Προσφορά NOVA

Καλη χρονια σε ολους..
Εχω TP με nova fp+hd+multiview με απεριοριστο χρονο σε αστικα και υπεραστικα στα 49.9 .
Η εξοφληση γινεται μεσω πιστωτικης.
Πηρα τηλ γιατι σε 10 μερες ληγει το 12μηνο και μου προτειναν τα παραπανω με 65 ....
Οτε εισαι μονοδρομος πλεον!!!

Αυτο πρώτη φορά το ακούω να δώσουν μεγαλύτερη τιμή απο ήδη υπάρχουσα. Προφανώς ήθελε να σε αποτρέψει να ζητήσεις το κατι καλύτερο, πάντως αν κανεις αίτηση στον ΟΤΕ σίγουρα θα σε ξανά πάρουν για αντιπροσφορά και ειναι πολυ ενδιαφέρων τι θα σου πουν τότε.

Δεν ειναι πρωτακουστο, οταν η προσφορα δεν ειναι για παντα, οταν ληξει υπαρχουν περιπετιες σε ολες τις εταιριες μπορει να το συναντησεις...

Πάντως αρχες 2015 συνεχίζει και είναι διαπραγματευσιμο τιμολογικά το HD πακέτο.. Αλλά περα απο αυτό με παίρνουν τηλ. για να μου δωσουν με -50% το adult ... προτείνοντας να μην το διακόψω αφου πριν 2 μηνες μου το ειχαν δωσει δωρεαν : Αναρωτηθηκα "καλά ο κυριος ανταγωνιστης σας χτυπαει CHL και europa και εσεις με καλείτε για να μου δωσετε "προσφορά" το τσοντο-πακετο .. ;;; " :chinscratch:

Nova ΞΥΠΝΑ

Και μένα μου κάνει εντύπωση γιατί συνήθως οι προσφορές είναι για πάντα, ανεξάρτητα ότι εσένα σε δεσμεύει για ένα χρόνο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα

Και μένα μου κάνει εντύπωση γιατί συνήθως οι προσφορές είναι για πάντα, ανεξάρτητα ότι εσένα σε δεσμεύει για ένα χρόνο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα

Η προσφορα ηταν για 12 μηνες.
Παντως το ολο σκηνικο θυμιζει κατι απο " Fear and Loathing in Las Vegas "

Για δες που τελικά κάποιες προσφορές των 49,90 δεν ήταν για πάντα... έχουν κάποια δίκια και οι υπεύθυνοι προσφορών της Nova γιατί πολλές φορές είναι αδιάλλακτοι και εμείς δεν τους δικαιολογούμε.

Η προσφορά από εξωτερικούς συνεργάτες 49,90 για πάντα, ξεκίνησε Ιούλιο αν θυμάμαι καλά. Ο φίλος vikman κλείνει χρόνο τώρα. Θα είχε τύχει κάποιος άλλης 12 μηνης προσφοράς σε αυτή την τιμή.
Εγώ γιατί νομίζω πως μένεις στα ίδια, αν δεν δεχτείς νέα προσφορά η δεν τους ενοχλήσεις εσύ για κάτι καλύτερο;
Δεν ξέρουμε βέβαια τι είχε δώρο ο φίλος στην προσφορά του.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Η προσφορά από εξωτερικούς συνεργάτες 49,90 για πάντα, ξεκίνησε Ιούλιο αν θυμάμαι καλά. Ο φίλος vikman κλείνει χρόνο τώρα. Θα είχε τύχει κάποιος άλλης 12 μηνης προσφοράς σε αυτή την τιμή.
Εγώ γιατί νομίζω πως μένεις στα ίδια, αν δεν δεχτείς νέα προσφορά η δεν τους ενοχλήσεις εσύ για κάτι καλύτερο;
Δεν ξέρουμε βέβαια τι είχε δώρο ο φίλος στην προσφορά του.
Η προσφορά τον 49.90 εχει δώρο τα HD άρα όταν κλείσεις χρόνο δεν μένεις στα ίδια βλέπεις μια αύξηση στο λογαριασμό σου + 4,99 ευρώ το μήνα.

Καλημέρα,

Μόνο Nova (χωρίς forthnet). Έχω από πέρισυ το full pack με 30,96 + 4,99 τα HD με τον 13ο μήνα δωρεάν (πάγια εντολή πιστωτικής). Πήρα για ανανέωση (καθώς μετά το 12μηνο γυρνάει στα 61,92) και μου πρότειναν το full pack με δωρεάν τα HD με 30,96 ευρώ με δέσμευση 18μηνου (με τον 13ο μήνα να παραμένει δωρεάν λόγω πάγιας εντολής). Πλέον το 25άρι δεν παίζει σαν προσφορά για υφιστάμενους (πάντα μιλάω μόνο Nova, VDSL δεν έχει η forthnet στην περιοχή μου), έχει μήπως καταφέρει κανείς κάτι καλύτερο αυτή την περίοδο;

Είσαι σε δύσκολη θέση γιατί δεν έχεις 3play να τους κάνεις μια μεταφορά γραμμής σε ΟΤΕ και να σε πάρουν απο το αρμόδιο τμήμα για κάτι καλύτερο. Στη θέση σου θα ζητούσα διακοπή μετά τον 13ο μήνα και θα περίμενα να με πάρουν για να παζαρέψω για τα 25. Σε κάθε περίπτωση, τωρα δεν είναι η καλύτερη στιγμή για προσφορά απο τη Νόβα. Αν αντέχεις να μείνεις λίγο χωρίς, θα σου έλεγα ότι είναι καλύτερο να την κόψεις προσωρινά ή να την αντικαταστήσεις με ΟΤΕTV και να περιμένεις την ώρα που θα αρχίσουν οι προσφορές που φέτος λογικά θα είναι ίδιες ή ακόμα καλύτερες. Από την άλλη ή διαφορά που θα πληρώσεις είναι 108 παραπάνω για 18 μήνες. Κρίνεις τι σου είναι πιό σημαντικό και αποφασίζεις

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Η προσφορά τον 49.90 εχει δώρο τα HD άρα όταν κλείσεις χρόνο δεν μένεις στα ίδια βλέπεις μια αύξηση στο λογαριασμό σου + 4,99 ευρώ το μήνα.
Γι´αυτό έγραψα δεν ξέρουμε τι δώρα είχε. Μετά το πέρας του συμβολαίου τα δώρα χρεώνονται.

Πάντως του φίλου του πρότειναν 65 για κάτι που δίνουν με 55 αυτή την περίοδο (Christmas 2014) ;;;

Οπως ειπα και πριν εχω triple play χωρις κινητα, με full pack, hd και multiview.

Σε μπέρδεψα με τον άλλον. Το mutiview είναι χρεώσιμη υπηρεσία η οποία έχει ως δώρο τα HD και δεν έχει αναφερθεί να την παίρνει κάποιος δεύτερη χρονιά σε προσφορά. Έχεις τις επιλογές της ριζικής υποβάθμισης της υπηρεσίας σου και της φορητότητας που δεν την προτείνω. Σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις θεωρώ ότι κάτι συμφέρον θα σου προσφερθεί.

Καλημέρα,

Στη θέση σου θα ζητούσα διακοπή μετά τον 13ο μήνα και θα περίμενα να με πάρουν για να παζαρέψω για τα 25.

Στην προσφορά των 25 ευρώ για πάντα που έτρεχε, τα HD ήταν δωρεάν για 1 έτος μόνο; Ρωτάω γιατί στην ουσιά και αυτοί μετά το έτος θα δώσουν +5 ευρώ (αν είναι μόνο για 1 έτος τα HD), οπότε είμαστε στα ίδια λεφτά.

Ναι, τα δωρεαν hd είναι για 12 μήνες και όχι, τα 18*5 δεν είναι ίδια με τα 6*5. Αυτή είναι η πολιτική της nova, προσπαθεί πάντα για το κάτι παραπάνω

Η προσφορά των +25 (Christmas 2014) τρέχει ακόμη και τα HD είναι δωρεάν για 18 μήνες, προφανώς τόσο θα είναι η δέσμευση. Μετά +5 ή τα τηλεφωνήματα για προσφορά με καινούργια δέσμευση.

Ναι, τα δωρεαν hd είναι για 12 μήνες και όχι, τα 18*5 δεν είναι ίδια με τα 6*5. Αυτή είναι η πολιτική της nova, προσπαθεί πάντα για το κάτι παραπάνω

Καταλαβαίνω αυτό που λες και για αυτό τον λόγο ρωτάω αν έχει πετύχει κάποιος ξανά το 25άρι (πάντα μιλάω για σκέτη Nova) το τελευταίο διάστημα.

Καταλαβαίνω αυτό που λες και για αυτό τον λόγο ρωτάω αν έχει πετύχει κάποιος ξανά το 25άρι (πάντα μιλάω για σκέτη Nova) το τελευταίο διάστημα.

Δεν έχω ακούσει να το πήρε κάποιος μετά το καλοκαίρι. Λογικά με βάση τις εξελίξεις θα υπάρξουν καλές προσφορές το καλοκαίρι (όπως κάθε χρόνο) και τότε μπορεί να το ξαναδώσουν

Σε μπέρδεψα με τον άλλον. Το mutiview είναι χρεώσιμη υπηρεσία η οποία έχει ως δώρο τα HD και δεν έχει αναφερθεί να την παίρνει κάποιος δεύτερη χρονιά σε προσφορά. Έχεις τις επιλογές της ριζικής υποβάθμισης της υπηρεσίας σου και της φορητότητας που δεν την προτείνω. Σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις θεωρώ ότι κάτι συμφέρον θα σου προσφερθεί.

Εγώ πήρα και τα δυο φέτος δωρεάν για 2η φορά, με ανανέωση τον Σεπτέμβριο (49,90)