Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Να το δηλωσω στην Nova ή στον επισημο συνεργατη που αναφερθηκε πιο πριν? Εκτιμω οτι αν μιλησω με την Nova θα καταλαβουν οτι θελω να συνεχισω και θα μπορεσουν να το χειριστουν οπως θελουν και μπορει να μην παρω την προσφορα που εχω στο μυαλο μου...

Να το δηλωσεις στη νοβα και θα σε συνδεσουν με το τμημα διακοπων
Εκει θα γινει το παιχνιδι θα ακουσεις την προσφορα τους θα αντιπροτεινεις
αυτο που σε ενδιαφερει και αν δεν στο δωσουν να εισαι καθετος
με την απαιτηση σου και περιμενε ξανα θα σου τηλεφωνησουν
σου ευχομαι να παν ολα καλα

Οσο για τον SPINDOCTOR
Αν προκειται για το τηλεφωνο-ιντερνετ ιατρειου δεν θα εφευγα ποτε απτον οτε

σημερα εκλεισα κι εγω την προσφορα αυτη με τα 49.90 νομιζω ειναι ικανοποιητικη..το μονο κακο ειναι το 18μηνο. ο προηγουμενος μου παροχος ηταν cyta
Επισης το multiview μου ειπαν χρεωνεται 9 ευρω το μηνα..

η προσφορα αυτη δεν περιλαμβανει το multiview....την πηρα κι εγω...εχει για 1 χρονο τα HD και 3 μηνες δωρεαν το adult pack

Υπαρχει καποιο διαφορετικο τηλεφωνο για τμημα προσφορων της νοβα, το εχει καποιος; ή παιρνουμε στο 5ψηφιο, εκλεισα χρονο και θελω να ζητησω προσφορα.

τελικα οντως τη δικαιούμαι για ενα χρονο απλα πρεπει να αγοράσω έξτρα αποκωδικοποιητη στα 49

Επισης εχω ηδη ενα πιάτο γιατι ημουνα για χρονια συνδρομητής

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

γινεται να συνδεσω εναν dreambox που εχω αντι να αγορασω καινουργιο για το multiview???

γινεται να συνδεσω εναν dreambox που εχω αντι να αγορασω καινουργιο για το multiview???

ουτε σαν σκεψη..
το Multiview θελει 2 Pace(ανεξαιρετως εαν ειναι 2 865 ή 2 831 ή ενας&ενας)και ο καθενας δουλευει ανεξαρτητα με την καρτα του και το Lnb του.
οποτε-οπως καταλαβαινεις-ειναι απλα ΑΔΥΝΑΤΟ..

Το multiview θελει κ συνδεση καλωδιων μεσα στο σπιτι μεταξυ των 2 pace...?Αν ειναι ετσι να ξερουμε να μην το ζηταμε καθολου....

Να το δηλωσεις στη νοβα και θα σε συνδεσουν με το τμημα διακοπων
Εκει θα γινει το παιχνιδι θα ακουσεις την προσφορα τους θα αντιπροτεινεις
αυτο που σε ενδιαφερει και αν δεν στο δωσουν να εισαι καθετος
με την απαιτηση σου και περιμενε ξανα θα σου τηλεφωνησουν
σου ευχομαι να παν ολα καλα

Οσο για τον SPINDOCTOR
Αν προκειται για το τηλεφωνο-ιντερνετ ιατρειου δεν θα εφευγα ποτε απτον οτε

Ευχαριστω πολυ! Πέρυσι ειχε ληξει το συμβολαιο μου στις τη ανοιξη και αντι για προσφρα με 31 ευρω, μου προτειναν νεο συμβολαιο με 45 ευρω και 12μηνη δεσμευση και δεχθηκα. Εκαναν εξι μηνες να μου προσφερουν το -50%... Πιστευεις πως πρεπει να δηλωσω και το multiview ή δεν δινεται στην προσφοα που θελω να παρω εγω (Nova Full Pack με 50%);

Last edited:

Ευχαριστω πολυ! Πέρυσι ειχε ληξει το συμβολαιο μου στις τη ανοιξη και αντι για προσφρα με 31 ευρω, μου προτειναν νεο συμβολαιο με 45 ευρω και 12μηνη δεσμευση και δεχθηκα. Εκαναν εξι μηνες να μου προσφερουν το -50%... Πιστευεις πως πρεπει να δηλωσω και το multiview ή δεν δινεται στην προσφοα που θελω να παρω εγω (Nova Full Pack με 50%);

ας συνεχισεις να πληρωνεις την ιδια τιμη το φουλ-πακ και δεν χανεις τιποτε να τους ρωτησεις
αν και δεν πιστευω να σου δωσουν και το multiview δωρεαν

Το multiview θελει κ συνδεση καλωδιων μεσα στο σπιτι μεταξυ των 2 pace...?Αν ειναι ετσι να ξερουμε να μην το ζηταμε καθολου....
Θέλει ακριβώς αυτο που είπες. Οι δυο δέκτες συνδεμενοι μεταξύ τους.

παιδια η προσφορα των 25 μονο για τα καναλια τελειωσε οριστικα?ρωτησε κανεις προσφατα?οποτε η καλυτερη που παιζει ειναι τα 49.90??θα παρω τηλ οποτε να ξερω πανω κατω τι γινεται...

Μόνο η nova στα 25 έχει τελειώσει. Τουλάχιστον δεν έχει γραφτεί κάτι. Η προσφορά στα 49,90 full δίνετε ακόμα, αν και λέγετε ότι την απευθύνουν σε συνδρομητές ΟΤΕ

Είμαι στο πακέτο 24άρι+δωρεάν σταθερά+start pack+nsport1 με 29,90 και η δέσμευση έληξε τον Ιούνιο.Τους έστειλα μήνυμα μέσω της σελίδας:https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 ζητώντας κάτι καλύτερο και συγκεκριμένα τα HD. Απάντησαν μετά απο 2-3 ώρες και μου δώσανε τα HD και 12 ώρες προς κινητά δωρεάν(αυτά χωρίς να τα ζητήσω) για ανανέωση 1 έτους με την τιμή να παραμένει στα 29,90.Ενημερώνω ότι η εξόφληση γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας.

Είμαι στο πακέτο 24άρι+δωρεάν σταθερά+start pack+nsport1 με 29,90 και η δέσμευση έληξε τον Ιούνιο.Τους έστειλα μήνυμα μέσω της σελίδας:https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 ζητώντας κάτι καλύτερο και συγκεκριμένα τα HD. Απάντησαν μετά απο 2-3 ώρες και μου δώσανε τα HD και 12 ώρες προς κινητά δωρεάν(αυτά χωρίς να τα ζητήσω) για ανανέωση 1 έτους με την τιμή να παραμένει στα 29,90.Ενημερώνω ότι η εξόφληση γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας.

Πολύ καλό μου φαίνεται. Και εγώ ναι θα έλεγα.

Λοιπον,
Το συμβόλαιο μου έληγε αρχές Οκτώβρη. Μίλησα με nova και:

Ειχα απεριόριστα αστικά, υπεραστικά, κινητά 720'λεπτα,
Internet εώς 24
Nova sports pack με HD
ΣΤη τιμη των 39,90 .

Μου πρότειναν επιπρόσθετα σε αυτα που ειχα:
Διεθνείς κλήσεις.
Άλλους 12 μήνες HD
Nova cinema ( κοινώς full pack)

Στα 49,90 για παντα.

Ειναι καλη προσφορα;