Προσφορά NOVA

Πράγματι, οι δύο περυσινές προσφορές του Ιουλίου (Nova full pack +HD με 25 και 3play+HD+720' προς κινητά+400'+διεθνή+1 χρόνο multiview με 49,90) ήταν και εξακολουθούν να είναι οι καλλίτερες που έχει βγάλει.

Εχει δωθει για ακυρωση φορητοτας και φουλ πακ, απεριοριστα σταθερα-κινητα με 39,90...

Έχω 3play με 29,90 για πάντα με Novasports1 και Novacinema1, πρόσφατα αγόρασα το multiview συν τα HD με δέσμευση ενός έτους και 10 το μήνα.
Θέλω το sportspack, τι τιμή πιστεύετε μπορώ να πετύχω; σε ποιο τμήμα να απευθυνθώ;

Παίζει καμία καλύτερη προσφορά αυτό τον καιρό για φουλ νοβα.. 50 VDSL ... απεριόριστα σταθερά, κινητα 12 ώρες, HD, multiview... απο 59,90 που έχω? Γιατι σε ενα μήνα λήγει το συμβόλαιο !

Ζητά τα ίδια με ανανέωση συμβολαίου στα 49.90 αν δεν στο δεχτούν κάνε αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο και σίγουρα θα σουΚάνουν αντιπρόταση από Forthnet
ότι έχεις τωρα με 49.90

Παίζει καμία καλύτερη προσφορά αυτό τον καιρό για φουλ νοβα.. 50 VDSL ... απεριόριστα σταθερά, κινητα 12 ώρες, HD, multiview... απο 59,90 που έχω? Γιατι σε ενα μήνα λήγει το συμβόλαιο !
Κοίτα, αν κάποιος σου προσφέρει αυτό και μετά κάτι δε πάει καλά, θα θέλει να κάνει εκλογές ή δημοψήφισμα! :)

Ζητά τα ίδια με ανανέωση συμβολαίου στα 49.90 αν δεν στο δεχτούν κάνε αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο και σίγουρα θα σουΚάνουν αντιπρόταση από Forthnet
ότι έχεις τωρα με 49.90

με VDSL 50 ..λίγο δύσκολο για παρακάτω...δεν ξέρω πάλι αλλά λεω.

Δεν χάνεις κάτι να διαπραγματευτείς. Αφού άρχισαν να δίνουν τα full με 24αρα από 49.90 σε 39.90 γιατί να μην σου δώσουν και εσένα προσφορά 10 ευρώ κάτω? Γράψε στο support της nova στο forum και ζήτα να σε καλέσουν από το τμήμα προσφορών για να σου προτείνουν κάτι καλύτερο για ανανέωση.

Υπάρχει κανείς, που να έχει την προσφορά την περσινή με τα 25 ευρώ, να έχει κάνει κάτι με τα hd, αφού σε λίγο τελειώνει το δωρεάν?

Απο αθλητικά το μόνο που μπορεί να χάσει μέχρι το 2017 που θα τελειώσει το συμβόλαιο σου αν κάνεις ανανέωση είναι το Γουίμπλετον. Το τι γίνεται με τα studio για ταινίες δεν ξέρω αλλά λογικά τα πιό πολλά θα τα κρατήσει. κάτω από 25 τη σκέτη Νόβα χλωμό μου φαίνεται να την δώσει οπότε αν δεν σε ενδιαφέρει να πας σε 3play σε συμφέρει να ανανεώσεις κατά τη γνώμη μου. Εγώ πάντως που έχω το ίδιο πακέτο, αυτό θα κάνω.

Μόλις το είδα, με προβληματίζει το 18μηνο όμως...

Τι σε προβληματιζει;
υπαρχουν χιλιαδες που θαθελαν την προσφορα που πηρες
αλλωστε το 18μηνο ξεκινα απτη στιγμη που παιρνεις τα hd δωρεαν για παντα
και οχι απτη στιγμη που εκανες το συμβολαιο σου
ετσι γλυτωνεις και καναδυο μηνες
ειμαι στην ιδια περιπτωση και το ανανεωσα με τα hd τον απριλιο
δεν βλεπεις οτι και ο οτε τβ θαρχισει τις πρωτες αυξησεις;