Προσφορά NOVA

Και εμένα με έχουν εκνευρίσει με τα πολλά τηλεφωνήματα. Παίρνουν για την νόβα τουλάχιστον 1 φορά την μέρα. Που και να μην είχα full πακέτο δηλαδή...

Πηραν στους δικους μου στη Σεριφο για προσφορα (ΜΟΝΟ TV-OXI net ετσι κι αλλιως δεν καλυπτει εκει η φορτηνετ) και δινουν Full Pack για παντα στα 39 Ευρω.

Πηραν στους δικους μου στη Σεριφο για προσφορα (ΜΟΝΟ TV-OXI net ετσι κι αλλιως δεν καλυπτει εκει η φορτηνετ) και δινουν Full Pack για παντα στα 39 Ευρω.
Στα 39 ;Στα 31 πρότειναν σε μένα αυτό το πακέτο χωρίς παζάρια κτλ.όπου σε πιάσουν τελικά!!!

Και σε εμένα με 35 (μόνο νόβα, πλήρες πακέτο, χωρίς τα υπόλοιπα φόρθνετ.) Βέβαια μόλις ζήτησα διακοπή, αμέσως πήγε στα 31 (στην ίδια συνδρομή, όχι με νέα συνδρομή που αφορούσε το 35).

Καλημέρα,

Και σε εμένα με 35 (μόνο νόβα, πλήρες πακέτο, χωρίς τα υπόλοιπα φόρθνετ.) Βέβαια μόλις ζήτησα διακοπή, αμέσως πήγε στα 31 (στην ίδια συνδρομή, όχι με νέα συνδρομή που αφορούσε το 35).

Στα 31 περιλαμβάνονται και τα HD;

Παιδιά καλησπέρα.
Πριν 2 Κυριακές πήρα την εφημερίδα με το "κουπόνι" για το Novasports1 και το NovaLife και έκανα εγγραφή στο nova.gr/protothema, δίνοντας σταθερό, κινητό και e-mail.
Δε λέω, βολικό είναι να βλέπεις NS1 στο laptop (χωρίς καμιά υποχρέωση), αλλά από εκείνη τη μέρα τηλεφωνούν 3-4 φορές τη μέρα στο σταθερό (και καπάκι στο κινητό), αδιακρίτως ώρας και μέρας. Μόνο Κυριακή δε παίρνουν. Καλούν από 213 039-3140.
Δεν έχω απαντήσει ως τώρα, μόνο και μόνο γιατί το θεωρώ ενοχλητικό.
Ξέρει κανείς τι προσφέρουν?

Τα ίδια και σε μένα. Ωραίο κόλπο να πάρουν βάση δεδομένων......
Συνήθως προσφέρουν ίντερνετ, αστικά - υπεραστικα, full pack στα 49.90. Επίσης ίντερνετ, αστικα-υπεραστικα, novacinema1, novasports 1 στα 39.90. Ανάλογα σε ποιον παροχο είσαι τώρα μπορεί να υπάρχουν επιπλέον προσφορές.

Καλά, δεν νομίζω να είναι η προσφορά. Δυστυχώς το πρόβλημα με τα τηλέφωνα από την νόβα έχει παραγίνει. Εδώ με παίρνουν εμένα 2-4 φορές την ημέρα, που είμαι και συνδρομητής. Δεν σημειώνουν καν που έχουν πάρει ξανά.

Εγω τους την ειπα αγρια την πρηγουμενη εβδομαδα με επαιρναν τηλεφωνο καθε μερα σπιτι και κινητο για το ιδιο πραγμα, τα ακουσε καλα.. η κοπελα (εξωτερικος συνεργατης) και απο τοτε δεν με ξαναπηραν

Πριν λιγες ημερες διέκοψα το adult pack ( ηταν δωρεάν με την ανανέωση για 3 μήνες) και μου πρότειναν για τους επόμενους 6 μήνες με μισή τιμη.

Πήραν να μου δώσουν full pack triple play με.... 59,90. Τους λέω έχω ήδη απορρίψει προσφορά με 54,90 που έχει και διεθνείς. Μου λέει γιατί, δεν παρακολουθείται πλέον; Του απαντάω, όχι παρακολουθώ το πρόγραμμα, απλά δίνετε σε κάποιους το πακέτο που μου είπες με 59,90 στα 49,90 και δεν δέχομαι να εξαιρούμαι τέτοιας προσφοράς. Και μου το έπαιζε ότι την είχε ακούσει πρώτη φορά στη ζωή του, τη στιγμή που το τηλέφωνο που με πήρε ήταν εταιρίας που έχει αναφερθεί ότι παλαιότερα έδινε τα 49,90 για πάντα...

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Καλημέρα παιδιά,
εμένα με πήραν εχθές και που έκαναν προσφορά 35€ full pack και με τα HD για πάντα
και μου δίνουν τον εξοπλισμό εκτός του δέκτη που θέλουν + 49.
Πώς ακούγεται?

p_zakas ακομα και τα 35 -36 ευρω μονο γιατη δορυφορικη πολλα ειναι ,διλαδι μαζι με τηλεφωνο και ιντερνετ 55--60 ευρω ...οχι απλος πολλα πανακριβα για τα σημερινα δεδομενα
βεβαια η αποφαση δικη σου ,εγω με τυποτα .....πρεπει να κανουν αναπροσαρμογη στα τιμολογια τους βαση των σημερηνων καταστασεων ,η εποχη των παχιων αγελαδων
περασε ,μια φορα τσυμπισα δευτερη δεν υπαρχει...........