Προσφορά NOVA

Καλησπέρα σε όλους.
Σήμερα με πήραν τηλ απο το γνωστό νούμερο προσφορών 2111018880 και μου έδωσαν την εξής προσφορά.
FULL PACK+(HD+MULTIVIEW ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ)+NOVA GO+ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ+12 ΩΡΕΣ ΠΡΟΣ ΚΙΝΗΤΑ+24αρι INTERNET+ 3 ή 6 μήνες το adult pack+100euro τον 865 στην τιμη 29,90 για τους δύο πρώτους μήνες και στην συνέχεια 49,90. To θέμα είναι ότι μάλλον έγραψαν λάθος το email και δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα.Πέρνω συνέχεια τηλ αλλά δεν απαντά κανείς. Τέλος επειδή έχουμε και τώρα multiview μου ειπαν τον 865 που εχουμε τώρα να μεταβιβαστει στο νέο όνομα της αίτησης. Πως γίνετε αυτό. Ευχαριστώ.

------------>Καλησπέρα σε όλους.
Σήμερα με πήραν τηλ απο το γνωστό νούμερο προσφορών 2111018880 και μου έδωσαν την εξής προσφορά.
FULL PACK+(HD+MULTIVIEW ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ)+NOVA GO+ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ+12 ΩΡΕΣ ΠΡΟΣ ΚΙΝΗΤΑ+24αρι INTERNET+ 3 ή 6 μήνες το adult pack+100euro τον 865 στην τιμη 29,90 για τους δύο πρώτους μήνες και στην συνέχεια 49,90. To θέμα είναι ότι μάλλον έγραψαν λάθος το email και δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα.Πέρνω συνέχεια τηλ αλλά δεν απαντά κανείς. Τέλος επειδή έχουμε και τώρα multiview μου ειπαν τον 865 που εχουμε τώρα να μεταβιβαστει στο νέο όνομα της αίτησης. Πως γίνετε αυτό. Ευχαριστώ. <----------------

για 18 μήνες...?????

σημερα πληρωσα την συνδρομη 25 ευρω φουλ πακετο , τελικα δε χρεωθηκαν τα HD, ολα καλα ,δωρεαν για ενα χρονο :ernaehrung004: , μετα βλεπουμε.
edit ν αναφερω οτι στο χαρτι πληρωμης εγραφε και τρια ευρω για τα HD, στο καταστημα που πηγα να πληρωσω μου ειπαν οτι αυτη η χρεωση δεν ισχυει, αν σας ερθει και σε σας ετσι μην ανησυχειτε

Last edited:
Mε πήραν και μένα σήμερα ...όταν η tv είχε γίνει ψηφιακή, είχα πάρει αποκωδικοποιητή nova που είχε δωρεάν 3 μήνες το επίγειο πακέτο .
Σήμερα μου πρότειναν novasports1 +2 και nova start pack στα 14.90 για δώδεκα μήνες ..καλό ακούγεται.

Τι άλλο επιτέλους θα δούμε απτή νοβα
Πολλή καλή προσφορά μου ακουγεται

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Συγνώμη κάντε μια συνένωση των μηνυμάτων
Αυτοί που θα έπαιρναν πακέτο των φιλάθλων ας πάρουν κανά
Τηλέφωνο για την ίδια προσφορά
Όσο για αυτούς που την ανανέωσαν ...

Αν καλέσουμε εμείς στο νούμερο αυτό (έχει λήξει δέσμευση κτλ) μπορούμε να πάρουμε την προσφορά ή πρέπει να μας πάρουν αυτοί?

Αυτοί με παίρνουν τρεις μέρες τώρα....σήμερα αποφάσισα να τους μιλήσω ...και επειδή δεν τους είπα ο.κ....μου έδωσαν το τηλέφωνο, αν θέλω να ενεργοποιήσω την προσφορά ...που ισχύει (αν και δεν το πιστεύω) ΜΟΝΟ γι αυτή τη βδομάδα.

Να ρωτήσω απλά κάτι διευκρινιστικό για την προσφορά των 25 που βλέπω ότι έπαιζε (παίζει; ). Μιλάμε μόνο για φουλ πακ νοβα (χωρίς τηλεφωνίες, ιντερνετ) και μόνο για νέους συνδρομητές; Δηλαδή μπορούσες πχ. να έχεις οτε γραμμή και σου δίνανε το φουλ πακ με 25;

ισχυει ακόμα η προσφορά με τα 25 ευρω?

δεν νομιζω. εχουν καλεσει 2 φιλοι μου απο την προηγουμενη Δευτερα αλλα δεν τους εχουν ξανακαλεσει

Ψάξε στις πιο πίσω σελίδες.
Αναφέρεται πολλές φορές. Είναι κρίμα να το κάνουμε εμείς αυτό, αντί να το κάνεις μόνος σου
Ας σε βοηθήσουμε σε κάτι πιο δύσκολο :2thumb22sup: