Προσφορά NOVA

Σήμερα ζήτησα και εγώ διακοπή, και τελικά μου έκαναν προσφορά για 1 χρόνο στα 40,86 ευρώ το μήνα, το πλήρες πακέτο (50% από τιμή καταλόγου) + multiview (κανονική τιμή).
Δεν ξέρω αν γινόταν και καλύτερα, αλλά είναι βελτίωση από τα 72 που έδινα μέχρι σήμερα. :flipout:

Μια συμβουλή όποιος γνωρίζει.
Εμενα μου ειπαν οτι δεν έχουν χαλκό στην περιοχή μου, για να μου δώσουν ιντερνέτ/τηλέφωνο.
(Είμαι συνδρομητής ΟΤΕ, με οπτική ινα)
Οπτική ίνα δίνει μονο στους πελάτες του ο ΟΤΕ.
Αρα για να πάω φορθνετ, πρεπει να βρεθεί ελεύθερος χαλκός. Σωστα;
Τι μπορω να κάνω; υπάρχει λίστα αναμονής;
Επίσης το έχω μεγάλη απορία τώρα.
Στην δίκη μου την φαση, ή ΟΤΕ ή τίποτα;
Αναπτυξη είναι αυτό ή Ουγκάντα

Η φόρθνετ έχει παρουσία στο τηλεφωνικό σου κέντρο; (Στο δικό μου όχι, μόνο από τον ΟΤΕ μπορώ να βάλω τηλέφωνο και ίντερνετ, εκτός αν κάνω "προεπιλογή" ή ΑΡΥΣ)
Τι εννοείς ότι είσαι συνδρομητής με οπτική ίνα; Ο ΟΤΕ δεν δίνει οπτικές ίνες σε σπίτια.

Εγώ κατάλαβα ότι έχει VDSL από καμπίνα και η Forthnet δεν δίνει από καμπίνα αλλά από κέντρο.

Έχω 4 mbps και μου ειπαν οτι είναι οπτική ίνα.
Τι να πω. Η φορθνετ είναι στα παλιά καλώδια -λενε- του χαλκού και δεν υπάρχει ελεύθερο.τους ξαναπηρα τηλ. Και μου ειπαν οτι πρεπει να αδειάσει, η πρεπει να γίνουν παρα πολλές αιτήσεις να βάλουν έξτρα. Ακούστε Ελλάδα 2014. Στο μετάξυ η δική μου αίτηση ακυρώθηκε επειδή έγινε αυτό. Άρα πως να έχουν πολλές αιτήσεις αφού τις ακυρώνουν; Ρώτησα αν έχει λίστα αναμονής, μου είπαν όχι, και το μονο που μπορω να κάνω είναι να ξανακανω αίτηση αργότερα . και μετα μου λες δεν ειμαστε Ουγκάντα. Σημειωτεων είμαι σε περιοχή η οποία έχει πανεπιστήμιο δίπλα κτλ κτλ...
Έλεος

Σήμερα ζήτησα και εγώ διακοπή, και τελικά μου έκαναν προσφορά για 1 χρόνο στα 40,86 ευρώ το μήνα, το πλήρες πακέτο (50% από τιμή καταλόγου) + multiview (κανονική τιμή).
Δεν ξέρω αν γινόταν και καλύτερα, αλλά είναι βελτίωση από τα 72 που έδινα μέχρι σήμερα. :flipout:

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα? Εννοείς 3play?Ή σκέτη nova 50%+ multivew 9,90?Αν και τώρα που βλέπω 72,σίγουρα εννοείς σκέτη nova.Σίγουρα είναι καλύτερα από αυτά που έδινες μέχρι σήμερα, αν και θα έπρεπε να σου δώσουν δωρεάν το multivew. Θα μπορούσε δηλαδή να είναι 30,95 με δωρεάν το multivew.

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα? Εννοείς 3play?Ή σκέτη nova 50%+ multivew 9,90?Αν και τώρα που βλέπω 72,σίγουρα εννοείς σκέτη nova.Σίγουρα είναι καλύτερα από αυτά που έδινες μέχρι σήμερα, αν και θα έπρεπε να σου δώσουν δωρεάν το multivew. Θα μπορούσε δηλαδή να είναι 30,95 με δωρεάν το multivew.

Ναι, σκέτη νόβα. Θα μπορούσε, αλλά δεν το έδωσαν... :flipout:
(Δεν είναι προσφορά για νέο συνδρομητή, την οποία μου είχαν κάνει στα 35 με τα HD δώρο.)

Σε σημερινή επικοινωνία μετά απο email το μόνο που μπορούσαν να μου δώσουνε είναι: απερ. σταθερα, 12 ωρες κινητά ,ιντερνετ και όλα τα σπορτ με 39,90. Κανένα cinema και δεν θυμάμαι για τα hd αν ειναι μέσα. Αυτη την στιγμη 3 μέρες πριν λήξει το συμβολαιο έχω όλα τα παραπάνω + cinema 1 με 54,90. Να πιέσω με καμιά διακοπή ή να την δεχτώ την προσφορα?

Το αν θα δεχτείς ή όχι,εσύ θα αποφασίσεις και κανείς άλλος.Η προσφορά που σου έκαναν,θεωρούνταν (και ήταν) εξαιρετική κάποτε.Πλέον,είναι μέτρια.Ούτε καλή,ούτε κακή.Και μόνο να σκεφτείς ότι έχουν κάνει σε μερικούς προσφορά με τα ίδια λεφτά,που περιλαμβάνει και όλα τα cinema,μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου και να αποφασίσεις.

Τώρα είδα το post του Σεραφείμ.Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του.Είναι το λιγότερο που θα ζητούσα,ώστε να έμενα λίγο ευχαριστημένος.

Εγώ έχω όλα τα παραπάνω και full nova +multiview+hd στα 49,90 άρα σίγουρα μπορείς καλύτερη προσφορά

Σε συνεχεια του χθεσινου ποστ μιλησα σημερα με μια πολυ εξυπηρετικη κοπέλα και μου προσθεσε τα hd για συμβολαιο 1 χρόνου στα 39 ευρω με λιγη πίεση.Δηλαδή ολα τα sport ,12 ωρες κινητά, απερ. σταθερα, ιντερνετ και hd οπου και το δεχτηκα.ειμαι ικανοποιημένος

Μην φανταστεις οτι ιδρωσαν κιολας την ιδια προσφορα δινουν σε αρκετο κοσμο, αρκετο καιρο τωρα...

Η διαφορά είναι όμως ότι την πήρε αυτές τις ημέρες που έχουν σταματήσει το ξεπούλημα προσφορών.

δε νομίζω να σταμάτησαν,μόνο χτες με πήραν 3 φορές τηλέφωνο.τη μία μάλιστα μου είπαν σαν δικαιολογία ότι έχω κάνει αίτηση γιά 3play πράγμα που δεν ισχύει γιατί είμαι εκτός δικτύου.