Προσφορά NOVA

Αλλος ενας που πηρε την ανυπαρκτη (κατα την νοβα) προσφορα... Τους την ζηταω κατι μηνες τωρα δεν μου την δινουν... Παραμενω αοριστου στο σταρτ με σπορτ 1 στα 29,90, δεν βλεπω λογο να επιλεξω αλλο πάκετο εκτος απο αυτο που πηρε ο φιλος πιο πανω...

Φυσικά και θα σου πω φίλε Ducksong.Είχα το sports pack +κινητά με 39.90 και πηρα το full pack με αστικά υπεραστικά και κινητά με αστική χρέωση + hd για 1 έτος + multiview(δεν το κράτησα) με δέσμευση για 18 μηνες με 39.90.Μετα απο αιτηση φορητότητας φυσικά...Η τιμή θα ισχυει για πάντα οποτε πιστεύω εκανα καλό deal.

Αυτή μάλιστα, είναι τιμή να την κρατήσεις για μιά ζωή. Νομίζω ότι είναι σαφές πλέον οτι αν δεν είσαι διατεθειμένος να ρισκάρεις με μια αίτηση φορητότητας θα πληρώνεις "chicken tax" 10/μ στην Nova

@eko13 Η συγκεκριμένη προσφορά αν μιλήσεις με το τμήμα προσφορών είναι όντως ανύπαρκτη - για αυτούς μόνο! Ακόμα και αν δώσεις τηλέφωνο συνδρομητή που την έχει σου λένε απίστευτες δικαιολογίες. Η μοναδική δικαιολογία που τους δίνω είναι ότι μπορεί να μην γνωρίζουν αν αυτός που παίρνει την προσφορά είχε κάνει αίτημα φορητότητας ή όχι, του έγινε προσφορά για να ξαναέρθει στην Forthnet κλπ. Πιστεύω ότι για να πάρεις κάτι καλύτερο από την άλλη θα πρέπει να αναβαθμίσεις την υπηρεσία σου σε τιμή καταλόγου, κατά πάσα πιθανότητα, για 12 μήνες και μετά να κάνεις παιχνίδι.

Προς ενημέρωση σας,τελικά ο ΟΤΕ παρα το φαξ που έστειλα απο χθες το πρωι στο νουμερο που μου έδωσε το 13888 πήραν την γραμμη.Είμαι σε μια φαση τρελλή που άνοιξε η νόβα το φουλ πακ και ταυτόχρονα δεν έχω τηλέφωνο και ιντερνετ.ο ΟΤΕ μου ζητα ακυρωτικα φφορητοτητας για να φύγω και στη νόβα δε ξέρουν πως έγινε...please help!!!!

Καλά, διαβάζεται τι γράφει ο άνθρωπος ή τοποθετείστε από ...κεκτημένη ταχύτητα;

Του ζητούν ακυρωτικά φορητότητας (δηλαδή χρήματα...)

Τι να κάνει "ότι του ζητάει ο ΟΤΕ";;; Να δώσει τα χρήματα που του ζητούν;;;

ουτως η αλλως και να ενεργοποιηθεις σε εναν παροχο εχεις 14 μερες δυνατοτητα υπαναχωρησης χωρις προσθημο

Επειδή καταλαβαίνω πως ο φίλος μας έχει πρόβλημα, γράφτω αυτούσιο ότι έγραψα σε άλλο φόρουμ :

Δικαίωμα υπαναχώρησης έχεις εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ενεργοποίησης της υπηρεσίας. Το μεγάλο "αλλά" είναι πως θα πληρώσεις τέλη φορητότητας στη νέα εταιρία και τέλη φορητότητας στην παλιά εταιρία που θα επιστρέψεις.

Αν δεν έχετε ενημερωθεί για την ημερομηνία ενεργοποίησης της υπηρεσίας στο νέο πάροχο, συνιστώ να επιμένετε στην αίτηση ακύρωσης κι ας λένε ότι θέλουν. Έχω διαβάσει κάπου πως αν έχει δοθεί, μέχρι και 3 ημέρες πριν την ενεργοποίηση έχουμε δικαίωμα ακύρωσης.

Δώστε μου λίγο χρόνο και θα το βρω.

Το βρήκα :

Άρθρο 7, παράγραφος 11 Απόφασης 696/115 (Β' - 1873) της Ε.Ε.Τ.Τ.

http://www.eett.gr/opencms/export/s...ett/kanonistikes_apofaseis_eett/AP696-115.pdf

Δημήτρη πως ακριβώς πρέπει να γνωρίζω ότι ακυρωτικά φορητότητας σημαίνουν χρήματα; Δεν θα τα έλεγαν τέλη φορητότητας; Εσύ πως είσαι σίγουρος γι αυτό που γράφεις; Εγώ μια φορά που υπαναχώρησα εντός δύο ημερών από φορητότητα στον ΟΤΕ δεν πλήρωσα τίποτα και δεν μου ζήτησαν τίποτα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε παρακαλώ επίσης στην παράθεσή σου να βάζεις όλη μου την πρόταση. Ξέχασες το (ακυρώσεις). Νομίζω ότι ήμουν σαφής.

Ευχαριστώ ολους τους συμφορουμιτες για τις πολύτιμες πληροφορίες που μου έδωσαν.Μετα απο 5 ώρες χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ τελικά συνδέθηκα αλλά αντί για 14 που είχα στη forthnet με 7!!!
Αυτό ηταν το κερασάκι στη τούρτα. Εξουσιοδοτησα τη Forthnet και απο τις 11.50 έχουν υποβάλει στο συστημα αίτημα φορητότητα της γραμμής...
Ο ΟΤΕ τελικά μου είπε θα με χρεώσει για οτι υπηρεσία παρέχει μέχρι να παει πίσω η γραμμή.
Τώρα αυτό με τα ακυρωτικα θα χρησιμοποιησω τα όσα γραψατε γιατί αν φάω ακυρωτικα και από τους 2 είμαι νεκρός απο τη γυναικα μου....

Στην δική μου περίπτωση ο ΟΤΕ με είχε χρεώσει μόνο για την τηλεφωνική γραμμή που μου παρείχε για τις ημέρες που ήμουν συνδεδεμένος. Ενδεχομένως να πλήρωσα και τέλη σύνδεσης... δεν θυμάμαι όμως καλά.
Εγώ πάντως δεν γλύτωσα τις φωνές της δικής μου για το "πείραμα"...

Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση... Είμαι συνδρομιτής forthnet 3play αστικά + υπεραστικα + sports pack με 39,90 . Λόγω ότι θα ήθελα να βάλω vdsl σκεφτόμουν να κάνω αίτηση στον οτέ ( μονο αυτός παρέχει vdsl στην περιοχή μου...) αλλά παράλληλα να κρατούσα σκέτη τη nova τα αθλητικά δορυφορικά οπώς τα είχα παλαιότερα...το κόστος ομως για το αθλητικό πακέτο είναι 54 .... Κατα την αίτηση φορητότητας για οτέ , σε πιθανή αντιπροσφορά απο τη forthnet γνωριζει καποιός αν εχεί γίνει καλήτερη πρόσφορα εστω μόνο για nova.... Κοινώς αξίζει το ρίσκο μιας τετοιάς κινησης πιστευεται για μια καλήτερη προσφορά στη nova ή τα περιθώρια σε αυτο που ζητάω είναι μικρά....οχι όμως για 3play γιατι θεωρητικά θα έχω βάλει οτε vdsl...απλά ρωτάω τι τιμές παρέχονται σε αθλητικά μόνο πακέτα χωρίς τηλ+ internet...ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Για καλή προσφορά, κοίτα 2 σελίδες πίσω. Για σκέτη TV το βλέπω δύσκολο να σου κάνουν καλή τιμή μιας και καταργείς το 3play. Εχουν παίξει πρόσφατα στα 35 και μέχρι και με 30 αλλά η καλύτερη σκέτη ήταν του καλοκαιριού με 25

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Ετσι κιαλλοιως τα αθλητικα τελειωνουν σε λιγες βδομαδες οποτε
βαλε τον οτε που σε ενδιαφερει και περιμενε για το πακετο των
φιλαθλων που βγαινει τον ιουλιο συνηθως με 25 ευ. μηνιαιως περ.
η για καμμια προσφορα σε φουλ 25-31-38ευ. αναλογα τα γουστα της νοβα

αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα για να πάρω το σπορτς πακ με 9.90

στο τελευταίο δεν άντεξα και του είπα την "κασσέτα" της προσφοράς μόνος μου εγώ!

επίσης του εξήγησα ότι όλες αυτές τις προσφορές τις γράφω σε φόρουμ όπου ανάλογα με την περίπτωση πέφτει γέλιο!