Προσφορά NOVA

Αν επιθυμείτε να παραμείνετε, ζητήστε στο official forum support να σας καλέσουν από το τμήμα προσφορών.

Το θεωρώ απίθανο να μην δίνουν 3play με sports στα 39,90 ή 3play full στα 49,90 αφού τα έδιναν πέρυσι με μεγαλύτερο περιεχόμενο.

Στην χειρότερη πρέπει να δίνουν τις ίδιες προσφορές. Το λογικό είναι να δίνουν ελαφρώς φθηνότερες, βάση απώλειας περιεχομένου π.χ. 5 ευρώ λιγότερα.

Ανσνέωσα πριν μία εβδομάδα, μετά από δική τους κλήση

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το συμβόλαιό μου έληγε 3 Ιουλίου. Full pack + αστικά+720κιν δώρο HD(18μηνες) +3 μηνες adult στα 49,90 με 18 δέσμευση

Αφου ανανεωσες για 18μηνες τα HD δεν είναι δωρεαν για παντα;Αλλαξε αυτό;

Συζητησαμε και μου ειπαν 54.90 ευρω το 3Ρ με full pack. Δεδομενου περιεχομενου, η σχεση τιμης και περιεχομενου καθε αλλο παρα ανταγωνιστική ειναι. Πλεον δεν σκεφτομαι υπαναχωρηση στην αιτηση φορητότητας, αλλα οντως να φυγω απο την εταιρια. Ειναι κρίμα γιατι θα ήθελα να μείνω, αλλα με αυτη την νωθρότητα στις κινησεις τους, δεν αφηνουν επιλογες, ακομη και στους πιστους της συνδρομητες. Η μονη μου ανησυχια ειναι οι πιθανες αλλαγες στην δορυφορικη κάλυψη του οτε πανω απο την Ευρωπη.

Οτιδήποτε πάνω από 49,90 για 3play με full pack το θεωρώ κοροιδία αφού το έχουν δώσει σε τόσους πολλούς συνδρομητές.

Ναι, υπαρχουν τροποι να πιεσεις για καλυτερη προσφορά, απλα τα εβαλα κατω και ακομη και το full pack για 50 ευρω δεν εχει χρησιμοτητα (για μενα). Ουσιαστικά το πρωταθλημα μονο ειναι, με την ξυλινη περιγραφη. Για ταινιες χρησιμοποιω το Kodi. Αν επαιρναν το κυπελο, ισως το σκεφτομουν (να μεινω ως εχω δηλαδη με τα 39.90). Αυτο που ουσιαστικά με εχει απογοητευσει ειναι πως εδω και τοσα χρονια δεν εχει γινει απολυτως τιποτα προς την βελτιωση του περιεχομενου, με μοναδικη προσθηκη το go.

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, το αν παραμείνει κάποιος στην Nova καταλήγει να εξαρτάται συνήθως(υπάρχουν εξαιρέσεις) από το πόσο κοστολογεί την αξία της Superleague.

Εγω ανανέωσα για 12 μήνες. Φουλ πακέτο με HD. 30 /μήνα Μονο NOVA χωρίς τηλεφωνία.

Θεωρω Μεγάλη κοροϊδία όλων των εταιρειών τις ίδιες υπηρεσίες να τις χρεώνουν διαφορετικά από συνδρομητή σε συνδρομητή.
π.Χ δεν είναι δυνατόν να έχω το full pack της nova με hd στα 25 Euro και ένας άλλος για το ίδιο πακέτο να χρεώνεται 60.

Να υπάρχει διαφοροποίηση είναι αποδεκτό.
Αλλά μέχρι κάποιο όριο.

Αλλά 140% διαφορά τιμής για το ίδιο προιόν είναι απαράδεκτη και δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι σε αυτόν που πληρώνει την υψηλή τιμή.

Εγω ανανέωσα για 12 μήνες. Φουλ πακέτο με HD. 30 /μήνα Μονο NOVA χωρίς τηλεφωνία.
Μπραβο, πραγματικα πολυ καλη τιμη.
Ζητησα πριν λιγες μερες προσφορα για αλλαγη απο 3play με Nova fullpack+HD σε σκετο Nova fullpack+HD και μου προτειναν 45 /μήνα για 12 μήνες, το οποιο φυσικα δεν δεχτηκα.
Εσυ πως τα καταφερες ?

Πέτρο το ίδιο λέει και ο φίλος παραπάνω σκέτο ΝΟΒΑ fullpack εννοεί με 45 ευρώ όχι με τηλέφωνο+internet, υπερβολική τιμή!

δεν το διαβασα καλα συγνωμη 45 ευρω χωρεις τηλεφωνια τρελοι ειναι οι ανθρωποι ;

Τον περασμένο Σεπτέμβρη μετα απο αίτηση για διακοπή μου πρότειναν το φουλ πακ με 30,96 εκανα λιγο τον δυσκολο και με έδωσαν και τα hd για ενα χρόνο.

Τελικά τα 25 ευρώ που έδωσαν πέρυσι ηταν η καλύτερη τιμή... Ευτυχώς την είχα πάρει και σε συνδιασμό με το Γενάρη που μου έδωσαν Κάιντα hd για παντα με ανανέωση 18 μηνών ποιο φθηνό και απο ΟΤΕ είναι