Προσφορά NOVA

Όσες φορές με έχουν πάρει από νόβα παλαιότερα για προσφορά (όχι εξωτερικούς συνεργάτες) μου λένε συνήθως κάποιο όνομα Βασιλείου ή Γεωργίου. Μούφα μου μυρίζεται το όνομα, έχω την εντύπωση ότι το κάθε όνομα έχει να κάνει με την προσφορά που γίνεται.

Τελικα μετα απο 3-4 τηλ. που μου εκανε εκανα δεκτη την προσφορα και θα του στειλω με φαξ την πιστωτικη καρτα μου στο 2119559200

πριν λιγο με πηραν τηλ. με αποκρυψη και μου ειπαν 1 χρονο συμβολαιο 3πλαι + νοβα φουλ+κινητα+διεθνη στην τιμη 25 ευρω για 6 μηνες και μετα 6 μηνες 49,90.Το αστειο ειναι οτι πριν 2 μηνες ανανωσα στα 49,90!αλλα με αποκρυψη γιατι?Κατι δεν μου αρεσει!

Και για τι δεν το κανουν 37,5 για 12 μηνες και μπερδευουν τα νουμερα?

Τελικα μετα απο 3-4 τηλ. που μου εκανε εκανα δεκτη την προσφορα και θα του στειλω με φαξ την πιστωτικη καρτα μου στο 2119559200

Σωστά λέει ο φίλος! Κάλυψε τουλάχιστον τα μισά νούμερα και φυσικά τον τριψήφιο αριθμό ασφαλείας (στην πίσω όψη)

39,90 full πακετο με double play χωρις κινητά (που δεν τα χρειάζομαι) + Multiview για ένα χρόνο

Απο που δοθηκε αυτη η προσφορα απο τα κεντρικα Η' απο συνεργατη?

Εχουμε τηλεφωνο της προσφορας? Θελω να την βαλω και εγω... Αλλα δεν εχω κανα ιδιαιτερο λογο να φυγω απο το σταρτ + σπορτ 1 με 29.90 που εχω, μπορω να παρω το σπορτ πακ και κινητα με 39,90 αλλα δεν με συγκινει ιδιαιτερα και ας χανω καποια σημαντικα παιχνιδια... Το συγκεκριμενο θα το εβαζα αλλα στα κεντρικα που ρωτησα δεν το δινουν μονο σπορτπακ με 39,90 Η φουλ πακ και κινητα με 49,90, μονο το φουλ και χωρις κινητα θα βαλω αν ειναι αλλιως μενω στο υπαρχον...

Αυτο αλλαζει τα πραγματα, γιατι μου ειχαν πει απο το τμημα προσφορων οτι δεν δινουν τετοια προσφορα αλλα θα ηταν προσφορα απο συνεργατη...

πριν λιγο με πηραν τηλ. με αποκρυψη και μου ειπαν 1 χρονο συμβολαιο 3πλαι + νοβα φουλ+κινητα+διεθνη στην τιμη 25 ευρω για 6 μηνες και μετα 6 μηνες 49,90.Το αστειο ειναι οτι πριν 2 μηνες ανανωσα στα 49,90!αλλα με αποκρυψη γιατι?Κατι δεν μου αρεσει!

καλημερα αυτή την προσφορά την θέλω και εγω.. αλλα γιατι δεν με περνουν τηλ. και με ενοχλουν συνεχώς με την προσφορά για το hd με δωδεκάμηνη δεσμευση? σιγά τα ωά την ειπα και την έστειλα την κοπελιά...

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

καλημερα αυτή την προσφορά την θέλω και εγω.. αλλα γιατι δεν με περνουν τηλ. και με ενοχλουν συνεχώς με την προσφορά για το hd με δωδεκάμηνη δεσμευση? σιγά τα ωά την ειπα και την έστειλα την κοπελιά...
ναι οντως καλη προσφορα θα ενδιεφερε και εμενα αλλα να ρωτησω κατι εγω εχω το full pack μεχρι τον ιουνιο συμβολαιο ( η ανανεωση εγινε μεσω τηλεφωνου ) και τηλεφωνια ειμαι στην hol και ληγει το συμβολαιο σε λιγες μερες μπορω να παρω τετοια προσφορα και εγω ή θα μουν πουν οτι δεν γινεται γιατι εχω ειδη συμβολαιο για την νοβα που ληγει τον ιουνιο ?

Yπάρχει καμμία προσφορά γιά σκέτη nova δορυφορική γι αυτούς που είναι εκτός δικτύου forthnet;

ναι οντως καλη προσφορα θα ενδιεφερε και εμενα αλλα να ρωτησω κατι εγω εχω το full pack μεχρι τον ιουνιο συμβολαιο ( η ανανεωση εγινε μεσω τηλεφωνου ) και τηλεφωνια ειμαι στην hol και ληγει το συμβολαιο σε λιγες μερες μπορω να παρω τετοια προσφορα και εγω ή θα μουν πουν οτι δεν γινεται γιατι εχω ειδη συμβολαιο για την νοβα που ληγει τον ιουνιο ?
Οι προσφορές είναι σαν τις γυναίκες. Αν δε δοκιμάσεις ποτέ δεν θα μάθεις αν θα σου κάτσουν.

Μόλις με πήραν για τη γνωστή προσφορά από το *+30 21 3010 9658‬

Πάρτε άφοβα τηλέφωνο στα 30 45 και 50

εμενα μου ειπαν για να παρεις προσφορα πρεπει να εισαι σε αλλο δικτυο και να μην εχεις νοβα, ειμαι στο forthnet 2play economy και ζητησα την προσφορα nova 3play 29,90 απεριοριστα σταθερα 12 ωρες κινητα και nova start pack, αλλα δε μου το δίνουν

Last edited:

Καλησπέρα παιδιά. Του έχει δοθεί κάποιου παιδιού από προσφορά ο pvr 865? Λήγει το συμβόλαιο μου και θα ήταν καλός λόγος να ανανέωσω

Ανανέωσα πριν ένα μήνα ,-έχω 3play full στα 49.90- και ζήτησα multiview και τον pvr865-
multiview -> δωρεάν -> pvr 865 50ευρώ αρκεί να εξοφλώ μέσω πιστωτικής!

Καλησπέρα παιδιά. Του έχει δοθεί κάποιου παιδιού από προσφορά ο pvr 865? Λήγει το συμβόλαιο μου και θα ήταν καλός λόγος να ανανέωσω

Έχουν γίνει πολλές αναφορές από μέλη για 50 ευρώ, όπως γράφει πιο πάνω και ο φίλος GDASK, με ξόφληση των μηνιαίων λογαριασμών μέσω πιστωτικής κάρτας.

Έχουν γίνει πολλές αναφορές από μέλη για 50 ευρώ, όπως γράφει πιο πάνω και ο φίλος GDASK, με ξόφληση των μηνιαίων λογαριασμών μέσω πιστωτικής κάρτας.
Και χωρις πιστωτικη.