Με πήραν από NOVA τηλέφωνο πριν λίγο και μου πρόσφεραν το full pack 25 ευρώ για πάντα με δώρο τα HD (σκέτο NOVA, χωρίς τηλεφωνία και ίντερνετ).
Με πήραν από NOVA τηλέφωνο πριν λίγο και μου πρόσφεραν το full pack 25 ευρώ για πάντα με δώρο τα HD (σκέτο NOVA, χωρίς τηλεφωνία και ίντερνετ).
Ρώτησα καθώς θέλω και εγώ να φύγω μετά τα σημερινά και έτσι και αλλιώς ήμουν σε επικοινωνία με τα διάφορα τμήματα προσφορών σε forthnet/nova και επιμένουν πως δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στα 25, 35 λέει είναι η τιμή για full pack (τμήμα προσφορών και μάλιστα είμαι στην φάση του να ξεκινήσω φορητότητα και να φύγω)... είσαι σίγουρος πως η τιμή δεν αφορούσε sport pack? :/
εχει δικτυο στην περιοχη σου για 3play η οχι ? απο ποιο νουμερο μπορεις να μας πεις ?
δεν μπορω να καταλαβω την επυμονη τους στη οικονομικη πολιτικη τους αυτη τη στηγμη αφου ο ανταγωνιστης τους προσφερει καλητερο (για εμενα φυσικα
γνωμη μου) πακετο στα σπορ τα οποια ενδιαφερουν τον περισοτερο κοσμο 44.90 μου γυνει προσφορα και μαλιστα φουλ πακετο
εχω ζητηση να παραμηνω με φουλ πακετο στη τιμη που λεει ο παραπανω φυλος και μου εχουν πει αδυνατον ....βλεπω να πηγαινω σε φοριτοτητα αν και δεν
θα υθελα αυτη την διαδικασια
συγνωμη για το εκτος τοπικ στο φορουμ......
Διαφωνώ με τα γραφόμενά σας. Και τα 44,90 και ακόμη και τα 49,90 για full 3play χωρίς αίτηση φορητότητας είναι καλές τιμές. Με αίτηση φορητότητας μπορεί να πάτε στα 39,90 αλλά δεν είναι σίγουρο. Γιατί παρατηρείται το φαινόμενο όποιος δεν παίρνει την προσφορά με τα 39,90 , μετά να κατηγορεί την εταιρεία ότι δε σέβεται τους παλιούς πελάτες κ.τ.λ., πράγμα που δε θεωρώ σωστό. Η ευθύνη βέβαια βαρύνει πρωτίστως τη forthnet που έχει δημιουργήσει πελάτες πολλών ταχυτήτων και έτσι αφήνει στο τέλους αρκετούς ανικανοποίητους και ουσιαστικά τους στέλνει στον ΟΤΕ. Αλλά και ορισμένοι πραγματικά δεν ξέρουν τι ζητάνε αλλά και αν τελικά θέλουν να αλλάξουν εταιρεία ή όχι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.