Προσφορά NOVA

Πιο 12μηνο, καθε μερα με παιρνουν και μου προσφερουν τα HD δωρεαν για 18 μηνες...και γελαγα. Αυτα τους λεω επρεπε να τα δινετε πλεον σε ολους δωρεαν και οχι να προσπαθειτε να με κρατησετε με αυτον τον τροπο 18 μηνες ακομη. Παρτε με τηλεφωνο ξανα τον Μαιο τους λεω και να δωσετε αυτα που εχω τωρα (39.90 + σπορτ) μεχρι 32 ευρω το πολυ τους λεω , μονο τοτε θα κανω ανανεωση.

και να πεις ότι έχουν όλα τα κανάλια σε HD

για τους μη ποδοσφαιρόφιλους με εξαίρεση τα cinema είναι αρκετά σε SD

αντίθετα το πακετο ΟΤΕ δεν χρεώνει τα HD στα οποία δίνει έμφαση και πολύ σωστά κάνει

ποιος ο λόγος να βάλεις δορυφορική αν δε βλέπεις HD

αυτό με τη χρέωση έπρε να γίνεται παλιότερα τώρα πλεόν τα HD είναι must

ελπίζω να ξυπνήσουν λίγο εκεί στη νόβα γιατί πάνε για μεγάλη ήττα...

Στριμωγμενα τα βλεπω τα πραγματα.
Δεν φαινεται να εχουν πολλα περιθωρια για μειωσεις συνδρομης.
Τωρα πχ δωσαν δωρεαν κινητα, αλλα προσθεσαν 50 ευρω τον δεκτη.

Σήμερα τελείωνε το δωδεκάμηνο που είχαμε με 3play, απεριόριστα και sport package με 49,80. Τηλέφωνο το πρωί ,σύνδεση με τμήμα προσφορών . Πρώτη προσπάθεια . 3play Sport package με εξτρα 12 ωρες σε κινητα 39,90 χωρις HD. 4.90 + για τα HD. Full nova με 59,90. Την ενημερώνω με ευγενικό τρόπο ότι αυτή την στιγμή στην αγορά παίζουν τα γνωστα 39,90 για sport και 49,90 για το full με από όλα μέσα. Με βάζει 5 δεύτερα στην αναμονη και τελικά μου λέει 3play full με 12 ώρες κινητα κάτι εξωτερικού και HD για 12 μήνες τελική 49,90. Αρα παλικάρια το ΑΝΩΤΕΡΟ που θα δώσετε για 3play full είναι το παραπάνω. Μην διανοηθείτε να δεχτείτε με περισσότερα.

Σήμερα τελείωνε το δωδεκάμηνο που είχαμε με 3play, απεριόριστα και sport package με 49,80. Τηλέφωνο το πρωί ,σύνδεση με τμήμα προσφορών . Πρώτη προσπάθεια . 3play Sport package με εξτρα 12 ωρες σε κινητα 39,90 χωρις HD. 4.90 + για τα HD. Full nova με 59,90. Την ενημερώνω με ευγενικό τρόπο ότι αυτή την στιγμή στην αγορά παίζουν τα γνωστα 39,90 για sport και 49,90 για το full με από όλα μέσα. Με βάζει 5 δεύτερα στην αναμονη και τελικά μου λέει 3play full με 12 ώρες κινητα κάτι εξωτερικού και HD για 12 μήνες τελική 49,90. Αρα παλικάρια το ΑΝΩΤΕΡΟ που θα δώσετε για 3play full είναι το παραπάνω. Μην διανοηθείτε να δεχτείτε με περισσότερα.

αν πληρώνεις με πιστωτική νομίζω βγαίνει δωρεάν

και να πεις ότι έχουν όλα τα κανάλια σε HD

για τους μη ποδοσφαιρόφιλους με εξαίρεση τα cinema είναι αρκετά σε SD

αντίθετα το πακετο ΟΤΕ δεν χρεώνει τα HD στα οποία δίνει έμφαση και πολύ σωστά κάνει

ποιος ο λόγος να βάλεις δορυφορική αν δε βλέπεις HD

αυτό με τη χρέωση έπρε να γίνεται παλιότερα τώρα πλεόν τα HD είναι must

ελπίζω να ξυπνήσουν λίγο εκεί στη νόβα γιατί πάνε για μεγάλη ήττα...

Εχθές με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν προσφορά - επειδή είμαι καλός πελάτης (από τον Ιούλιο είμαι στη Forthnet και έχω 3play Start Pack......-bye-) - τα NC1 και NS1 από 15,90 στα 9,90. Στην απάντηση μου ότι δεν με ενδιαφέρουν οι ταινίες και τα αθλητικά, αλλά παρακολουθώ κυρίως ντοκιμαντέρ, και καλύτερα θα ήταν αν ήθελαν να κάνουν προσφορές να έδιναν χωρίς χρέωση τα HD σε όλους, όπως συμβαίνει με τους περισσότερους πάροχους στην Ευρώπη και τον OTE στην Ελλάδα. Η απόκριση ήταν, ότι πρώτη φορά το ακούν σαν πρόταση από κάποιον και θα το μεταβιβάσουν στην εταιρεία!! Εξήγησα ότι στο - ίσως - μεγαλύτερο forum στην Ελλάδα για δορυφορικά υπάρχει αρνητική κριτική εδώ και πάρα πολύ καιρό γι' αυτό το θέμα και ότι μου φαίνεται λίγο περίεργο να μην το έχουν ξανακούσει.... :flipout: Δεν το προχώρησα, γιατί η κοπέλα που κάλεσε ήταν πολύ ευγενική και δεν έφταιγε σίγουρα σε τίποτα...

Παιδιά, εγώ την πάτησα και θα ταλαιπωρηθώ για κανα 2 βδομάδες...

Είχα κάνει αίτηση στον ΟΤΕ από forthnet με τη γνωστή πολύ καλή προσφορά 25+10.

Ενώ είχα αποφασίσει και περίμενα να φύγω για ΟΤΕ δέχθηκα τηλέφωνο χτες από nova για full 3play + multiview σε τιμή που δεν μπορούσα να αρνηθώ.

Προφανώς δεν προλάβαν να ενημερώσουν όμως τη αλλαγή γραμμής και η γραμμή πέρασε στον ΟΤΕ. Θα κάνω αίτηση υπαναχώρησης τη Δευτέρα.

Αποτέλεσμα, θα μείνω λογικά για 1-2 βδομάδες χωρίς ιντερνετ και σε ενα βασικό πακετο του ΟΤΕ (με χρέωση κλήσεων κλπ.). Το πόσο θα χρεωθώ από τον ΟΤΕ για αυτό το διάστημα, άγνωστο...

Γίνεται μεγάλη μάχη με τις φορητότητες μεταξύ των 2 και έχουν χάσει την μπάλα με αποτέλεσμα να πηγαίνουν οριακά με τις ημερομηνίες φαίνεται...

τι τιμή σου έδωσε η ΝΟΒΑ; έτσι για να μαζεύουμε πληροφορίες και οι υπόλοιποι που έρχεται η σειρά μας! :idea:

Ελα ντε! Πες μας και μας την «τιμή που δεν μπορούσες να αρνηθείς» να μάθουμε και εμείς....

Ενημερωτικά, ανανέωση πακέτου για φιλάθλους (σκέτο αθλητικό Nova, χωρίς HD και Multiview) με 20 ευρώ/μήνα

Γειά σας παιδιά έχω 3 play με start pack τα HD μου λήγουν σε λίγες μέρες. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να τα πάρω δωρεάν για 12 μήνες όπως και άλλα παιδιά εδώ στο forum ή θα δεσμευτώ με το 5ευρώ? Τουλάχιστον το μόνο που αξίζει είναι τα HD και είναι κρίμα να αναγκαστώ να τα πληρώνω.

39,90 full πακετο με double play χωρις κινητά (που δεν τα χρειάζομαι) + Multiview για ένα χρόνο

τι τιμή σου έδωσε η ΝΟΒΑ; έτσι για να μαζεύουμε πληροφορίες και οι υπόλοιποι που έρχεται η σειρά μας! :idea:

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

39,90 full πακετο με double play χωρις κινητά (που δεν τα χρειάζομαι) + Multiview για ένα χρόνο

Αρα με κινητα παμε στα 44,90. Πτωση 5 ευρω , τουλαχιστον στο δικο μου πακετο.

πολύ καλή τιμή! εγώ ήδη πληρώνω 39,90 για cinema, εντάξει έχω τα κινητά - αλλά δεν τα πολυχρησιμοποιώ + HD δώρο. Με βλέπω να προσπαθώ για αυτήν την προσφορά, στην έδωσαν μόνο με την απειλή φορητότητας; ή χρειάστηκε να γίνει και η φορηρότητα; . Ευχαριστώ για την πληροφορία Valdom

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Από ότι βλέπω στο nova.gr ( http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-multiview/ ) το multiview είναι μαζί με το HD 9,90 ευρώ, δηλαδή κάποιος που παίρνει δωρεάν το multiview έχει και τα hd δώρο; έτσι ήταν και παλιά;

η παραπάνω προσφορά έγινε ουσιαστικά αφού είχε ολοκληρωθεί η φορητότητα, γιαυτό σέρνομαι με διαδικασίες επιστροφής.

Νομίζω τα hd ήταν πάντα δώρο για όποιον είχε multiview.

πριν λιγο με πηραν τηλ. με αποκρυψη και μου ειπαν 1 χρονο συμβολαιο 3πλαι + νοβα φουλ+κινητα+διεθνη στην τιμη 25 ευρω για 6 μηνες και μετα 6 μηνες 49,90.Το αστειο ειναι οτι πριν 2 μηνες ανανωσα στα 49,90!αλλα με αποκρυψη γιατι?Κατι δεν μου αρεσει!

αλλα με αποκρυψη γιατι?Κατι δεν μου αρεσει!

Συνήθως από τηλ. κέντρο είναι με απόκρυψη. Όταν με είχαν πάρει από την NOVA πάντως, ήταν από απόκρυψη. Αν έχεις κάποια αμφιβολία, ζητάς όνομα όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως ή ζητάς κάποιον υπεύθυνο.