Προσφορά NOVA

makfil εγω τα εχω ολα δεν εχει κατι παραπανω να ζητησω ... τωρα δινω 49,90 και ειπα να εχω παλι ολα αλλα στο start pack με τα 30 αλλα δεν μου το κανουν .. μου δινουν τα κινητα και τα σταθερα αλλα δεν μου δινουν τα HD (μονο 2 μηνες) ... οποτε περιμενω να περασουν μερικες μερες για να κανω παλι παζαρι ..
εαν ο φιλος skon εχει παρε 35,90 με τα παντα ολα παντως ειναι απιστευτη τιμη ..εκτος εαν μιλαει μονο για σκετη νοβα

Ρώτησα γιατί μου φάνηκε περίεργο να έχεις την προσφορά των 49,90 από πέρυσι τέτοια εποχή, όταν λέμε ότι εμφανίστηκε τον ΙΟΥΛ 2014 και φαίνεται να είναι η καλλίτερη που δόθηκε ποτέ.

Αρχές Ιουνίου ζήτησα διακοπή και μου έδωσαν το Full Pack+HD στα 35.90,με την προυπόθεση να μείνω για ένα χρόνο.

Προφανώς η τιμή αυτή είναι για σκέτη NOVA.

Καλησπέρα,
οχι μιλάω μόνο για το Full Pack της Nova. Ναι είμαι πελάτης απο το 2008 αν θυμάμαι καλά.

λοιπον με πηρανε τηλεφωνο απο το μαγικο τμημα .... μπορουν να μου δωσουν :
α) 3play με start pack + κινητα + σταθερα + HD για 1 χρονο στα 29,90
β) 3play cinema +sport1 + κινητα + σταθερα + HD για 1 χρονο στα 39,90

εργα ας ειναι καλα το ιντερνετ , αθλητικα μονο ολυμπιακο βλεπω ... θα με καλυψει μονο το sport1 η οχι ?
σαν τιμες καλες δεν ειναι ?

Νομίζω ότι τα αθλητικά πάνε πακέτο με το nc1.
Επομένως, ζήτα τα αθλητικά με το nc1 στα 39.90.
Σημειωτέον ότι γιαυτά (και τα απερ. σε σταθερά + 720') πλήρωνα μέχρι αρχές Ιουλίου 54,90 !!!

Είμαι συνδρομητής του οτε και η σύμβαση μου λήγει 20 Σεπτεμβρίου. Σκέφτομαι να βάλω forthnet - nova με όλα τα κανάλια των αθλητικών. Που πρέπει να απευθυνθώ για να πάρω την προσφορά των 39.90; Θα ήταν εφικτό να τους ζητήσω να μου κάνουν δώρο το τέλος ενεργοποίησης, το hd και απεριόριστα σταθερά και κινητά; Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρω, τι παραπάνω μπορώ να διεκδικήσω στα 29.90, εκτός από το start pack;

Στα προηγούμενα μηνύματα έχουν αναφερθεί οι προσφορές που τρέχουν αυτή την περίοδο καθώς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας.
Το δωρεάν τέλος φορητότητας μπορείς να το διεκδικήσεις αφού έρχεσαι από ΟΤΕ.

Σημερα πηρα το full pack στην τιμη των 49,90 ευρω για παντα,με δωρο τα hd για ενα χρονο.Ειμαι ενεργος συνδρομητης και απλα εκανα καινουργιο συμβολαιο για ενα χρονο.
Να ευχαριστησω πολυ τα παιδια του nova official suport για την αμεση εξυπηρετηση.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Σημερα πηρα το full pack στην τιμη των 49,90 ευρω για παντα,με δωρο τα hd για ενα χρονο.Ειμαι ενεργος συνδρομητης και απλα εκανα καινουργιο συμβολαιο για ενα χρονο.
Να ευχαριστησω πολυ τα παιδια του nova official suport για την αμεση εξυπηρετηση.

Καλησπέρα...η παραπάνω τιμή περιλαμβάνει κλήσεις προς κινητα+Διεθνείς κλήσεις αλλα και Multiview ...?

@skopelos1 στη δική μου περίπτωση ισχύουν και κλήσεις σε Αστικά, υπεραστικά, κινητά (720') και διεθνείς κλήσεις. Επισης δώρο για 3 μήνες το adult pack

@skopelos1 στη δική μου περίπτωση ισχύουν και κλήσεις σε Αστικά, υπεραστικά, κινητά (720') και διεθνείς κλήσεις. Επισης δώρο για 3 μήνες το adult pack
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση....για το Multiview γνωρίζεις ? γιατι εγώ τώρα είμαι με όλα τα παραπάνω + multiview στα 59,90 ευρώ ...

Κάποιοι το εχουν πάρει. Εμένα δεν με ενδιέφερε. Νομιζω θα μπορέσεις να το πάρεις. Αν εχεις και τον δέκτη...

Κάποιοι το εχουν πάρει. Εμένα δεν με ενδιέφερε. Νομιζω θα μπορέσεις να το πάρεις. Αν εχεις και τον δέκτη...
Ναι έχω multiview και τον δέκτη φυσικά απο το 2012 περίπου...αλλά δεν νομίζω να μου το δώσουν με 49,90.....Μια προσπάθεια θα κάνω όμως...

Φιλε skopelos 1 στην προσφορα που μου εδωσαν ειναι ολα οσα λες εκτος απο το multiview που δεν με ενδιεφερε.
Το ενδιαφερον συμπερασμα που βγαινει εναι οτι την προσφορα την δινουν και σε ενεργους συνδρομητες ,αρκει να κανουν ενα νεο συμβολαιο ενος ετους.