Προσφορά NOVA

πολυ καλη τιμη, εμ ειναι κριμα να παρακαλας και να μπαινεις σε διαδικασια φορητοτητας κτλ εφοσον στο τελος στο δινουν με 39,90. Οποτε εαν ειναι και με το περιεχομενο οκ ειναι μια πολυ καλη προσφορα

πολυ καλη τιμη, εμ ειναι κριμα να παρακαλας και να μπαινεις σε διαδικασια φορητοτητας κτλ εφοσον στο τελος στο δινουν με 39,90. Οποτε εαν ειναι και με το περιεχομενο οκ ειναι μια πολυ καλη προσφορα
Ευχαριστώ ρε παιδιά!! Αλλά αν μπορούσα να πάρω και τα κινητα θα ήταν ότι καλύτερο...

Αυτό που ίσως μπορούσες να πάρεις είναι, κινητά με αστική χρέωση. Εμένα τουλάχιστον, αυτό μου είχαν προτείνει.

Έχω το σπορτς πακ με 720 λεπτά σε κινητά με 39,90..Έκανα αίτημα φορητότητας στον ΟΤΕ, με πήραν από Νόβα και το μόνο που έδιναν έξτρα από αυτά που έχω ήταν τα hd δωρεάν για πάντα με 18μηνη ανανέωση ή για 12 μήνες με 12μηνη ανανέωση ..με τίποτα δεν έδιναν φουλ πακ με κινητά..τα έδιναν με αστική χρέωση..τους είπα ότι δεν δέχομαι την προσφορά και θα πάω τελικά ΟΤΕ και άφησαν την γραμμή να φύγει..δεν έκαναν αντιπρόταση..μετά έτρεχα να προλάβω να ακυρώσω τον ΟΤΕ γιατί αποφάσισα να μείνω στην Νόβα λόγω κινητών..όταν ξαναεπικοινώνησα, έκανα 18μηνη ανανέωση και πήρα και ένα πάγιο δώρο(πάλι καλά)..

Όχι..πληρωμή στο κατάστημα κάθε μήνα..ο επόμενος λογαριασμός θα είναι μηδενικός..

Καλησπέρα σημερα ηρθε το συμβολαιο που τα ελεγε πολύ αναλυτικα 49,9 για παντα με( 24 ιντερνετ απεριόριστα σταθερα 720 λεπτα σε κινητα multi view και διεθνη στα 49,90 τον 13 μηνα δωρεαν και τον 865 στα 49 ευρω full πακετο nova απλα με χρεωσε 5 ευρω εχτρα το VDSL δεσμευση12μηνες) πιστευω ότι είναι καλη τιμη????

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Όχι..πληρωμή στο κατάστημα κάθε μήνα..ο επόμενος λογαριασμός θα είναι μηδενικός..
Άρα λοιπόν και με τέτοιο τρόπο πληρωμής,ένας μήνας δώρο.Αυτό είναι κάτι καινούργιο.

Καλησπέρα σημερα ηρθε το συμβολαιο που τα ελεγε πολύ αναλυτικα 49,9 για παντα με( 24 ιντερνετ απεριόριστα σταθερα 720 λεπτα σε κινητα multi view και διεθνη στα 49,90 τον 13 μηνα δωρεαν και τον 865 στα 49 ευρω full πακετο nova απλα με χρεωσε 5 ευρω εχτρα το VDSL δεσμευση12μηνες) πιστευω ότι είναι καλη τιμη????

Ναι,είναι πολύ καλή τιμή.Επειδή λες ο 13ος μήνας δωρεάν,να υποθέσουμε ότι είναι με πάγια εντολή πιστωτικής κάρτας?

Μετά από αίτηση φορητότητας που έκανα από nova σε οτε πήρα καλύτερη προσφορά απο nova και την οποία αποδέχτηκα.
Είχα Nova 3play full+κινητα+multiview+hd 49.90, αφαίρεσα τα κινητά που δεν τα ήθελα και πήγα στα 39,90 + 1 μήνας δώρο ανεξαρτήτως...εξόφλησης!!

Να ρωτήσω, η προσφορά που έχω λάβει εγώ είναι για 3play με sport pack + HD στα 39 . Αν θέλω και κινητά με αστική χρέωση είναι +5
Σε κατάστημα που είχα απευθυνθεί μου είχαν πει ότι για φορητότητα δίνουν στα 49 το full pack κινητά με αστική χρέωση + HD όλα μέσα στην τιμή.
Συνεπώς δε θεωρώ ότι η προσφορά που μου έγινε είναι καμιά σπουδαία προσφορά. Σκέφτομαι, εφόσον γίνει αντιπρόταση από τον ΟΤΕ, να διαπραγματευτώ εκ νέου με τη Forthnet για κάτι καλύτερο. Θα δουλέψει αυτό?

Καλησπερα,
Ειχα παρει την προσφορα περυσι που εδινε 35 ευρω το φουλ πακετο + HD και Multiview.
Ξερει κανεις αν θα συνεχιστει η ιδια τιμη και μετα την παροδο του 1 χρονου;

καλησπέρα ....θα ύθελα νά ρωτήσω τα μελη ...ποια τιμη ειναι σημερα λογικη ωστε να παραμείνω στη νόβα .....με φουλ πακέτο
τώρα έχω νβασπορ1+νοβασύνεμα 1 με 39.90 24 ιντερνετ και χρεωση στα κινητα αστικη
το συμβολαιο μου λιγη 9-10-2015

+1
και εγώ είχα novacinema all+novasports1+ 3play + 720 κινητά με 39,90 και επειδή δεν χρειαζόμουν τα κινητά χτύπησα το internet 24 + απεριόριστα σταθερά + novacinema all+novasports all + HD για πάντα και με κινητά αστική χρέωση στα 39,90 (18μηνη δέσμευση). Πέτρο αυτή την προσφορά μάλλον μπορείς να την χτυπήσεις, εκτός αν "παίξεις" με φορητότητα και πάρεις κάτι καλύτερο, όπως λένε μέλη από δω μέσα

Last edited:
ευχαριστω τα μελη για την αμεση ανταποκρηση ....θα ξαναμιλησω μαζι τους για δω τη θα πετυχω ....σε προηγουμενη προσφορα μου ελεγαν 49.90 ολα
το οποιο δεν θα δεκτο ....μου φενετε υπερβολικη αυτη η πρωταση .....τους αν συνεχηση να μου προσφερουν την ιδια......
μαλιστα οταν της ειπα 39.90 ολα μου εκλεισαν απο την φορτνετ το ηλεφωνο πριν καμια 10--15 μερες

Υπαρχει περιπτωση να κανω νεα συνδεση και να παρω κατι καλο ή με βλεπω για τιμες καταλογου; Ειναι νεα γραμμη, δεν υπαρχει νουμερο ακομη για να "παιξω" με αντιπροσφορες. Τρωω και το 70αρι για νεο νουμερο...

Last edited: