23/07 μου δείχνει εκκαθάριση για τον Ιούλιο 7,5 ευρώ.Υπολογίζει και την 31η Ιουλίου ή στάνταρ κάθε μήνα υπολογίζει 30 μέρες?Ρωτάω για να καταλάβω αν ο επόμενος μήνας μου έρθει 25 ή 28 ευρώ.Αν είναι να το βάλω στη κάρτα

Ολα ΔΩΡΕΑΝ ειναι με τα 25 για 1 χρονο.
Στο μηνα που τρεχει και αφου σε ενεργοποιησαν 23/7 σου υπολογισαν 9 μερες συνδρομη.
25/30=0,83333333Χ9=7.5
Αυτο τουλαχιστον λενε οι αριθμοι....:a0210:

έχει βγάλει νέα υπηρεσία e-bill που όλα γίνονται αυτόματα με πιστωτική κάρτα και δεν χρειάζεται να βλέπειςκαι να υπολογίζεις τις μέρες .

εχω την εντυπωση πως μας τελειωσε.

κανε ενα τηλ ομως να εισαι σιγουρος

Εκει στην Νοβα εχετε καταντησει αηδια με τα καθημερινα τηλεφωνα για ...προσφορα μπας και τσιμπησει κανεις παλιος και ξαναερθει.Καταλαβαινω οτι ο οαεδ ειναι ασχημο πραγμα,αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγυρισω που να χτυπιεστε κατω!Παρτε οσα τηλεφωνα θελετε,εχω τρομερη υπομονη και τρολαρω ανετα!

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Παιδιά, επειδή ενδιαφέρεται φίλος, η προσφορά του full pack με 25 eur υπάρχει ακόμα ή μας τελείωσε;

και ποια προσφορά ζητάμε ακριβώς..???????