Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Κατά τη γνώμη μου, στη Forthnet χρειάζεται διαπραγμάτευση, με καλή διάθεση και επιμονή, για να πετύχει ο συνδρομητής μια λογική και τίμια απαίτηση.

Η απαίτησή σου, εκτός από λογική και τίμια, είχε και βάσιμη νομική υπόσταση ( αφού το νέο σου συμβόλαιο ανανεώθηκε το καλοκαίρι, και σαφέστατα δεν θα έπρεπε να υπάρξει η χρέωση των HD αυτή την περίοδο)

Η περίπτωσή μου είναι διαφορετική, υπό την έννοια ότι σε δύο (2) εβδομάδες λήγει το συμβόλαιό μου , οπότε έχουν το δικαίωμα να αυξήσουν την τιμή κατά 4,99 , λόγω HD.

Οι διαπραγματεύσεις μου μαζί τους ήταν σε κόσμιο, διαφανές και πολιτισμένο επίπεδο, τόσο τηλεφωνικώς όσο και εγγράφως (e-mail).

Η τελευταία μου πρόταση (υπάρχει σαφώς εγγεγραμμένη στο τηλεφωνικό κέντρο της Forthnet), ήταν να δεχθώ εξάμηνη επιπρόσθετη δέσμευση, αλλά ούτε αυτό δέχθηκαν, επιμένοντας σε 18μηνο συμβόλαιο.

Κατόπιν αυτού, τους ενημέρωσα απλά ότι, "θα λάβετε αίτηση φορητότητας", και τους παρακάλεσα να σημειώσουν ότι "δεν επιθυμώ καμία επικοινωνία για αντιπροσφορά επειδή όταν βάζω την υπογραφή μου σε συμβόλαιο δεν την αναιρώ .

Απλά πράγματα.

Για πιο λόγο να δεχθώ, μετά την υπογραφή συμβολαίου με άλλη εταιρία, την προσφορά τους η οποία πεισματικά δεν μου δίνεται τώρα, μετά τις τόσες συνομιλίες μας;

Σωστά τα λες, αλλα και αυτοί απο την πλευρά τους εχουν δίκιο. Τι εννοώ με αυτό.
Σου κάνουν μια προσφορα και περιμένουν εαν την δεχτείς. Σε περίπτωση που δεν την δεχτείς και κανεις αίτηση φορητότητας, σε καλούν σπό αλλο τμήμα και σου κάνουν κατι καλυτερο. Αυτο γίνεται διότι φίλε μου, το 90% αυτών που δέχονται αρχικό τηλεφώνημα απο την εταιρία ( δεν αφορα μονο την forthnet) δέχονται την "προσφορά". Καταλαβαίνεις λοιπον.
Έτσι ειναι αυτά.....
Απο εκεί και πέρα, ο καθένας κινείται όπως νομίζει..... :)

Και πρεπει να κατανοησουμε οτι το ιδιο κανουν ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι εταιριες... Οτι για να παρεις κατι καλυτερο πρεπει να γινει φορητοτητα... Παντως αυτο που ζητουσες δεν το εχουν κανει σε κανεναν... Να παραμεινεις με την υπαρχουσα προσφορα σε αοριστου και με αιτηση φορητοτητας δεν νομιζω να στο δωσουν...

Και πρεπει να κατανοησουμε οτι το ιδιο κανουν ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι εταιριες... Οτι για να παρεις κατι καλυτερο πρεπει να γινει φορητοτητα... Παντως αυτο που ζητουσες δεν το εχουν κανει σε κανεναν... Να παραμεινεις με την υπαρχουσα προσφορα σε αοριστου και με αιτηση φορητοτητας δεν νομιζω να στο δωσουν...

Παλικάρι μου, για να μην μπερδεύεσαι θα ξεκαθαρίσω τι ακριβώς ζήτησα....

"Αυτό που απαίτησα (όχι ζήτησα.. αλλά απαίτησα), είναι να μην υπάρξει χρέωση των HD, μετά την λήξη του συμβολαίου."

Δεν το δέχθηκαν, ή μάλλον το δέχθηκαν εάν υπέγραφα επιπρόσθετη δέσμευση 18μηνου συμβολαίου.

Αυτό που ...απαίτησε η Forthnet, δεν το δέχθηκα εγώ.

Οπότε η οι δρόμοι μας χωρίζουν.

Απλά πράγματα.

Με είχαν πάρει πριν κάτι μέρες τηλέφωνο και μου εδιναν το full pack 35 ευρώ για 18 μήνες χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ. Και αν ήθελα να αλλάξω πάροχο για ιντερνετ και τηλεφωνο με αλλά 15 ευρώ επερνα το double play απεριοριστά, χωρίς τέλος ενεργοποιήσης.
Του λέω καλή η προσφόρα αλλά δεν με ενδιαφέρει το περιεχομενο της nova με απαντήσε γιατι? Θα βλέπεις τον ιμπραιμοβιτσ στο γαλλικό..:grinning-smiley-043 Γέλαγα κανένα 2λεπτο... Και μου είπε οτι εφ'οσων εχασαν το cl θα ρίξουν ολα τα λεφτά στο ισπανικο το καλοκαιρί..
Λεω οτι ειμαι ικονοποιημένος απο τον ΟΤΕ και αρχίσε να τον κατηγορεί οτι πουλάει κατω του κοστους, και οτι αν δεν είχαν την deutsche telekom απο πίσω δεν θα μπορούσαν να έχουν τοσο χαμηλές τιμές. Και οτι πιθανών θα συνεργαστούν με κάποιον κολόσο (πχ vodafone ) ώστε παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες...
Συγγνώμη αλλά ειναι σωστή τακτική αυτή για να πάρεις πελάτες? Να τάζεις οτι στο μέλλον θα έχεις τις τάδε υπηρεσίες ή να κατηγορείς τον αντιπαλο σου?

Last edited:
Συγγνώμη αλλά ειναι σωστή τακτική αυτή για να πάρεις πελάτες? Να τάζεις οτι στο μέλλον θα έχεις τις τάδε υπηρεσίες ή να κατηγορείς τον αντιπαλο σου?

Να ξερες τι κατηγορίες και επιπέδου για τον π@@σο μάλιστα εχω ακουσει σε προσφορά οτετζή κατά της nova..
Το ιδιο φέρονται μη νομίζεις...

εξωτερικος συνεργατης θα σε πηρε και ελεγε οτι ηθελε... παντως η τιμη καλη ειναι νομιζω

Δεν το κράτησα το νουμερο αλλά με πήραν ξάνα σήμερα λογικά από το ιδιο νουμερο και μου ειπαν ακριβώς την ίδια προσφορά. Και τους εξηγώ: Οτι και με 30 ευρώ να μου τα εδιναν αυτά δεν θα το δεχομουν γιατι στην περιοχή που ζω δεν έχετε vdsl και οτι το περιοχομενο της nova δεν μου κάνει. Και μου λέει: Μας το Adsl δεν σας καλύπτει? Γιατι το θελέτε το Vdsl? Είστε επαγγελματίας?(είναι σοβαροί???) Και μέτα δεν υποστηρίζεται καποια ελληνική ομάδα? δεν θα θέλατε να την βλέπατε? οχι. την βλέπω εξω με παρέα... και εκεί τελειώσε η συζήτηση. Δεν με πειράζει να με πέρνουν τηλ και να μου λένε για προσφορές κλπ. Το θέμα ειναι οτι δεν ειναι ηθικα και νομικα σωστο να παραμυθιάζουν τον κοσμο.

Ξέρει κανεις μετα ποσο χρονο ενεργοποιούν το full pack υστερα απο αντίπροσφορά?Έχουν περάσει 24 ώρες και τα κανάλια παραμένουν κλειστά

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Σεραφείμ.Είπα μήπως εμπειρικά ήξερε κάποιος.Θα περιμένω και αύριο να μην ενοχλω άδικα τα παιδιά του support στο φορουμ

Πες μας και πόσο στο έδωσαν..

Φυσικά και θα σου πω φίλε Ducksong.Είχα το sports pack +κινητά με 39.90 και πηρα το full pack με αστικά υπεραστικά και κινητά με αστική χρέωση + hd για 1 έτος + multiview(δεν το κράτησα) με δέσμευση για 18 μηνες με 39.90.Μετα απο αιτηση φορητότητας φυσικά...Η τιμή θα ισχυει για πάντα οποτε πιστεύω εκανα καλό deal.

Last edited by a moderator: