Προσφορά NOVA

Πολύ καλές και οι δύο προσφορές.
Θέλω να πιστεύω πως σημαντικό ρολό στην απόφασή σου έπαιξε και το περιεχόμενο που θέλεις να βλέπεις.
Καλή θέαση

Last edited:
δεν βλεπω αθλητικα οποτε το κριτηριο ηταν οτι ο οτε εχει 2 παραπανω ντοκυμαντερ καναλια +1 παιδικο . ΑΠο εκει και περα σειρες εχουν τα ιδια και στο cinema κομματι εχουν και τα 2 επιλογες .
Ελπιζω όμως και το ιντερνετ να ειναι ποιο γρηγορο ... τωρα ειμαι στα 11 ελπιζω να παει 17-18 ... ο κουμπαρος 2 οροφους ποιο κατω παει στα 18 με οτε οποτε ειπα να κανω την αλλαγη :)

δεν βλεπω αθλητικα οποτε το κριτηριο ηταν οτι ο οτε εχει 2 παραπανω ντοκυμαντερ καναλια +1 παιδικο . ΑΠο εκει και περα σειρες εχουν τα ιδια και στο cinema κομματι εχουν και τα 2 επιλογες .
Ελπιζω όμως και το ιντερνετ να ειναι ποιο γρηγορο ... τωρα ειμαι στα 11 ελπιζω να παει 17-18 ... ο κουμπαρος 2 οροφους ποιο κατω παει στα 18 με οτε οποτε ειπα να κανω την αλλαγη :)

Να μετρήσεις στον κατανεμητή της πολυκατοικίας με τεχνικό πόσο συγχρονίζει εκεί. Εαν συγχρονίζει όσο του κουμπαρου σου δηλαδή 18 εχεις θέμα εσωτερικής καλωδίωσης - πρίζας που λύνεται σχετικά εύκολα. Μπορεί το πρόβλημα να οφείλετε ακόμη και σε κάποια τηλεφωνική συσκεύή ή συναγερμό.

Η αλλαγή παρόχου δεν θα βοηθήσει σε τόσο θεαματική μεταβολή στην ταχύτητα. Μιλάμε για 6-7 mbps .

Ειμαι με ΟΤΕ αυτη τη στιγμή και απο την εμπειρία μου θα σου πω οτι συνήθως με ΟΤΕ βλέπεις χαμηλότερες ταχύτητες απο κάθε άλλο πάροχο λόγο SNR και κάποιων άλλων παραγόντων .

Τελικα σημερα ηρθε ο τεχνικος ΜΕ τον εξοπλισμο. Καποιοι εκραζαν γιατι να παρεις εξοπλισμο αφου εχεις, το δικο μου πιατο το εχω τοσα χρονια δεν εχει σκουριασει κτλ κτλ, δηλαδη η λογικη του καθενος εκεινη την στιγμη που δυστηχως η ψηφος του μετραει κανονικα.
ΚΑΙ το πιατο ηθελε αλλαγη (σκουρια φουλ) και ο αποκωδικοποιητης μου ειπε οτι ειναι καλυτερο να τον αλλαξει. Το σημα απο 58% (χαλια οπως ειπε) ανεβηκε στο 92% και το πιατο το καινουριο ειναι το 85αρι και οχι το 60ρι.
Τα συμπερασματα δικα σας.
Καλη επιτυχια (για καποιους) στις εκλογες με την ευκαιρια το ξανατονιζω, δευτερο ντιμπειτ εχει σημερα
Υγ. Ευχαριστω τα παιδια του φορουμ για την ενημερωση οτι υπαρχει υποστηριξη νοβα

Τελικα σημερα ηρθε ο τεχνικος ΜΕ τον εξοπλισμο. Καποιοι εκραζαν γιατι να παρεις εξοπλισμο αφου εχεις, το δικο μου πιατο το εχω τοσα χρονια δεν εχει σκουριασει κτλ κτλ, δηλαδη η λογικη του καθενος εκεινη την στιγμη που δυστηχως η ψηφος του μετραει κανονικα.
ΚΑΙ το πιατο ηθελε αλλαγη (σκουρια φουλ) και ο αποκωδικοποιητης μου ειπε οτι ειναι καλυτερο να τον αλλαξει. Το σημα απο 58% (χαλια οπως ειπε) ανεβηκε στο 92% και το πιατο το καινουριο ειναι το 85αρι και οχι το 60ρι.
Τα συμπερασματα δικα σας.
Καλη επιτυχια (για καποιους) στις εκλογες με την ευκαιρια το ξανατονιζω, δευτερο ντιμπειτ εχει σημερα
Υγ. Ευχαριστω τα παιδια του φορουμ για την ενημερωση οτι υπαρχει υποστηριξη νοβα

Το μόνο που πραγματικά μετράει, είναι τι κάνεις εσύ φίλε μου. Καλοθέατη η καινούργια σου συνδρομή. :a0210:

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Καποιοι εκραζαν γιατι να παρεις εξοπλισμο αφου εχεις, το δικο μου πιατο το εχω τοσα χρονια δεν εχει σκουριασει κτλ κτλ, δηλαδη η λογικη του καθενος εκεινη την στιγμη που δυστηχως η ψηφος του μετραει κανονικα.
Εδω ο αλλος στο θεμα του οτε μας ελεγε κουτοπονηρους γιατι μας αλλαζε το συμβολαιο ο οτε και επρεπε να το δεχθουμε... Εχουμε συνηθισει μαλλον τα μνημονια!
Πλεον πρεπει να ζητας το καλυτερο, δεν ειναι μονοπωλιο ουτε η νοβα ουτε ο οτε.

Να μετρήσεις στον κατανεμητή της πολυκατοικίας με τεχνικό πόσο συγχρονίζει εκεί. Εαν συγχρονίζει όσο του κουμπαρου σου δηλαδή 18 εχεις θέμα εσωτερικής καλωδίωσης - πρίζας που λύνεται σχετικά εύκολα. Μπορεί το πρόβλημα να οφείλετε ακόμη και σε κάποια τηλεφωνική συσκεύή ή συναγερμό.

Η αλλαγή παρόχου δεν θα βοηθήσει σε τόσο θεαματική μεταβολή στην ταχύτητα. Μιλάμε για 6-7 mbps .

Ειμαι με ΟΤΕ αυτη τη στιγμή και απο την εμπειρία μου θα σου πω οτι συνήθως με ΟΤΕ βλέπεις χαμηλότερες ταχύτητες απο κάθε άλλο πάροχο λόγο SNR και κάποιων άλλων παραγόντων .
λιγο ασχετο αλλα χτες πηγα στα πεθερικα μου να βαλο το modem του ΟΤΕ, λοιπον απο 11200κβπσ που ειχαν περιπου και κατεβαζαν με 1 μβ συνδεθηκε χτες στα 23841κβπσ!!!!!! και κατεβασα ενα αρχειο με μεση ταχυτητα 2.3 ΜΒ :) αχχχχχχχχχχχ και δεν υπαρχει κανεις σε αυτο το σπιτι να το δουλεψει το ιντερνετ απλα θα καθεται η γραμμη :) ουτε smart phone δεν εχουν να μπενουν ιντερνετ ..... για να δω σημερα σε εμενα που θα συνδεθω απο τα 11 στα ποσα θα παω ?

Καλημέρα. Χθές μου έκαναν προσφορά το full της nova για 18 μήνες με δωρεάν multiview για 12 μήνες, τηλέφωνο απεριόριστα και internet 24ρη, με 39,90. Πιστεύεται ότι θα μπορούσα να πάρω και δωράν κινητά 720 λεπτά στην τιμή αυτή;

Καλημέρα. Χθές μου έκαναν προσφορά το full της nova για 18 μήνες με δωρεάν multiview για 12 μήνες, τηλέφωνο απεριόριστα και internet 24ρη, με 39,90. Πιστεύεται ότι θα μπορούσα να πάρω και δωράν κινητά 720 λεπτά στην τιμή αυτή;

Απο ποιο τηλ σε πηραν?

Σε ευχαριστω πολυ.

Αυτη την προσφορα σου την εκαναν για καινουργια συνδεση?
Εισαι παλιος πελατης της και σου την εκαναν για ανανεωση?

Έκανα αίτηση φορητότητας στη wind και μου έκαναν αντιπροσφορά.

Νομίζω ότι πλέον δεν δίνουν τα κινητά στο full πακέτο με 39.90.
Τους ζήτησες να σου δώσουν και τα κινητά και σου είπαν όχι?

Σπανια δινουν και κινητα... Εχουν προτινει το ιδιο πακετο και σε μενα (ισως χωρις μουλτιβιου) ΑΛΛΑ χωρις τα HD! Τα ζητησα επιμονα δεν μου τα εδιναν (φανταστειτε στο my access εχω ηδη λινκ δωρεαν για παντα) Οποτε δεν το δεχτηκα και παραμενω αοριστου...

Καλημερα και απο μενα, εχω αυτην την προσφορα και μαλλον θα την αποδεκτω.
''Forthnet 3play απεριόριστα σταθερά, και απεριόριστο broadband internet εως 24mbps και για τη Nova το Full pack (μαζί με τα HD δωρεάν για πάντα) στην τιμή των 39,90 ευρώ/μήνα για πάντα.
Η αποδοχή της εν λόγω προσφοράς ενέχει την ανανέωση της δωδεκάμηνης δέσμευσης παραμονής σας στην υπηρεσία.''

Μπα, το 39.90 με φουλ ηθελε παρα πολλα παρακάλια και φορητότητα για να το παρεις. Νομιζω πως εβγαζαν ομως τα 720´ προς κινητα. Ειχα πει πως μετα τον πρωτο αγωνα στους ομίλους οπότε και θα συνειδητοποιουσαν πολλοί τον νεο αθλητικό χάρτη, θα γίνονταν γενναιες προσφορες-μακαρι να ειναι μια τιμη που θα κρατησουν.