Προσφορά NOVA

Εγώ πάντως πήρα προχθές το πρωί, ζήτησα να με πάρουν απ το τμήμα προσφορών και με έγραψαν κανονικά 2 μέρες τώρα..

Τώρα.. έχω το πακέτο με τα sport κανάλια από την περσινή καλοκαιρινή προσφορά με τα 720 λεπτά σε κινητά κάθε μήνα και επιπλέον multiview (δεν θυμάμαι καθόλου αν το multiview είναι στην τιμή ή αν ήταν απλά δώρο για 12 μήνες.. θα το μάθω σε 5 μέρες που λήγει το 12μηνο αν ξαφνικά μου πάει στα 50 ευρώ) και δίνω 40 ευρώ ... κάποιος με αυτό το πακέτο, εκτός απ την προσφορά με τα 50 ευρώ για full pack, του είπαν κάποια άλλη οποιαδήποτε προσφορά?
Ο λόγος που δεν θέλω να φύγω από nova είναι καθαρά και μόνο το multiview καθώς έχει βολέψει την γυναίκα μου στην κρεβατοκάμαρα (αν είχε ο ΟΤΕ κάτι παρόμοιο σε μια προσφορά για φορητότητα δεν θα το σκεφτόμουν καν).. ρωτάω για να είμαι προετοιμασμένος ΑΝ ποτέ επιτέλους πάρουν πίσω..

Είναι 2η φορά που παίρνουν για αναβάθμιση της περυσινής καλοκαιρινής προσφοράς 3play με start pack + 24 + απερ. σε σταθερά + 720' σε κινητά, για την προσθήκη των αθλητικών με 10 ευρώ.

Νομίζω ότι είναι καλή προσφορά, σε σχέση με τον κατάλογο, για όποιον ενδιαφέρεται.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς αν παίζει προσφορά με : 3play με cinema pack (internet 24,απεριοριστα σταθερα,720 κινητά) + multiview + HD για 12 μήνες δωρέαν,όλα αυτά στα 39,90 ?? Δηλαδή ρωτάω κι εγώ αν παίζει κάποια εναλλακτική προσφορά εκτός αυτής με το full pack στα 49,90.
Αυτή τη στιγμή έχω 3play με cinema pack (internet 24,απεριοριστα σταθερα,720 κινητά) την περισυνή προσφορά στα 39,90 και είχα για 6 μήνες μόνο δωρεάν multiview+HD οπότε πλέον πληρώνω 50 ευρώ.Ειχα ενεργοποιήσει πέρισυ μέσα στον Αύγουστο οπότε και κλείνω χρόνο...
Τι λέτε να δοκιμάσω να ζητήσω σύμφωνα με τις προσφορές που τρέχουν?

Ευχαριστώ για τη βοήθεια προκαταβολικά!

εγω ειμαι στην περσινη καλοκαιρινη προσφορα 3play sports pack 39,90 τον μηνα. το συμβολαιο ληγει τον αλλο μηνα. με πηραν σημερα και μου προσφεραν 3play + nova full pack hd 49.90 για παντα

βρήκα το νούμερο , πήρα τηλ . και βγαίνει μια κοπέλα και κακά πήρα στην γραμματεία , σου λέει να αφήσεις τηλ και ονοματεπώνυμο και σε καλούνε εχει λέει σειρά προτεραιότητας. λιγο κουλό δεν ακούγεται ;

Ειχα παρει τηλεφωνο στις 18/7 για το φουλ πακ στα 25 ευρω και μου λεει 'δεν εχω ενημερωθεί για τετοια προσφορα'...Αφησα τα στοιχεια μου και ακομη 'περιμενω'.
Εχω διακοψει εδώ και 5 χρονια,φτανω σε σημειο να τους παρω τηλεφωνο για να τους δωσω λεφτα κι αυτοι στα @@ τους.Τι να πεις....

Last edited:
σχετικά με την προσφορά των 25 ευρώ,την πήρα στο όνομα του πατέρα μου,καθώς είμουν παλιός συνδρομητής.Η κοπέλα που είχα μιλήσει μου είχε πει πως έχει δώρο τα HD για 1 χρόνο και multiview για 1 χρόνο.Εκανα μεταβίβαση τον δέκτη από μένα στον πατέρα μου(αυτά τελείωσαν 15 μέρες μετά την ενεργοποίηση).Πως μου έρχεται και πριν κάνω αίτηση multiview να πάρω 1 τηλ να ρωτήσω την nova αν ισχύει.Εκεί λοιπόν,κι αφού μίλησα με τρια διαφορετικά πρόσωπα μέχρι να βγει άκρη, μου είπαν πως δεν το δικαιούμαι γιατί δεν είχα 2ο δέκτη στο όνομά του πατέρα μου την στιγμή της προσφοράς και γιατί στο συμβόλαιο δεν έχει "τικαριστεί" η εν λόγω προσφορά.Αυτά για απάντηση αποριών που είχαν παιδιά για το θέμα μερικές σελίδες πριν.Τώρα τι να πεις... ότι χάρη μας κάνουν με τέτοια προσφορά ή ότι όταν σου λένε κάτι,βρες τρόπο να το κατοχηρώσεις αλλιώς το έχασες

πηρα την δευτερα και εκαναν καταγραφη την προσφορα που ηθελα ,και η προσφορα που ηθελα ηταν με 49,90 φουλ πακ ιντερνετ 24αρι τηλεφωνο σταθερα απεριοριστα , κινητα 12 ωρες=720 λεπτα , διεθνης κλισης σε σταθερα τηλεφωνα και HDMI για ενα χρονο ολα δωρεαν με συνβολαιο ενα χρονο και ισχυει αλλα για παντα .... μεχρι τωρα ειχα το σινεμα πακ με 44,90 με πηραν σημερα και εκανα την ανανεωση .....

Εγώ τόσεςε μέρες περιμένω να με πάρουν τηλ για την εγκατάσταση... Δυο φορές του έχω τηλεφωνήσει και τους έχω ενημερώσει πως δεν έχω κάποια κληση από τον τεχνικό.
Μου ζήτησαν τα στοιχεία μου για να με καλέσουν αυτοί και ακόμα περιμένω.

Σε κάποιους έγινε αρκετά γρήγορα σε κάποιους στο 15θήμερο και κάποιοι περιμένουν ακόμα. Υπομονή, είναι και μήνας διακοπών και αδειών.

Όσοι έχουν δώσει στοιχεία στο γνωστό τηλέφωνο και περιμένουν κλήση, δεν χάνουν τίποτε να καλέσουν και το 2106602000 (αποφεύγω τα 5ψήφια) και να ζητήσουν επικοινωνία και με το εκεί Τμήμα Προσφορών.

σχετικά με την προσφορά των 25 ευρώ,την πήρα στο όνομα του πατέρα μου,καθώς είμουν παλιός συνδρομητής.Η κοπέλα που είχα μιλήσει μου είχε πει πως έχει δώρο τα HD για 1 χρόνο και multiview για 1 χρόνο.Εκανα μεταβίβαση τον δέκτη από μένα στον πατέρα μου(αυτά τελείωσαν 15 μέρες μετά την ενεργοποίηση).Πως μου έρχεται και πριν κάνω αίτηση multiview να πάρω 1 τηλ να ρωτήσω την nova αν ισχύει.Εκεί λοιπόν,κι αφού μίλησα με τρια διαφορετικά πρόσωπα μέχρι να βγει άκρη, μου είπαν πως δεν το δικαιούμαι γιατί δεν είχα 2ο δέκτη στο όνομά του πατέρα μου την στιγμή της προσφοράς και γιατί στο συμβόλαιο δεν έχει "τικαριστεί" η εν λόγω προσφορά.Αυτά για απάντηση αποριών που είχαν παιδιά για το θέμα μερικές σελίδες πριν.Τώρα τι να πεις... ότι χάρη μας κάνουν με τέτοια προσφορά ή ότι όταν σου λένε κάτι,βρες τρόπο να το κατοχηρώσεις αλλιώς το έχασες

ναι οκ μην το αφησεις ετσι. εμενα για ακριβως την ιδια περιπτωση με εσενα μου ειπαν οταν κανω την μεταβιβαση να ξανακαλεσω το τμημα προσφορών και οχι την νοβα. και θα το περνουσαν αυτοι. εσυ ποιον πηρες?

Φιλε συνωνοματε (George M.) πηρες στα κεντρικα της nova να πιεσεις λιγο καταστασεις για να ερθουν για εγκατασταση? Εγω πηρα 2 φορες γιατι ειχα φριξει που ειχαν παει ηδη στον αδερφο μου που εμενε σε διπλανο δημο και ειχε κανει την αιτηση μια βδομαδα μετα απο μενα και εν τελει μετα το 2ο τηλ ηρθαν!

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Σε μενα εκαναν 12 μερες φιλε Γιωργο!
gab
Έχει βύσμα εσύ φίλε μου :p

Φιλε συνωνοματε (George M.) πηρες στα κεντρικα της nova να πιεσεις λιγο καταστασεις για να ερθουν για εγκατασταση? Εγω πηρα 2 φορες γιατι ειχα φριξει που ειχαν παει ηδη στον αδερφο μου που εμενε σε διπλανο δημο και ειχε κανει την αιτηση μια βδομαδα μετα απο μενα και εν τελει μετα το 2ο τηλ ηρθαν!

Έχω άλλα τρεξίματα έχω και τη Nova που είναι στον κόσμο της. Θα τους κάνω άλλο ένα τηλ να τους πω καμιά ευχούλα. Ας κάνουν διακοπές ας κάνουν ότι θέλουν.
Τα όμορφα λεφτάκια μας θα μας παίρνουν (με την θέλησή μας φυσικά), μη τους κυνηγάμε κιόλας.

Φιλε μου, αν εχουν παρελθει οι 10-15 μερες, που σου λενε αρχικα οτι θα χρειαστει να περιμενεις μεχρι να επικοινωνησει ο τεχνικος μαζι σου, και τους παρεις τηλ και τους κραξεις, αν δεν κανω λαθος κανονιζουν αμεσα να σε παρει ο τεχνικος!

ενημερώνω σχετικά με την προσφορα των 25Ε και το multiview

καταρχάς για οσους ρωτατε αν ισχυει, η προσφορα έχει λήξει και δεν προσφέρεται πια.
όσον αφορα το multiview με μεταβίβαση δέκτη, μολις μιλησα με nova μεσω της φόρμας επικοινωνιάς στο fcbk.
ο υπάλληλος το έψαξε και με ενημέρωσε πως είναι δωρεάν για 12 μήνες απο την ενεργοποίηση της προσφοράς. . Δηλαδή αν ενεργοποιήσει κάποιος 1 Αυγούστου και κάνει την μεταβίβαση 1 Σεπτεμβρη, θα έχει δωρεάν multiview για 12-1=11 μηνες.
Θα πρότεινα να επικοινωνήσεις μέσω αυτής της φόρμας όπου οι υπάλληλοι είναι πιο ψαγμένοι απ οτι φαίνεται:
https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799